sunt indragostita!

sunt indragostita! | Autor: Ruxita

Link direct la acest mesaj

si am impresia ca doar pe acest forum pot sa strig in gura mare c-asi fi indragostita, pentru ca in rest...
sunt maritata, el e cuplat (are prietena), el si sotul meu sunt asociati, lucram cu totii in aceeasi firma si mi-e teribil de greu sa fac fata starilor mele de zi cu zi.
Am fost in 2 deplasari impreuna... am fost cat se poate de decenti incat gestul cel mai intim dintre noi sa fie cel de a-l fi invelit cu plapuma in camera de hotel (am avut de lucru impreuna pana la 4 noaptea) ... ma rog si altele - sa-mi dea mana cand am dat de niste trepte umede... sa-si faca griji pentru mine ca muncesc prea mult fara libere, sa-mi trimita bucati muzicale si sa-i trimit eu la randul meu (chitara, pian), sa ne scriem sms-uri cu "buna dimineata" ... sunt extrem de bulversata, ma simt de parca as fi bolnava (tremur, palpitatii, ma ia cu calduri, cu valuri de tot felul de spasme)... partenerii nostri cat se poate de ok, cam cat poate dura? e doar un joc, nu-i asa? de care ne vom plictisi curand?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si am impresia ca doar pe acest forum pot sa strig in gura mare c-asi fi indragostita, pentru ca in rest...
sunt maritata, el e cuplat (are prietena), el si sotul meu sunt asociati, lucram cu totii in aceeasi firma si mi-e teribil de greu sa fac fata starilor mele de zi cu zi.
Am fost in 2 deplasari impreuna... am fost cat se poate de decenti incat gestul cel mai intim dintre noi sa fie cel de a-l fi invelit cu plapuma in camera de hotel (am avut de lucru impreuna pana la 4 noaptea) ... ma rog si altele - sa-mi dea mana cand am dat de niste trepte umede... sa-si faca griji pentru mine ca muncesc prea mult fara libere, sa-mi trimita bucati muzicale si sa-i trimit eu la randul meu (chitara, pian), sa ne scriem sms-uri cu "buna dimineata" ... sunt extrem de bulversata, ma simt de parca as fi bolnava (tremur, palpitatii, ma ia cu calduri, cu valuri de tot felul de spasme)... partenerii nostri cat se poate de ok, cam cat poate dura? e doar un joc, nu-i asa? de care ne vom plictisi curand?Tu iti mai iubesti sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Nu si nu cred ca l-am iubit vreodata... nu asa cum as vrea sa iubesc un barbat - e barbatul aproape perfect care gateste excelent, face teme cu copilul (din prima mea casatorie), e mereu devreme acasa (mult mai devreme decat mine), imi cumpara flori, discutiile cu el sunt super interesante... suntem foarte buni prieteni! dar pasiune, romantism, sex regulat - ioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

intre mine si sotul meu exista o diferenta de 11 ani.
intre mine si asociatul - cateva luni.
pana acum am identificat mai multe lucruri in comun, aproape izbitoare, un fel de paralelism aproape sincron... am inceput sa crd in existenta sufletelor pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

In mod sigur ai gasit locul cel mai potrivit sa iti "strigi " iubirea .Deja forumitzele sunt sensibilizate pana la lacrimi de cum iti invelesti tu iubitu(prietenul sotului) in deplasari si au alergat toate sa caute prin biblioteci poezii de minulescu.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:


Cine a inceput totul? Tu sau el?
Depinde la ce nivel al "jocului" te opresti. Oricum, e un joc cu focul, sotul isi poate da oricand seama si nici sa te ascunzi de el nu-i cinstit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

cristina, nu sunt intr-atat de aberanta sa-mi dau seama ca sunt intr-o situatie idioata si blamabila... multe femeie si-ar dori un sot ca al meu si nici eu nu ma grabesc sa i-l fac cadou unei alte femei.
Apreciez orice gest care-l face pentru mine, dar nu el e cel care ma ajuta sa-mi car valizele, nu el e cel care a organizat party-ul de ziua mea (ci celalalt), tot celalalt a organizat party-ul de ziua sotului meu (am fost si geloasa pe torta care a cumparat-o pentru sotul meu)... nu sotul meu isi face griji pentru mine (dimpotriva e cel care imi da si mai mult de lucru si ma tine peste program)... in fine nu sotul meu e cel care imi da acele teribile senzatii de bine disdedimineata si nu sotul meu e barbatul pe care il doresc. Ironic si cinic, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Cristina, zau nu mai stiu cine a inceput jocul, s-ar putea sa-l fi inceput eu sau el, habar nu am, e de mentionat faptul ca el este de un comportament ireprosabil in raport cu sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sa vezi tu ce paruiala o sa-ti iei acusi pe forumul asta...ai citit alte subiecte de profil?
Avandu-se in vedere ca sunteti atat de apropiati toti, e muuult prea periculos jocul...cred. Trebuie sa gandesti si sa cantaresti bine consecintele si urmarile pe care le va avea "jocul" asta...merita? Cred ca e greu sa fii indragostita de cine nu trebuie, dar, din pacate, presupun ca nu-i poti dicta inimii tale ce sa faca, nu? Daca vrei sa ramai impreuna cu sotul tau si il iubesti, trebuie sa inceteze totul cu prietenul.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cat de mult iti place sa te joci cu focul ?
Miza fiind casnicia ta .
Asta fara sa ai minima garantie ca respectivul si-ar dori vreo relatie oficiala cu tine.Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

prea multa sinceritate strica

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput