Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 7
oaana spune:
Deci reteta pentru Musso.
500 grame biscuiti obisnuiti
un pachet unt
lapte
zahar
2 pachete budinca de caramel
5 banane potrivite
1/2 lamaie
300 ml frisca
1 plic ness
1 ciocolata amaruie
Sfarami biscutii,sa mai ramana si bucatele mici intrgi.Adaugi peste ei untul topit cu ciocolata,5 linguri de zahar ,esenta de rom si lapte cat sa iasa o coca potrivita.Pui foaie de copt kintr-o tava cam de 20 cm/40 cm(nu e obligatoriu,poate avea mai mult s-au mai putin).Intinzi coca in tava.
Tai bananele feliute subtiri si le asezi peste blat intr-un singur strat,dar acoperi si golurile ramase intre ele.Storci peste banane zeama din 1/2 lamaie,ca sa nu se oxideze bananele.
Pregatesti budinca de caramel,dupa cum scrie pe plic.Calda,nu fierbinte o torni peste banane.
Bati frisca cu 4 plicuri zahar vvanilat.Cand se intareste asezi jumatate peste budinca,cealalta jumatate o amesteci cu plicul de ness dizolvat in putina apa,si o asezi peste primul strat de frisca.Dupa ce o lasi cam o ora la frigider,o scoti cu tot cu hartie pe masa,o tai cum vrei si ornezi la alegere.
Pofta buna.
Oana.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Mami sa stii ca eu cand gatesc,la mine e ca la Oana.Scoate tot din dulapuri,imi pune diverse in gunoi,se urca pe bidoane mari de apa plata sa vada ce fac,De ex,azi mi-a spart un vas de plastic,eu n-am stiut,am pus in el albusurile,si ghici pe unde le-am gasit.Vrea si el sa puna ce pun eu,deci ii dau si baga mana sa i-a zahar,faina,etc,si in bucatarie la mine arata ca dupa razboi.Dar le iau de la capat.Imi doresc enorm o masina de spalt vase,dar a promis sotul ca o sa-mi ia la primavara.
Si se vorbea de monotonie.Eu m-am saturat sa fac aceleasi lucruri in fiecare zi,sa strang jucarii,etc,drept urmare le mai las imprastiate si le fac seara.Sotul nici acum nu s-a obisnuit cu jucariile pe jos,si calca pe ele,cand are treaba si circula repede.
Eu le pasesc.Tot astazi cand faceam prajitura,Aaron mi-a cerut cutia de la zahar pudra.I-am dat-o,nu am stiut ca mai are un pic in ea si si-a turnat-o pe cap.Apoi a varsat niste apa.Acum am o casa lipicioasa si de toate pe jos,dar stau pe pat langa copii si le-oi face eu mai tarziu.
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
mamii spune:
Fetelor ce pot sa zic ..e super ca plozii voshtrii se tin ocupati..Alex dupa nici 30 de secunde de inshirat oale,castroane etc..se plictiseshte..nu il mai intereseaza nici legumele imprashtiate nici lingurile nici NIMIC!De jucarii nu mai vorbesc..in casa in 1 ora terminam de jucat inshirat imprashtiat..De cele mai multe ori si mancarurile rapizi pe care le fac le fac cu el ori in brate ori urland..ori cand DOARME..
ddanagh spune:
Uite ca, pana la urma, nu am lenevit total si am facut niste coponele pe gratar si piure. In timpul asta Daria s- a jucat cu niste creioane colorate, iar la un moment dat s- a asezat in fund pe gresia, se apleca si pupa gresia. Sper sa nu- si schimbe religia. ![]()
Ma duc sa ma culc ca m- a prins un somn
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.
oaana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Uite ca, pana la urma, nu am lenevit total si am facut niste coponele pe gratar si piure. In timpul asta Daria s- a jucat cu niste creioane colorate, iar la un moment dat s- a asezat in fund pe gresia, se apleca si pupa gresia. Sper sa nu- si schimbe religia. ![]() ![]() Ma duc sa ma culc ca m- a prins un somn Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani. |
Iosua si
Aaron.www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Pe bune, cand revine Mychy ne gaseste dansand. Mychy, hai in hora. Zi-ne macar melodia/melodiile tale de suflet. |
eu tocmai ce am ascultat la Marutza, melodia aia cu....."nu stiu ce s-a intamplat , s-a marit armata" pe care o canta formatia Albatros.......din Berceni......imediat dupa revolutie. mama ce isterie era. la fel ca si serialu "Sclava Isaura" .......god, ce vremuri!
mie imi place de mor George Michael!parca asa se scrie....ma rog nu conteaza. ador orice canta. si-mi mai place melodia aia pe care o canta Metalica cu Filarmonica http://www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc
si Modjo -Lady http://www.youtube.com/watch?v=HzpCcNdhy5w
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

brazuca25 spune:
Michy si Deni a tras un dans pe melodia aia. O stia de la taica-su ca mai are el niste nostalgii si imi face capu' mare cu muzica de genu' asta. Fiica-mea ca o tarancuta veritabila, schimba canalele pana gaseste etno (exilat undeva pe canalul 55) si acolo lasa ca sa poata dansa. ![]()
pentru cine a venit cu ideea de supa crema. I-am facut si eu azi, si am pasat si o cantitate destul de mare de carne in ea, si a mancat mandra mea supa crema verde...un castron intreg. Altfel nu aveam sanse daca nu pasam.
Am bucatarit saratelele asa cum am promis, si cum a vazut Deni tava a inceput sa faca dansu' ploii pe langa ea si sa strige "miam-miam".
ghinetz am aruncat un ochi pe la bunatatile tale.
Te pricepi! Arata suuuuuper!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
Alinutzaa spune:
Am gasit aici pe DC un link catre un site interesant. M-am gandit ca poate va e de folos. Uitati www.raisingsmallsouls.com/" target="_blank">aici
Si pentru ca tot am intrat aici:
Monica felicitari! Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa, papacioasa, cumintica si fara colici.
Felicitari tuturor gravidutelor. Sarcina usoara si bebelus sanatos!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
brazuca25 spune:
Neatza!Poftiti la o
fierbinte si aromata!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz