Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)
Raspunsuri - Pagina 13
crishtina spune:
De fapt eu am 2 perechi...o pereche cu talpa moale si doar ceva cauciuc dedesubt sa nu alunece...dar i s'a stricat scaiul si acu folosesc o pereche de tenisi. Talpa e mai tare insa tot se indoaie f bine...si nu tin glezna...sunt din material. Zic eu ca e mai important sa fie talpa buna...in rest nu conteaza cum is. Ca frig nu are cum sa le fie. Uite aici o foto cum arata.
http://good-times.webshots.com/photo/2869473690101842919qZGLVS
Am mai vazut ceva f frumos pt copii si practic insa nu stiu daca sunt marimi asa mici pt ai nostri. Sosete cu talpa de piele...daca gasesc un link iti arat. Ca asa nu stiu daca ma fac inteleasa.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
papanash spune:
Andries, lasa ca e bine asa, relax in conced si de la capat cu alt tonus !
La lege n-au aparut normele de aplicare, nu se stie care sunt conditiile de reintoarcere in CIC, daca raman aceleasi e ok, zic eu.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
bernix spune:
Se pare ca la noi incepe febra.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina De fapt eu am 2 perechi...o pereche cu talpa moale si doar ceva cauciuc dedesubt sa nu alunece...dar i s'a stricat scaiul si acu folosesc o pereche de tenisi. Talpa e mai tare insa tot se indoaie f bine...si nu tin glezna...sunt din material. Zic eu ca e mai important sa fie talpa buna...in rest nu conteaza cum is. Ca frig nu are cum sa le fie. Uite aici o foto cum arata. http://good-times.webshots.com/photo/2869473690101842919qZGLVS Am mai vazut ceva f frumos pt copii si practic insa nu stiu daca sunt marimi asa mici pt ai nostri. Sosete cu talpa de piele...daca gasesc un link iti arat. Ca asa nu stiu daca ma fac inteleasa. Crishtina & Robert09.09.2007 |
cam asa ceva am vazut la zara in viena, erau 29 eur,numai panza si talpa ff moale din cauciuc. n-am luat ca n-aveam modelul sa-l probez,la el problema era cu latimea piciorului ( cam mare fata de multe calapoade)
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
papanash spune:
eu in casa il tin cu sosete ff groase din lana, am vreo 5 perechi. am si botosei dar ii scoate imediat si se joaca cu ei. si la noi e cam frig pe jos, sunt cu okii pe el mereu ca tot timpul isi scoate sosetele.
filme Ghighi
crishtina spune:
De la Zara is Papanash
Numai ca 29€ nu am dat pe ei...muuuult mai putin. Robert are piciorul inalt, nuj cum sa explic...si ii vin doar cei care se deschid pana in fatza...astia au fost ok ca au sireturi.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
bernix spune:
Io am luat de la babyexpo niste sosete flausate cu toata talpa acoperita cu cauciuc, cam in genul sosetelor cu talpa de piele de care zice Christina. Am insa numai o pereche...
Poate mai gasesc si sapt viitoare ca de-asta ma si duc. Au costat 17 lei.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Ia zi, danielle, cum te descurci cu scoala si cu frumusica mica? Mai, da ce shoshonei i-ai luat... ![]() Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
multumesc de intrebare

eu zic ca ma descurc ok
o i-au peste tot cu mine,ma bucur ca au inteles profesorii si am fost cu ea la cateva cursuri fiindca am reusit sa o plasez la gradi abia miercuri
prin casa ii dau ciorapei mai grosi sau botosei,nu o incalt
pozici
Ebonee (02.10.2007)
Sabina spune:
Bernix, incaltarile NU trebuie sa tina glezna.Talpa trebuie sa fie cat mai flexibila.
Mai fetelor, sunt intrun mare rahat.
Sotu trage sa plecam la munte, dar eu sunt in urma cu referatele, dar ceva de genu ca in 2 luni tre sa dau 3 examene si eu nu reusesc deloc sa ma dun.
Nimic nu-mi iese.
La cursu de foto cred ca ma duc degeaba, fac poze absolut jenante.
Toata luna octombrie au bolit copiii si mi-a venit f aiurea sa lucrez.
si mi se spune ca sunt nu vreau sa duc copiii la aer, darca dacatrebuie, ramnem acasa.
Adica exact cat sa ma simt vinovata de tot, si mai ales ca nu ma ingrijesc cum trebuie copii, adica ii tin in poluare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Sabina, pai nu lucrezi mai cu spor la Busteni ? Ai si-acolo net, aerul rece si curat ii tine mai mult pe copii in scutece, deci mai mult timp liber, zic eu.
Pe de alta parte, unde nu e aer poluat , ca daca stai pe langa fabrica de hartie din busteni e tot aia
( gluma ! )
filme Ghighi