FIV 201

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Kora
Mie mi-a dat dr. Zadori pentru endometru - Ginseng + Royall Jelly, cate o fiola dimineata pe stomacul gol, urmata de un pahar de apa plata, pe toata perioada stimularii, pana in ziua ET-ului. Acelasi lucru i-a dat si sotului, pt. calitatea spermei, cu cca 2 luni inainte de FIV - lua o saptamana cu o saptamana pauza, iar in perioada stimularii mele a luat la fel ca mine ... nu stiu cat de mare importanta a avut, insa noi am avut rezultate spectaculoase.
Ai grija de tine si nu-ti pierde speranta!

27+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zisa Cami multumesc!Royall jelly am luat si eu pe toata perioada stimularii,dar...fara ginseng,ci in combinatie cu l-arginina.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Of, mai Kora, mai! :( :(

Iti admir puterea si credinta. Adevarul e ca nu mi-as fi dorit sa aflu cum e cu adevarat cu vorba aia "sa nu dea Dumnezeu omului cat poate sa duca". :(

De Catalina stie cineva ceva?

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Kora uite www.dailyvita.com/ginseng-royal-jelly-oral-liquid-vials-10ml-30vials-p-145.html" target="_blank">aici la ce ma refer.

27+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, nu stiu cat era endometru la ET ca nu mi s-a zis. Cand am auzit ca-mi da progynova am intrbat-o ca nu e ok? si mi-a zis ca totul e ok dar ... si a ridicat din umeri. Iar utrogestan 9/zi asa dau ei. De la inceput cand am primit schema de tratament era trecut dupa punctie utrogestan 3x3/zi.

Mergi la inceput

Luca tu stii cel mai bine ce inseamna sa fii tare si sa mergi mai departe.Eu sunt mic copil fata de tine....Te pup si te astept cu vesti bune anul urmator cand vei incepe un nou FIV!

ZisaCami am citit despreginseng si royall jelly.Suna bine.Eu ce sa mai zic acum....pot doar sa ii cer sftul lui Cocei si despre acest ginseng ca gata,m-am ars,nu cred ca mai iau vreodata ceva fara "sfatul medicului",asa simt acum ca nu am facut bine luand tot ceea ce am luat...poate nu o fi fost asta cauza,dar de ceva trebuie sa "ma leg" si eu...

Moni acum chiar nu are rost sa iti mai faci griji.Suntem insa prea "vechituri" pe aici ca sa nu stim totusi ca daca era un endometru perfect nu era nevoie de medicamentatie gen progynova.Totusi se mai stie clar ca aceasta ajuta foarte mult,e mai buna decat estrofemul,de aceea mi-au dat-o si mie.Nu iti face griji,tu stii bine ca ai reusit odata deci ai toate sansele!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Eu ma bucur ca mi-a dat. Asta inseamna ca cresc sansele de prindere. Cel putin asa gandesc.

Mergi la inceput

Moni corect

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

eu vad partea plina a paharului. Acum iau acid folic, solupred, progynova, fraxiparine si utrogestan. Pai la cate bag in mine cum sa nu se prinda??? Nu ma gandesc ca ceva nu e ok daca iau atatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Moni, sigur se prinde

Mergi la inceput