Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 20
sarmisa spune:
catalina b super, l-ai simtit pe bebe
.Eu parca am simtit ceva , dar cred ca-s gaze, miscari de mate ca parca le simt umpic cam sus, adica sub buric.Pe mayanna am simtit-o abia dupa 18 sapt da am stiut sigur ca e ea, ca a fost o lovitura sanatoasa. Si apropo de prioritate gravide,la prima sarcina chiar si in luna a 9 abia se vedea burta si asteptam la med de fam de vreo ora (n-am intrat ca mereu comenta cate cineva si eram tare sensibila la deastea,plus ca si pe dr nu-l prea interesa, vine o femeie insarcinata si intra, imediat o alta...se apuca toti sa comenteze si ma luau partasa la discutie, m-am enervat si le-am zis ca si eu is gravida si chiar in luna a 9 a. Au ramas masca si au tacut malc.Dupa 2 saptamani am nascut ![]()
sarmisa
15+ si mayanna (19 Oct 2005)
flavia_alt spune:
Am uitat sa va intreb,
stie cineva o reteta buna pt ciocolata de casa? Ca mi-e pofta
10
dani3lla spune:
Mersi mult de incurajari Bebe Beca.Eu merg la Polizu la dr Tataru Monica.E super draguta.Acum cand am sunat-o mi-a zis ca daca nu ma pot linisti sa nu stau stresata sa o sun si vine pana la spital sa-mi faca eco.Daca mi-a zis si dansa si voi sa stau linistita i-am promis ca nu imi fac griji pana maine cand voi vedea sigur daca e vreo problema sau nu
11+
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
bettyR spune:
Buna burticute,
Va citesc dar cu scrisul mai greu.
anamariacs, si eu am rinita alergica si am inteles ca se intetesc simptomele la inceputul sarcinii, asa a fost si la prima sarcina si acum. Ai grija ce iti pui in nas inafara de apa de mare sa nu fie toxic pt bebe, mai ales acum la inceput, mai bine mai asteapta.
catalina_b, si eu mai primesc picioare in zona cand o schimb pe Andreea, dar de calarit nu o mai las ca sare cu toata forta si nu mi se pare ok. Si de suturi incerc sa fiu mai atenta sa ma feresc. O car si eu, a mea are 12 kg cu haine si de multe ori ma mai doare burta dupa, dar ma rog sa fie bine, ca ce sa facem, chiar deloc nu pot sa nu o iau ca mi draga si mila de ea.
Si la mine s-au mai diminuat greturile si durerile de cap, is mai vagi si mai rare. In rest am pofte, mai ales de muraturi ( traiasca soacra ca imi tot aduc de la ea si are de toate felurile). E ciudat cu poftele nu credeam in ele ca la prima sarcina nu am avut, dar vad ca exista. Spatele ma doare mai rar, daca o car in barte pe Andreea mai tare, dar stiu ca la prima sarcina a fost rau, mai ales la sfarsit imi amortea un picior.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
Betty
8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
clodyac spune:
oana_du esti ? s-a ajuns la pagina 20 si vreau sa stiu daca schimbi tu sau eu te pup si da un mesaj

10 +
clodyac spune:

BURTICI BURTICI IN MINUTELE CE URMEAZA VOI SCHIMBA CAPITOLUL
va pup urati-mi succes ca de data asta vreau sa incerc singurica 
10 +