Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 8
mara95 spune:
salut!
la multi ani! din inima tuturor celor care au implinit pana acum 3 ani:
alexia, Krisztian, nati, maya, tudor,sarah,bianca, daria(melku),daria(mimi),sma,iris si ana, stefan, bogdan, andrei, razvan, ilinca, raluca(simina)
flavia e cuminte atat cat se poate, orecum mai tuseste, dar e bine.
eu intru de luni in concediu si sunt fericita.am ajuns la 30 de sapt. am inteles ca de la 1 ian salariul dein CIC e 85% din salariul mamei.
Sanatate multa, multa copilasilor bolnaviori!
meems spune:
Ilinca, LA MULTI ANI! si multa fericire
Feli si Doru, sa va traiasca Chiti mic si frumos!!
_
Leea, Pumba ... multumesc de incurajari! Zambetul acum ramane la fel, dar daca nu ma ocupam de infectia asta riscam sa imi pierd dintele din fata. Sa ma vedeti azi ce umflata sunt!... Macar durerea e minima.
catutza spune:
Meems , lasa ca se desumfla in cateva zile si apoi va fi bine! Felicitari pentru reusita operatiei, eu am oraoare de dentisti
Mara , nu pot sa cred! deja 30 de saptamani ?!? mai ai putin si nasti
Lavi , pe unde va plimbati azi ca nu ai dat niciun semn
Feli , cum a fost la petrecere, a fost incantata Ilinca?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
leea_cv spune:
Pumba si noi detinem aceasi problema. In fiecare an a fost cam searbada ziua lui T fara copii. Acu va fi la fel
Gabi fie ca animalele alea sa dispara urgent si sa-ti redevina copila ghidusha ce-a fost.Se prea poate sa fie carcalacii aia de vina.
Anda ti-am trimis romanul pe mail. Io am XP-ul, daca tu nu-l ai ori medicul, s-ar putea sa nu puteti citi textul.De-i asa, da-mi de stire si copiez totul in cadrul mailului. Ref la bucle, trebuie ca-ti sta f bine. Cred ca e cea mai buna varianta pentru tine si parul tau suparat.
Io mi-am pus urmatoarea intrebare.Daca gradinita are 3 ani, adica grupa mica, mujlocie si mare, iar copiii vostri sunt acum in grupa mica, inseamna ca in 1 septembrie, al 3-lea an vor avea 5 ani si 10 ori 11 luni. Deci nu pot fi dati la scoala si tb sa astepte urmatorul an. Ce se intampla in anul ala dintre gradi si scoala? La noi nu se pune problema ca T merge doar de la anul la gradi.El va fi la scoala cand va face 6 ani si 10 luni si nu va avea pauza.
roxisialexia spune:
La multi ani, Ilinca!
Sa cresti mare, sanatoasa sa ai o copilarie frumoasa plina de zbenguieli.Petrecere frumoasa cu multe jucarii.
leea, exista grupa pregatitoare dupa cele enumerate de tine .
revin mai pe seara acum se urla stereo
crissy77 spune:
La multi ani Ilinca, alias Chiti! Sa ai o viata frumoasa, sa fii fericita si iubita!
Leea, cred ca mai e si grupa pregatitoare.
proadelina, si noi tot cu bibe.
meems, umflatura se... dezumfla, durerea trece iar tu vei avea un zambet si mai frumos.
Noi suntem mai bine. Ma bucur sa aud si de Mateea la fel.
Cristina & Elise-Stefania
mimi_dumy spune:
Hello, hello
LA MULTI ANI, ILINCUTZA! sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
Catutza, tot 2 in 1 , sper sa livrez in cel mult o saptamana ca nu mai pot. Marti ma duc la control sa vad ce zice dr.
Proadelina si noi bem lapticul tot din biberon, unul dimineata si unul seara. Mai rau e ca noi nu am scapat nici acum de suzeta, insa mi-a promis ca o face cadou surioarei ei cand o aduc acasa.
Cami, sanatate lui Dariuca, sa va faceti repede bine.
Multa sanatate piticilor si mamicilor.
Fug sa spal pitica si apoi la somn.
Noapte buna.
Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)
proadelina spune:
Multumesc mult de raspunsuri. Am ridicat problema deoarece Albert inca bea lapte cu biberonul. Daca ii pun lichid in orice fel de cana bea exact 2-3 gurite si apoi pauza. Nu adoarme nici la pranz, nici seara, fara o sticluta cu lapte. Binenteles, nu ne incurajeaza nici verisoara de un an , pentru ca noi trebuie sa facem totul "ca Deea", daca Deea bea lapte cu bibe si noi la fel. Astept sa creasca Deea sa se dea si fiu-meu pe brazda.
Cu dintii sta bine. Verific mereu daca nu are carii si Slava Domnului, ca inca nu are probleme.
Ce sa mai zic in rest? Are 104 cm si 16 kg (cu ambalaj cu tot).
Adelina si Albert
soanso spune:
Ilinca,La multi ani si voiosie,
Domnul alaturi de tine sa fie,
Bucurii sa-ti daruiasca
Nimic sa nu-ti lipseasca!
multumesc pentru complimente,parerea unamina- imi sta bine ,deci nu-mi pare rau pt. schimbare.
aseara m-am "imbolnavit" am fost in vizita la nasii din Cj care au cumarat un ap.(140mp) intr-un cartier de lux...e ceva de vis ap. dar si o caruta de bani a fost...nus cand am sa reusesc sa ma mut si eu la ap cu 3 camere.
Sorana doarme in patul mare de cand l-am instalat(a cazut de vreo doua ori) pt ca ia se foieste ,suceste dezveleste noaptea.cu ce-i inveliti pe copii noaptea???
Ioana ..la canapeluta roz nu vrea sa renunte ,din lipsa de spatiu am vrut sa o ducem la mama dar a facut un circ ..asa ca acum o folosim cu succes ziua pe post de fotoliu, iar noapte protectie sa nu cada din pat ,oricum e o investitie fooarte buna.
Leea,T e un scump imi plac mult ochisorii lui ,ati amortizat patul nou? mi-a placut mult lenjeria de pat.
leea,grupele de gradinita :g mica, g.mijlocie, g. mare si grupa pregatitoare.
proadelina,a mea mandra nu mai bea din bibe de la 1an jumate(de atunci a renuntat sa bea laptic),am incercat porma sa-i dau din n-spe mii de cani,pahate cu pai si nimik.eu ias da din bibe numa sa bea laptic dar cu forta nu pot .
ne asteapta vremuri grele...la firma la care lucreaza sotul meu(nr 1 in cj) in vanzare de materiale de constructii de fac restructurari maaaaaari,zilele trecute au adus marfa inapoi de la clienti nu au reusit sa o vanda si nici nu au bani sa o plateasca.
cred ca mergem la teatru: azi este Scufita rosie!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
catutza spune:
La multi ani, Albert!
Proadelina , sa va traiasca baiatul !
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala