LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANISORI ANDREI, COPILASUL MEU MINUNAT !!!TU ESTI VIATA SI SUFLETUL MEU!

LA MULTI ANISORI: EVA , ILANA SI JOSHUA!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Multumesc mult pt. toate sfaturile primite de la voi.
Am si eu o intrebare:
Cati dintre copii de aici si-au pastrat programul de bb mic peste noapte?
Noi inca ne trezim de 2-3 ori pe noapte sa papam laptic.Acum ca l-am trecut pe lapte de vacutza parca mananca si mai mult noaptea.Ziua papa mancare si doar 1 bibe cu lapte.

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Amy noi nu mai mancam noaptea de la 6 luni si sa stii ca trebuie dezvatat ptr ca laptele asta se digera mult mai greu .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

am incercat sa-i dau ceai,apa...ii dau suzi...degeaba,o arunca,se pune pe plans (cu lacrimi)
dc se intampla cumva sa-i dau mai putin lapte si nu se satura...vai de mine.....ii trezeste pe toti din casa
unde inainte aveam atatea probleme cu papa si cu episoadele repetate de acum sparge norma....e rau rau de foame
are si scaune destul de dese...ziua de 4-5 ori,noaptea o data...din cauza asta e mai tot timpul iritat la poponet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Ank, stiu ca esti nerabdatoare rau, dar mai asteapta macar 2-3 saptamani sa se mai coaca nitel; conteaza enorm si perioada asta,este "sprintul final" in buna dezvoltare a organismului..

aaa ...stai linistita ca nu ma grabesc niciundeeee.... Atat doar sa nu ma trezesc ca sta mai mult sa fiu de Craciun in spital ... si sapt asta nu vreau sa nasc ca nu e medicul in tara

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Multumesc mult pt. toate sfaturile primite de la voi.
Am si eu o intrebare:
Cati dintre copii de aici si-au pastrat programul de bb mic peste noapte?
Noi inca ne trezim de 2-3 ori pe noapte sa papam laptic.Acum ca l-am trecut pe lapte de vacutza parca mananca si mai mult noaptea.Ziua papa mancare si doar 1 bibe cu lapte.

Amy noi nu mai mancam noaptea de la 6 luni si sa stii ca trebuie dezvatat ptr ca laptele asta se digera mult mai greu .

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Asa e ..trebuie dezvatat pentru ca stomacelul lui trebuie sa aiba o pauza de minim 6 ore in care sa nu lucreze ..pentru ca daca nu va secreta si suc gastric prea mult...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetele!!!

ce bine e acasa la mami...stau si eu mai linistita ca are piciulica al meu cu cine socializa...mi-e frica doar sa nu fie prea rasfatat, ca pe urma , cand vom fi iar numai noi doi... dar cred ca in 2 zile nu o sa deprinda 'obiceiuri nesanatoase', nu?

amy, si noi suntem iritati la fundulet, rau de tot, cum n-a fost niciodata..si vad ca nu-i trece cu nimic din ce i-am pus... cu ce sa-l mai dau?????

ank, tare fain thomasu ala.. e al vostru? este de cumparat undeva???cum e beeblina?

miha, la Amira, tare dragalasa...

ellis, voi? cu ce va mai laudati? eu trec acum de la problema cu mancarea la cea cu somnul...eric patruleaza noaptea prin pat, in 4 labe, se arunca de pe o parte pe alta...apoi incepe sa planga...ce manifestari or fi astea???

pussi, papuselele tale dorm in acelasi pat sau in patuturi diferite? cand se trezeste una nu o trezeste si pe cealalta?

azi va fi ZIUA CE MARE...o sa-l las pe Eric la ai mei pana duminica...sa vedem cum va fi... am emotii deja...cred ca asa goala o sa mi se para casa...dar trebuie, musai...am si eu nevoie de putina relaxare...

brrrrrrrr ce rece e pe aici...si bruma..vine frigul, fetelorrrrrrrrrrr!!!!!!!!!ieri nu l-am scos din casa...ma rog, am fost cu masina, in vizita la cineva... voi iesiti zilnic afara cu bebeii pe vremea asta???

va pusic!o zi calduroasa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Amy,incearca sa ii dai totusi ziua mai mult lapte..Sau poate lapte cu cereale seara..
La noi merge doar cu apa sau suzeta- se culca imediat la loc..doarme de seara de pe la noua (daca nu ii fac baie,adoamre mai greu), pana dimineata pe la 6:00

Oana ,sa folositi scaunul cu placere! am vazut filmuletul de pe siteul lor, nu numai ca se poate folosi usor, dar pare si f. facil de instalat,bine asigurat

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Amy,poate si prea mult lapte sa il strice la burtica (lactoza).
Stefania se irita f.f. tare daca ii dau citrice; manca extrem de rar portocale,mandarine sau alte asemenea..La fel si cu strugurii..
Sebastian nu avea si nu are nicio problema de la ele..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Amy eu m-am chinuit 2 saptamani sa o dezvat sa manance noaptea,la inceput plangea si nu vroia nimic,o luam in brate ,o linisteam si o puneam in patut ,dupa vreo 2 nopti a acceptat ceai dar tot se trezea de multe ori noaptea si procedam ca mai sus,la un moment dat nu a mai vrut ceai dar bea apa si urla,asta 2 saptamani si eu aratam ca dracu de oboseala dar mandra de perseverenta ...

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Neata!

Merci, ANK, pai eu am luat acum pampers dupa ce vreo 4 luni n-am mai folosit tot din cauza de iritatii, dar am fost ieri in matro si toate celelalte erau cate trei pachete mari lipite...asa ca am luat astea ca am putut lua doar unul, sper sa nu se irite iar; comand si eu momi sa vad cum sunt; mai, si lasa luna plina in treaba ei!

ALINA - nu ai gresit ca le-ai combinat, sunt mari copiii nostri acum

Cine mai da ciorbita cu bors la bebei?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

eu dau cu bors

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

bine, mai!
merci

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetele care ati comandat de pe babypoint...bianca, parca tu ai comandat...

eu am facut comanda, am primit pe mail lista si valoarea, dar n-am primit mailul cu factura ca sa pot face plata... nici n-am mai primit vreun semn de la ei, desi le-am scris un mail... ce sa fac?

mersi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput