Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
'Neata fetelor...
Simona,pai nu l-ai recuperat inca?Deci emigrezi?
Aida...sa fie cu folos plimbatul...
Kati,cum mai sunteti?
Laura,sanatate Maiei...de ce ati ajuns la urgenta?Bina ca ai gasit o ora colea si pentru sufletelul tau.
Claudia,sunt bune si terapiile la psiholog...fara misto...sper sa va ajute.
Haloooo....Doris,Anda,Ela,Geta,Dana...fetelor...pe unde sunteti?Stati la caldurica?
Va pup si mai vorbim!
Editez:Dorisake,am postat de o data...sa spui ce ai vazut pe la targ si care-s preturile...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Mihi spune:
..io cred ca ma duc la Dansez pentru tine...poate asa il stopez pe workoholikul meu...sa nu mai munceasca atata...
americanul o dormit mai bine...
ela...sa dea domnu sa tzina minunile mai mult de trei zile...
va pup pe toate
...cu asta ma intampina Arpi dimineatza...si va intampin si io pe voi azi:
mihi
NOI...
„Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu”.Arsenie Boca
danitin spune:
No stau la caldurica, muncesc de sar capacelele. La 5 trezirea, la 6 la lucru, dupa amiaza stau cat pot de mult cu Lori, fac curat, mancare si pic franta. Problema mare e ca mi-am modificat bioritmul si ma incearca iarsi vechile mele probleme, plus un pui de raceala. No, v-am plans destul pe umeri ... doriti-mi noroc
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
katik spune:
dana, multa bafta si multa sanatate!!!!!!hai ca le scoti tu la capat pe toate, mai greu sau mai usor(ca doar nu ai incotro, nu?)
ana, noi tot ca si ieri, nimik nou.
katik spune:
aida, la mine a tras robi de ceva cablu si nu mai merge sonorul de citeva zile
laura imi place, orice ar cinta.
aidaciolac spune:
katikule si mie imi place mult pacat de soarta care a avut-o. Sora-mea si Kissy canta asta :
Aida
Poze cu noi
Ana68 spune:
Kati...acuma ca a venit si frigul...o sa va reveniti,incetisor...
Dana...sa ai sanatate si spor la treburi...
Aida ,is faine melodiile....a fost o vreme(parca in secolul trecut....)cand le stiam pe dinafara....acum le-am cam uitat.
Am fost la expozitie...intrarea e 3 lei,haine de tot felul si pe toate gusturile,preturile mi s-au parut mari,sincer...am vrut sa-i cumpar Luanei un compleu,chilot si maieu,cu o printesa pe ele si pretul era de 32 lei...prea mult.M-am uitat sa cumpar pentru viitoarea nepotica un costumas de bebe si cel mai ieftin care l-am gasit era 35 lei si nu va imaginati ca era cine stie ce...asa din toata expozitia m-am ales cu pranzul,cumparat de la ungurii din dreapta intrarii,si anume gulas de vita,carnat fript si ardei umpluti cu varza,murati.Bestial de bun!Am mancat ca o sparta!
Pupici si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
katik spune:
anooo, sa-ti fie de bine papa bun!!!!!!
scump, dom'le, scump!!!!chiar daca sunt cu printese. i-am luat la robi asa un compleu dar cu ceva spiderman, unguresc, cu 12 ron, tare fain, din euro, bineinteles
la expo nu cred ca ajung, sunt consemnata acasa
aidaciolac spune:
ano sa-ti fie de bine eu am uitat sa mananc azi si cred ca nu bag in gura pana la apus ... cred
... bine ca ai zis de preturi sa nu duc fata degeaba acolo
Aida
Poze cu noi