Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 5
ddanagh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Dana, sa inteleg ca vrei baiat? Mamica de printese |
inainte de a ramane ziceam baiat, acum stiu doar ca vreau bebelusul meu la termen, sanatos, indiferent ce e.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.
cafera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ddanagh
inainte de a ramane ziceam baiat, acum stiu doar ca vreau bebelusul meu la termen, sanatos, indiferent ce e. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani. |
Bravo! Esti inteleapta! Sa te auda Dumnezeu.

CarlaV spune:
Mai, nu stiu cum e, dar noi vrem baietel, taica-su' cica i-a vazut putza la eco :))
Apropo de melodii, una din melodiile mele de suflet este asta (Cafera stie):
http://www.youtube.com/watch?v=oZi3S5LXrb8
Din pacate nu se aude foarte bine, dar o am inregistrata bine.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
Carla eu va doresc sa fie ce va doriti si voi, si mai ales sanatos. Nu vreau sa il descurajez pe sot, dar la mine cand eram gravi cu Deni, a vazut chiar si doctorita puta la eco pe la 14 saptamani. Si pana la urma din David cum stiam noi ca este...a fost o Deni frumoasa. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
ghinetz spune:
http://www.youtube.com/watch?v=Tj_NjLBPotQ
Asta e melodia noastra. Am ascultat-o intr-un maxi ce ne ducea din Mangalia spre Olimp, pe 1 noiembrie 1999, candva pe la 11 noaptea.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Dana, faina ideea cu melodia. Ne face sa ne mai amintim de noi. Fug sa-i fac ceva bun sotului pentru cand vine. Stiu ca-i place mult sa miroase a bunatati. Si am sa-i zic sa-ti multumeasca tie.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
ia uite, va lasa omu' singure 3 pagini si ...cata melancolie gasesc aci! te pomenesti ca va luati si la dans .........din nefericire n-am sonor la computer asa ca va ascult deseara, cand vine nenea cu laptopu'.........
cafera, sa inteleg ca doar 6 "bumboane" te bine dispun. la 7 ce faci?
ok, daca ma intalnesc cu ghinetz te luam si pe tine........
chestia cu greturile e ca si aia cu copilu paros daca ai arsuri........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
Corina, sotul meu face misto, la 8 saptamani nu sunt formate organele genitale, a vazut si el ce a vrut
.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Si melodia noastra din 8 ianuarie 1994:
http://www.youtube.com/watch?v=OcWspfgk9c8
Carla,

mami de Matei