Bazar pentru SONIA (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

fetele vreau si eu sa licitez pt ceva dar as vrea sa stiu cat dureaza licitatia si cand le pot primii mie mi ar trebuii sambata pe 22 pt un botez...deci
310,243 si 201 astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

484 - 4 lei

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

DidiAlex, am primit hainutele de la Arcadia, multumesc amandorura, sunt foarte frumoase. Costumasul-puisor este superb, abia astept sa am pe cine sa-l pun, la fel si salopeta de fas, toate sunt frumoase tare.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... am licitat si eu la articole pt adulti ... s-a terminat licitatia? ca sa stiu sa merg maine sa platesc?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Am si eu nevoie zilele astea (ieri ) de crema Penaten, vad ca e in bazar cu 30 lei. Din Germania daca o iau ma costa 24 lei in total, dar dureaza o saptamana.
Indraznesc sa intreb daca o pot lua de aici cu mai putin si ce valabilitate are. Multumesc pentru orice raspuns.

Scopul licitatiei este sa se adune cat mai multi banuti pentru SONIUTA care are nevoie de ei sa traiasca.Fetele care liciteaza o fac pentru ea si nu pentru a economisii niste bani.Oricum suma mi se pare derizorie iar cererea ta..........

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Am intrebat, n-am dat cu parul. Tocmai pentru a se aduna bani am preferat sa o iau de aici si nu din alta parte. Despre cum ti se par tie sumele... preferam sa te abtii, eu asa fac de regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

fetelor v am intrebat ceva mai sus nu stiti ce si cum? e super ok ce faceti aici cu licitatia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna seara
licitez si eu:
500- 3 lei
477-5 lei
450- 5 lei

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Am intrebat, n-am dat cu parul. Tocmai pentru a se aduna bani am preferat sa o iau de aici si nu din alta parte. Despre cum ti se par tie sumele... preferam sa te abtii, eu asa fac de regula.

Intentia mea nu este sa ma cert cu tine

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cryss26buc licitatia dureaza 3 zile, adica daca ai licitat azi se termina miercuri pe 19. Daca hainutele castigate de tine sunt oferite de persoane din Bucuresti le poti avea pana sambata, daca nu trebuiesc trimise prin posta. Ma uit acum la ce vrei sa licitezi si daca stiu iti spun de unde sunt persoanele.

doxinu si carlaV nu este cazul aici. Cred ca ar trebui sa va stergeti mesajele, Oana nu are nevoie de asta acum.

Mergi la inceput