Bazar pentru SONIA (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

hai ca facusem o confuzie cu hainutele de la ariel, erau cele care au ajuns la kid

atunci carla si eseea, ramane sa ne vedem doar noi in titan. azi mai iesiti in parc sau ati fost deja?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mica,
Arcadia, noi n-am ajuns azi in parc, fii-mea are program de somn ciudat rau, mie mi-e rau. Ne vedem cand poti.

Licitez:
Penaten - 20

EDITEZ ca sa va rog sa fie totusi in termen crema.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

carla, pai daca iesiti azi venim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

carminabulina 463, 466, 467, 468, 469, 481 mai raman? Mai licitezi pentru ele sau doar pentru 494, 42 - adulti si 15 (de la copii???)

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

da mai, mai raman. eu am scris doar despre cele asupra carora era o umbra de ..."ambrambureala".
De ce ai pus semnul intrebarii dupa 15? ca este la copii si i-l vreau.
Plus ca am mai licitat si 122, 123, 135, si 441.

Am castigat ghetutele de la mothercare, pe care trebuie sa le iau de la tine dar mai astept sa vad daca le castig si pe celelalte tot de la tine, ok? si ne intalnim sa mi le dai pe toate odata.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Arcadiaaaaa, tocmai a iesit sotul meu acum cu bb, nu am vazut mesajul mai devreme :( offfffff Daca te vezi cu Carla, le poti lasa la ea?! Dar e super ok si la Universitate daca te vezi cu ancadragoman. Sotul meu lucreaza in zona asa ca te rog, poti sa-l suni pe el si sa va intalniti?? Il suni cu catva timp inainte de ora la care vrei sa va vedeti. Iti dau pe pm nr lui, ok??

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

376 - 4 lei

http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

inca ma mai scarpin in cap si incerc sa-mi activez neuronul:))

deci licitez asa:
463 - 3 lei
473 - 1 leu
475 - 3 lei
483 - 1 leu
484 - 4 lei
485 - 3 lei
490 - 1 leu
492 - 3 lei

arcadia, ma intereseaza si pe mine cu culori are 476?

mica, e o problema: 490 (in album) la care am licitat eu este un body. eu pe asta il vreau. in listuta este trecuta la pozitia 491 o caciulita...daca dai click pe link duce catre bodyul pe care-l vreau eu...

mai pun si eu niste pozutze in album si diseara cred ca voi lua sacosa de la clau si voi poza si lucrusoarele ei si le voi pune si pe ele...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Arcadia, daca veniti o sa iesim si noi, altfel o sa vegetam prin casa .

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

carla, pai hai ca venim intr-o ora e bine? unde? poate il mai prindem si pe sotul eseei, daca nu las la tine lucrusoarele pentru ea.

gabidaniela

Mergi la inceput

ariel body-ul e cu dungi rosii cu albastre si cu alb, si niste avionase colorate.

Mergi la inceput