Timisoara, Impreuna! ( 127 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

DANA
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi, si nu in ultimul rind multa bafta pt noul drum!!!

geta, laura, stati linistite fetelor!!!si robi e la fel, ca doar sunt pe acolo la virsta. inseamna ca sunt copii sanatosi! si robi face circ, mai nou isi da drumul pe jos pe strada. il las, nu-l bag in seama, poate sa urle cit il tin plaminii si nu cedez. cel mai mult ma enerveaza cind se baga cineva si incepe sa-l consoleze.
despre prostii, stim si noi sa facem: se catara toata ziua, a mincat polistiren, a ros chibrituri, acum astea imi vin in minte.da' le trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI DANUTZA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate,fericire,bucurii,reusite in viata si multa putere sa le faci pe toate ce ti-ai propus in viata

Ptr tine Dana

La multi ani Dana

Si un buchet de levantica,ca nu am gasit poze sa pun.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI!Dana....may fata draga,am ajuns ziua cand sa-ti zic urari si ma bucur mult si iti doresc sa plesnesti de sanatate,norocul sa-ti traga constant suturi,sa te loveasca din toate partile fericirea ,bucuria si veselia,sa-ti puna piedica frumusetea si bunul gust,sa fi iubita si adulata de barbat si pentru o asa zi speciala din viata ta,sa explodeze intr-una surprizele in fata ta,si sa ai distracie la maxim!Te pup si te imbratisez cu tot dragul!

Claudia...hai mah ca si tu m-ai innebunit cu scovergile tale...mi-ai amintit de bunica-mea,care construia niste scovergi ,ca in Dobrogea,de mancam pana boram...

Laurelu' si Getuta...voi inca nu ati priceput ca acesti copiluti ai nostri,facuti in era vitezei si tehnologiei informatiei,isi injecteaza pe blat argint viu in vene ???!!
Bay Laurico...ce te mai miri ca are fi-ta atata energie...!!!!Pai se alimenteaza fata,cine stie cate baterii inghite pe zi si tu habar nu ai?!Alea sunt suplimente energetice...Hai ca am glumit,nu te superi....Pupicei si sa scapati de problema.

Ela...uatz ap,draguto?!

Deya...cum esti fata?!Nu mai zici nimica..

Aidule...mey draghe...s-o facutara nasterea liiiin si usor...fara incidenturi si fara nici un fel de problem...deci pot sa continuu acelasi menu si azi...

Kati...sa sti ca si eu,din cate imi amintesc,am halit expandat d-ala in copilarie...Chestia e ca am ros peretii(spre rusinea mea ma mai apuca si in zilele noastre cand simt miros de var ud) si am mancat pamant reavan de gradina...drept pentru care ai mei au dat colturile peretilor cu ciushca,iar portiunea speciala din gradinita unde era pamantul mai ud,a fost ingradit cu gardut de lemn....Dar tot nu m-am lasat....hehehehehehe...

Dorisake,matale ce suparari ai?!E ceva problem?

Simonelu'...si tu????

Anda,cum iti mai este?

Bay,hai ca va pup si mai vorbim noi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

DANA multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti.

ano m-ai spart cu ce ai postat se vede ca te-a batut vantul multi ani

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multzi ani Dani!...sanatate si multe masaje de calitate itzi doresc...si sa stralucesti mereu ca o stea pe cerul inimilor noastre...mama ce metafora scosai...

geta, laurelu...mai turnatzi un terorist...ca atunci se calmeaza unul pe altul...

era ceva banc da nu mai tzin minte...ca banatzanii sunt capabili sa faca si juma de copil daca se straduiesc...

azi iar m-a intampinat Arpi cu "Bunadimineatza te iubesc...zi de zi"...si v-o dedic si voua ...ca ieri nici nu observaratzi

mihi

NOI...

„Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu”.Arsenie Boca

Mergi la inceput

Dani pt tine:

mihi

NOI...

„Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu”.Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dana,

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale.

La multi ani!

Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!

Laurelu, draga mea, relax...cand va creste, astea vor fi cele mai misto amintiri...
Sper ca iese bateria, ca m-am speriat, zau, aseara cand am citit...

Geta, ce mai pot pentru ca sa zic?

Ca a zis Ana asa de frumosss...
Relax si tie, e o perioada perfect normala, o sa treca, da nu te bucura ca vine alta...

Ela, sper ca te-ai acomodat cu ideea...si te simti mai bine.

Ana, o sa merg si eu azi cu Ines si cu mamanu, ca i-am gasit cizmulitze de piele faine.
Cat despre mancarea ungureasca, am incercat-o data trecuta, io ca io...da a incercat-o si Ines... acu ne abtinem...

Aidule, faine melodiile, sa stii ca le-am ascultat cu drag...
Mergeti azi la spital? sa ne spui cum e...

Mihi, faina si melodia ta...zici ca americanu doarme mai bine?
Mai poti, mami?

Katik, voi sunteti spre bine?

Claudia, meniu pentru azi?

Maria, pe unde te-ai ascuns?

Andule, te-ai dres?

la toate si luv iu...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mihi, imi dai voie?

sa-i dedic aceeasi piesa, dar intr-o alta interpretare...o voce de inger...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

noi? multam, spre bine! am reusit azi-noapte sa dormim destul de bine, ne-am trezit doar o singura data pe la 3.30. in schimb, a inceput si krisztina sa tuseasca si sa muceasca, ca doar nu putea sa ramina mai prejos
ela, cum esti? ai luat vreo hotarire?
geta, cum sunteti?
ana, si io am mincat pamint.
mariaaaaaa, pe unde umbli?
hai ca ma duc ca trage robi de mine

Mergi la inceput

Dorisake...chiar voce de inger...americanu azinoapte iar o fost pe frecventza cu silva...deci scuzatzi zabauca...

mihi

NOI...

Mergi la inceput