Clubul moldovencelor de peste Prut (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor !
Cornelia inca mai sarbatoriti?Si eu ma lupt cu frunzele pe afara ca abia nu demult au inceput sa cada.
Devoska bun venit in club.
Alincic mercie de idee cu cartile .Nu stii daca trebuie sa cumpar carti preK cu litere de tipar sau de mana ?
Vero dar tu de ce nu ai fost in costum national ?Ti-ai adus comoara acasa ?
Lilia am pus niste poze in sfirsit din vacanta.Nu-s multe,ca o saptamina n-am facut poze deloc din cauza ca s-a stins lumina si a mai plouat citeva zile si am stat in casa .Am facut si eu supa de perisoare ,multumesc de idee.
Diana am ras ca ai scris ca Lenuta e prea cuminte la gradinita ,ai un motiv sa te bucuri.Pe cind vine barza ?
Crinia eu am platit vizita la ginecolog 25 $.Nici noi n-am gasit costumul pe care si-l dorea Deanna ,ea vroia SuperGirl,asa ca am luat ce mai ramase pe marimea ei.Inca n-a inceput sa ninga la voi ?
Tania(oxy) tot ocupata cu jobul ?
Despre noi parca nu avem mari noutati .Eu m-am tuns scurt saptamina trecuta ,adio elastic si altele .
Cam atit la noi .Pupici voua si copilasilor scumpi si desigur burticutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Mirelus, iti urez cu intarziere, La multi ani, sa ai o copilarie fericita si fara griji.
Pt mami si tati, felicitari, sa va bucurati de mica printesa

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

SAalut frumoaselor!!!
Uite ca ati ajuns la pagina 2 pina deschid eu comp.

Bun venit DEvoshka ,sa inteleg ca esti din RO? si acum inveti rusa traind in Kiev, nu se vorbeste in Ucraineana acolo??( eu nu prea stiu.) Ziceai ca fetita e la scoala engleza,au toate materiile in limba engleza?
E interesant cum povestesti tu,nu prea stiam cum e acolo.

Alina, pai cum asa ai taiat parul si ne-ai lasat fara poze?? pleaseee fa poze sa te vedem. Am vazut in pozele din vacanta ce par lung aveai. Si eu stau la dubii,sa-mi tai ori nu parul.
Se vede ca Deanna a fost bucuroasa in vacanta la bunei.Foarte frumoase pozele. Loredana a purtat toata vara papucei exact cum are Deanna,chiar daca avea si alte sandalute,tot pe alea le prefera.
Primul lucru la care m-am gindit daca mergem la tzara la bunei,sa le cumparam din alea si lor

Lucia, tu cum te simti pe ultima suta de metri??

Un sfirsit de saptamina frumos la toate mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata, fetelor!
Davina,Lucia_B, oxy, alincic... la toate
alincic, sunt din Romania, da. Sotul meu are un contract aici, asa ca pentru o perioada de timp vom locui la Kiev. Invat rusa de placere si ca sa-mi omor timpul facand ceva bun si pentru mine. Aici se vorbeste ucrainiana, dar se vorbeste si foarte multa rusa. Daca vorbesti rusa te intelege toata lumea. E mai bine sa invat rusa, e mai de larga circulatie, ca sa zic asa, decat ucrainiana. In toate tarile exsovietice se vorbeste si rusa, pe cand ucrainiana doar aici. Fetita mea merge de fapt la scoala americana de aici din Kiev. Deci toate materiile sunt in engleza. Toata lumea vorbeste numai engleza. Programa e cea americana. Ca limbi straine poti aplica pentru rusa, franceza, germana, spaniola... Dar ea merge in timpul acestor ore tot la engleza, la niste cursuri de engleza intensiv. Probabil ca in curand va vorbi engleza mai bine ca mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor din Romania, s-a deschis teledonul pentru micuta Sonia!!

Numerele sunt afisate mai jos, pot fi apelate din Romtelecom!!!

0900 900 185
5 euro/apel

0900 900 182
2 euro/apel

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La Multi Ani Alice,comoara mica ,sa fii mereu sanatoasa si sa ai parte de o copilarie frumoasa alaturi de familia ta,care te iubeste.
Marianca felicitari pentru printesa scumpa.Voi ce mai faceti ?

Alincic am pus citeva poze,nu-s calitative ca-s facute cu camera web.Papucii aia sunt si preferatii Deannei ,degeaba am carat cu noi sandalute si incaltaminte sport ,ca nici nu s-a atins de ei :-).La MD am vazut slapi asemanatori cu aia dar cu animalute,foarte draguti,pe aici n-am vazut asa ceva.
Devoshka v-ati adaptat deja la locul nou ?De cit timp sinteti la Kiev ?Bravo fetei ca invata engleza ,o sa-i prinda bine.

Va doresc un we superb.

Mergi la inceput

Salut Moldovencelor de pretutindeni .

Davina,arati super, imi place foarte mult cum te-ai frezat.Eu sunt incintata de noua ta frezura. Spune-mi cum te simti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

LA MULTI ANI FRUMUSELULE ALEX!!!
DE ZIUA TA ITI UREZ SA CRESTI MARE SI CUMINTE,
SANATATE, NOROC SI FERICIRE!!FELICITARI PARINTILOR PT.ASA FLACAU!

Mergi la inceput

La multi ani Alex!!!!
Iti dorim o copilarie fericita,sa cresti sanatos si cel mai mindru fratior.
Mamica si taticul multe felicitari pentru un asa flacau

Mergi la inceput

Salut!!
Sper ca ati avut toate un we frumos si v-ati odihnit din plin.
Eu simbata mi-am facut de cap si m-am frezat,ceea ce l-a surprins (sa nu zic alt cuvint) pe sot. El a zis ca nu credea ca am s-o fac.Mie imi place e in stilul cum are Alina(Davina) doar un picut mai lung.
Dar ce mai fac gravidutele, Lucia,Carina,Diana,Elena ?? la bb.

Va doresc o saptamina cit mai usoara.

Mergi la inceput