sunt indragostita!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Scuze de off topic,m-am lasat dusa de val.Am vazut filmul cu pricina.

On topic-e periculoasa indragosteala asta.Daca ti-o asumi e ok.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

Si cum a fost dragastea cu sotul? Nici un tremur, nici o palpitatie?

pai care din ei?ca pe ultimul nu prea am priceput de ce l-a luat dar am inteles ca nu l-a iubit niciodata. Si atunci,Doamna, de unde tremur?De unde palpitatie?Poate ,poate de la vreo criza de isterie sau tahicardie

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ruxita, cati ani ai?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Eu as intreba-o"cata minte are?";-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Eu as intreba-o"cata minte are?";-)

Citez din regulamentul forumului:
'Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.'

Te rog daca poti raspunde la subiect.
Multumesc anticipat
'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si www.trilulilu.ro/dedate/3f83c14b651bcd" target="_blank">traducerea...

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

in acet topic nici un fluture nu a fost ranit sau omorat!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Si www.trilulilu.ro/dedate/3f83c14b651bcd" target="_blank">traducerea...

Honi soit qui mal y pense...

Se pare ca domnu' asociat n-are procese de constiinta asa ca eroul acestui clip superb...e dispus sa primeasca orice favor desi isi da seama ca o chinuie pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Haoleu sper ca nu asta e cantecul care o face sa aibe palpitatii pe scaunul de la birou. Pe mine m-a apucat asa o jale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ca tot se facu atata vorbire de fluturii mei - fluturi eufemistic spus, a fot un orgasm in toata regula ... la servici pe scaun in timp ce faceam niste calcule si ascultam o bucata muzicala trimisa de el si evident gandindu-ma la el... i-am scris sa nu-mi mai trimita mesaje si ca nu mai am chef de jocuri... acum e toata lumea fericita?

Ruxita,
NU, Nu sunt fericita ca suferi, Nu sunt fericita ca i-ai scris sa nu-ti mai trimita mesaje, Nu sunt fericita pentru ce-ti face acest om, NU sunt fericita ca exista mitocani pe lume si ...Nu sunt fericita ca unele femei sufera mai mult decat ar fi normal...Insa sunt realitati pe care nu le putem schimba. Sunt alaturi de tine, te inteleg si stiu ca ti-e greu sa faci ce ai facut, din ratiune. Te apreciez si ca ai scris aici cerand ajutorul, pentru ca daca n-ai fi vrut ajutor, nu scriai.
Cred ca problema ta nu e faptul ca esti casatorita, si ca stai sub "acoperisul" sotului.Sau poate prea putin. Problema de fapt e alta: acest "asociat" se joaca cu psihicul tau si te tine in sah, satisfacandu-si el orgoliul de barbat-crai. Tie nu iti da nici o certitudine, se joaca doar cu tine aruncandu-ti tie pisica moarta ca sa nu aiba el nici o responsabilitate. Daca ar avea putina constiinta si respect pentru persoana ta, nu te-ar mai juca pe degete dupa cum canta el, ci ar gandi exact cum zice cantecul lui qsar: nu ma pot gandi la tine, esti sotia prietenului meu...
E posibil si ce zic fetele mai sus, ca cei doi asociati ar fi intelesi ca sa-ti testeze fidelitatea...s-au mai vazut cazuri, nu e nici primul nici ultimul.
Sau mai e posibil inca ceva: la intalnirile lor de firma care se continua foarte des la un pahar de bere isi mai spune al tau sot cate-un of de pe-acasa, iar "dansul" a doua zi vine pregatit cu arsenalul de mesaje, stiind care sunt problemele si ca e momentul sa "actioneze"...
In oricare din cele doua situatii, e un mare nesimtit - iti dai seama cat poate sa se bazeze sotul tau pe el in firma daca ii vrajeste nevasta cum s-a intors cu spatele.
Cred ca ai facut bine ce ai facut, cerandu-i sa renunte la "jocuri". Si nu uita: nu sunt fericita ca ti-e greu, te inteleg si te sustin
Insa peste ceva timp iti vei da seama ca ai procedat corect, te vei simti ca si cand te-ai fi eliberat de o corvoada.
Multa liniste iti doresc

Mergi la inceput