Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“Neata buna – mai fetelor mai stie cineva ceva de Elisor – am incercat sa o sun duminica, mi-a raspuns Dan de doua ori dar nu se auzea deloc. Telephoanele astea pe cablu din tara ma scot din sarite – mai mult ma enervez si cand sun la sora mea. N-am nici o problema cu RomTelecom.
Anyways, vad ca nu mai da nici un semn de viata pe nici o cale si ma intreb daca totul e in regula …

Birrrrr, -1C aici se invarte pe undeva pe la 0C nu departe, dar ce-I mai interesant, ieri ma scol, au tot anuntat astia zapada mare – chiu –chiu ma uit pe geam, nici urma de zapada. OK zic am timp, o iau incet, Patrick nici la 7:40 a.m. inca nu vroia sa se scoale, apoi hai in viteza ca suntem tarziu … si ajung la granita – care-I un pod peste un rau … fetelor pacat ca n-am facut poze, dar asa ceva n-am mai vazut – jumatate de pod – negru – adica fara pic de zapada (pe partea Americana) si jumatate de pod alb alb pe partea Canadiana. Zici ca n-a avut pasaportul la ea prima zapada. Trec de granite si raman muta … cel putin 10 cm de zapada pe autostrada, nimic curatat … sa inlemnesc. Mi-a luat 30 minute in loc de 10 de la granite pana la serviciu. Era ca in basme totul alb … daca cineva mi-ar fi spus, ca la 10 minute de unde stau sunt nameti de zapada … as fi zis ca face glume. Uite ca nici zapada nu scapa uneori de cenzura la granite #61514;
Faceam faz la serviciu…. Dar la ora mesei ajutam la inpins masinile din parcare ca sa poata fi curatata

Oana Englezoica, e normal ce se intampla cu Alex, uita-te putin inapoi cum a spus Nelia caci in ultimii 3 ani de zile a fost zi de zi acasa cu tine. N-ai cum sa nu fi mai stricta, sa ai mai multe rules decat tati, sip e de alta parte sa stie ca cu tine poate intinde coarda mai mult.
Iar acum partea mai frumoasa a lucrurilor, chiar daca e dupa tati si se intelge bine cu el, atunci cand e acasa sau are timp de el, iti garantez ca relatia ta cu el e mult mai puternica, si tot tu vei fi prietena lui, tot tu vei afala prima si de bune … si de rele.
Poti sa-l lasi mai mult la gradinita? Nu sunt sigura – merge in fiecare zi ? Timpul ala ai putea sa rezolvi problemele, sa te descarci, iar atunci cand vine acasa sa fi mult mai open la prostioarele lui. Am observat ca astia mici simt mult mai mult decat avem noi idιe, iar in zilele in care suntem mai obositi, mai nervosa, intend arcul si ei pana la maxim. Iesi afara, ia o gura de aer, si incearca din nou.
Eu una foarte, foarte rar strig la Patrick, ptr. ca efectiv nu-mi place sa strig, iar atunci cand ma enervez tare, tare pe el, il iau de o aripioara sau chiar pe sus si zdup la time out … plange putin, dar asta este. Daca nu intelege din prima tura, urmeaza a doua si chiar a treia. Ultima data nici dupa 15 minute nu mai iesea din camera, cand ma uit el se suise in crib (care e in camera a treia ptr. prietenii care vin cu copii mic) si care e camera de time out – isi luase un joc si se juca nevoie mare. Nu conteaza, el s-a calmat, eu m-am racorit si am putut sa ne intelegem.Uneori o mai ia si peste curulet, mai rar, dar mi-a mai scapat mana …
Meseria de a fi parinte e cea mai grea, si necesita toate resursele pe care nici nu ne inchipuim ca le mai gasim …
Si Patrick e dupa tati cand e acasa, si e normal, sa se intample asa ptr. ca el e mai putin cu el. Nici nu ma bag intre ei si ma bucur cand ii vad ca se inteleg bine. Iar tati chiar se ocupa de el cand timpul cand e acasa, ii citeste, el ii face baie, se joaca ca baietii cu masini, race the cars, etc. Chiar si acum in vacanta sunt sigura ca vor fi mai mult impreuna, si uenori ma exclud din preajma lor … de parca nar exista carti de citit si relaxat. Tot de tati asculta mai mult … again normal – mami are mult mai multe rules in place.
Nu-ti mai fa atatea probleme, chiar daca la ora actuala ti se pare ca te depasesc

Danelutza, asa-I la gradinita, si naravurile cele rele se prind ca scaiul .. cred ca si la Isabella, chiar daca ei ii face placere sa mearga acolo, fiindca a fost o schimbare mare in viata ei, se manifesta – refuleaza cand e acasa si pe cine stie ca iubeste cel mai mult, si pe care e sigura. Schimbarile le dau o stare de nesiguranta, pe care ei nici macar nu o pot intelege , darmite sa o exprime in cuvinte.
Ce pot sa spun e ca va trece. Important e sa nu se mai imbolnaveasca, sa fie santoasa, restul trec de la sine.

OlgaTarziu, Cloreta, imi pare rau de tragediile celor doua personae. Condoleante, e trist, iar viata e uneori mult prea dura cu unii si cei din jurul lor.

Vad ca vorbiti de Craciun, Revelion – nu-mi vine sa cred ca sunt atat de aproape … eu deocamdata ma gandesc la vreme calda, soare … Mexic. Tocmai ieri am realizat ca asta e ultimul weekend cand mai pot gata ceva shopping de Craciun cac idupa intoarcerea din Mexic sosesc socrii … si nu le-am luat chiar nimic …
Cred ca de Craciun vom sta acasa, in familie, pe 24 mergem la biserica, pe 25 dimineata deschidem cadourile, iar seara vreau sa fac un Christmas dinner acasa la noi cu inca cativa prieteni. In schimb de revelion, sincer am asa un chef de-un chef ca lumea … Ultimul ce l-am facut de Halloween a fost de nota 10 !

Mercedez, eu citisem de creioane, n-am vazut pe aici, dar da un search pe google ca le-am gasit pe ceva site-uri.

Adina, succese nemasurate micutei vedete Ema. am admirat-o din nou .

ma retrag ca-i gata pauza de masa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanailincam

Apropo de obraznicia copiilor, constat ca problemele cele mai mari le au mamicile care stau acasa cu ei: e clar, va trebuie un pic de activitate, alta decat copiii. Eu abia apuc sa o vad pe Ana, d-apoi sa ne mai si calcam reciproc pe nervi: ea e toata zambet cand ma vede si nu ma scoate din: "Mi-a fost dor de tine", eu sunt mai retinuta ca de, stiu ca din acel moment incepe sa-mi frece ridichea pana se culca. Dar daca as fi stat zi de zi acasa cu ea, cred ca de mult eram la Balamucul Nou, va spun cinstit. Asa ca va admir din toata puterea si nu pot decat sa va recomand sa produceti un pic de timp doar pentru voi, chiar daca e un serviciu
Pana una-n alta, daca tot am serviciu si abia vad copilul, mi-am pregatit o seara libera maine , am vorbit cu bona sa o tina peste noapte, acum trebuie sa vad cum ma destrabalez, poate ma duc la film.
Hai sa aveti o seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Ioana sunt total de acord cu tine, ma iei si pe mine la film? Sau macar sa trimit copilul la bona Anei ptr. o noapte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

newmami-mersi de raspuns, am cautat pe google si am gasit doar asta
http://www.papet.ro/produse/85-instrumente-de-scris/90-creioane/1895-creion-faber-castel-grip-2001.html
este aproximativ ca si volum ceea ce caut cam dublul astuia. acum
m am uitat mai bine pe creioane si scrie asa Faber Castel JUMBO GRIP. Cele care gasiti creioanele sa stiti ca merita , are alt aspect desenul.
Apropo de craciun si de cadouri am mai luat si carte asta va dau linku poate va dau idei http://www.teora.ro/descrieri/Cartea%20micului%20artist_6623.htm

Cloreta-e groznic cand se duce cineva din jur si daca il cunosti si bine e si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Am uitat ca o ... sa multumesc pentru complimetele care mi s0au facut la poza cu cerceii.sunteti niste dragute

NEW MAMI: foarte frumos ai scris si ai mare dreptate.

IOANA; asa am ajuns...sa ne destrabalam la un film?!!?!

ADINA: am admirat micuta.I=am arat si sotului.E dulcica foc Ema.

ANDROIX: felicitari pentru website.acum am vazut ca, nu am deschis site-ul meu decat de curand, si abia acum am vazut mesajul.Mult succes!

Ma duc sa culc copilul ca azi nu se putea trezii pen tru gradinita

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Va "cetesc"din umbra, am fost tare ocupata, cu ce, vedeti AICI, AICI si AICI.
Mergeti maine la Baby Expo? EU trebuie sa bag turul obisnuit, am nevoie de incaltaminte de iarna pt Horia mergaretul si inca cateva jucarii pt craciun. NU v-am zis, nu? Anul asta daca ne ajuta D-zeu sa fie copiii sanatosi schimb prefixul la Baile Olanesti, nu mai stam de Craciun acasa!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, OlgutzaM !!!

Sa fii sanatoasa, sa fii fericita si implinita, sa ai doar zile calde si frumoase cu familia ta impreuna!

Si mai treci pe la noi ca iti ducem lipsa tie si Mayei

Si poate o gasesti si pe Elisor pe undeva, sa o aduci si pe ea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olga M !
Iti doresc sanatate, fericirea, bucurii si sa ai parte de o zi minunata, asa cum iti doresti !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

In primul rind buna dimineata si o zi buna la toate, la noi e frig, brrrr , iar daca tot am ajuns la ziua de joi, dati-mi voie sa ma pling, asta ca sa nu mai pling

Ieri am crezut ca fac infarct, am fost cu domnisoara la cumparaturi si a avut un comportament gen Goe, ca-mi venea sa o fac tablou lipita de perete. S-a cocotat intr-un magazin pe un raft, de era sa-i cada un raft de sticla groasa in cap . Pleca de nebuna de linga mine, pe strada alerga, ca vroia cica sa vada masinile, nu-mi dadea minuta deloc, iar cind o chemam, se prefacea ca nu aude. Mi-a venit rau intr-un magazin, noroc ca am avut un pliculet cu zahar la mine si l-am inghitit. Aseara m-a suparat inima de credeam ca dau coltul. De astazi sint in greva cu domnisoara, tat'su o duce si tot el o ia de la gradinita. Uite asa ca sa priceapa, ca nu s-a comportat cum trebuie. Dimineata i-a spus lui Tito, cica mama e suparata ca eu sint rea, iar mama e asa de buna . Vedeti ce scoala are in cap, gindeste ca o persoana adulta, dar se comporta, in special cu mine, foarte, foarte urit . Nu mai stiu ce metode sa folosesc cu ea
Gata, dispar ca v-am facut capul calendar

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Neata,

Androix, ti-am admirat copilasii in wnd dar nu stiu de ce aacasa scriu degeaba comentarii ca nu mi le ia Sunt superbi si sa ne arati mai des pe Georgia, sper ca nu abia cand s-o marita:))) E mortal Filip, are si miscarea pentru cantecel.
OlgaM, la multi ani! Iti doresc tot binele din lume, fericire multa si dragoste cat cuprinde.
Elisooooooooooooooor, dar tu chiar numai daipe aici, esti suparata?
Andutzy, eu ma duc, poate ne vedem ca noi ne-am mai intalnit pe acolo:)
Gargarita mea e mucioasa si iar e ragusita putin Am trimis-o la bunici astazi si o lasam simaine acolo. Nu stiu cat de bine a picat ca azi trebuie sa se duca tati cu bunica sa duca motanulla dr ca e f bolnav dar asta e,poate se duce bunicul sai ramane bunica acasa cu ea. Nu e f rau, nu are febra dar am zis ca e mai bine sa stea acasa.Ratam si petrecerea la care era invitata, nu e periculos pt ceilalti copilasi dar daca se agita, se catara sau eu stiu ce mai face o sa ii fie mai rau cu tusea asa ca am anuntat ca nu maiputem merge.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA MULTI ANI !!! OLGA!!
sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de multi, multi ani impreuna.

Mergi la inceput