Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

oana_du multumesc frumos pt info si da am incredere in doctorita mea asa ca o sa vad ce imi va spune pe 4 dec pupici la toate si mai vb

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

buna dimineata burticilor eu deja am ajuns la munca va doresc o zi buna in continuare si o saptamana usoara eu am o nelamurire : eu am fost la control pe 4 luna aceasta si mi-a spus doctorita ca ne vedem peste o luna insemnand 4 decembrie , dar eu atunci am peste 12 sapt si atunci cum imi va masura pliul nucal ? trebuie sa ma duc eu din proprie initiativa la ea in sapt cand fac 12 sapt si sa ii spun ca vreau acest test ?

sunt in ceata oricum tot ce sper e ca bebicul cu care vb zi de zi si il mangii sa fie sanatos

va pup si sa aveti grija de voi si de burtici

10 +

Neata burticute in primul rand sa aveti o zi frumusica fara greturi
Sa stii ca pe mine tot la 13 sapt m-a chemat sa-mi masoare pliul nucal.Cred ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste aceasta masuratoare se cred ca difera de la dr la dr
pupici

10+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Si apropo...azi am schimbat si noi semnaturica...ne-am facut mai mari cu cativa mm
Pupicute la albinute

11+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Va multumesc frumos ca m-ati trecut pe listuta!!
Eu in weekend nu reusesc sa intru, dar am citit acum tot ce ati scris.
Ma intreba una din fete cum mi-a fost pana acum. Foarte bine, nu am avut nici greturi nici nimic. Doar sanii mariti, oboseala mare (acum a mai trecut, nu ma mai culc la 8-8.30 ci pe la 22 ::)).
O saptamana exelenta!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA DIMINEATZA albinutzelor, azi am schimbat si noi semnatura, avem 11 sapt....sa dea domnul sa crestem mari pana pe la 40 sapt....si in iulie-august sa fim la plimbare cu bebei nostrii....
eu ma simt ciudat, mama mea din spania, a primit de la o prietena, o cutie de hainutze noi, pe care prietena ei nu a apucat sa le dea baietelului ei, intrucat avea prea multe, si mama vrea sa mi le aduca mie, ma simt ciudat, nu stiu daca sa le accespt deja sau nu....avand in vedere ca data trecuta pana la 24 sapt,am acceptat doar o pereche de botosei, simbolic.....

11+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata burtici
Huppymum imi pare sincer rau pt ce s-a intamplat, iti doresc putere sa treci peste moment si un bb cat mai curand!!
Eu nu ma lupt cu greturile ci cu foamea care nu imi da pace deloc!!!
Noi ne dorim o fetitza, avem 4 nepotzele si am botezat 4 fetitze, imi plac de mor fetiztele sper ca DD sa ne trimita si noua una!
O saptamana frumoasa va doresc, eu nu mai am deloc chef de munca

Floricika 7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Iubita, daca nu te simti confortabil, spune-i mamei tale sa le mai tina la ea si sa ti le dea mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Neata Burtici!
am ajuns si eu la birou..si pina acum am citit tot ce ati postat in we..super..voi reusiti sa intrati pe net..eu nu
mereu apare ecva de facut! dupa-amiaza mergem si noi la dna dr..abia astept sa vad ec ne spune..azi suntem in ultima zi a sapt 12 dupa UM! sper din tot sufletul sa fim ok! apropos de sex-ul bb-lului..noi vrem baietel, dar am visat o fetita cu bucle blonde! acum sa vedem ce o vrea DD sa ne daruiasca..de fapt nici nu conteaza..cel mai IMPORTANT este sa fie SANATOS!
am vazut ca ati vb despre papa si despre simptomele sarcinii; noi papam cascaval si sunca, fructe si lactate..nu e zi fara iaurturi si laptic, ne plac muraturile, saraturile, dar nu vrem sa auzim deloc de carnita! simptome: somn de nu ati vazut, sini "silicoane naturale", nu tu greata, nu tu varsaturi..de citeva zile insa, simt spatele cum incepe sa faca figuri si burtica..doare burtica ca in perioadele alea..pac cite o crampa..mai mult in partea stinga..ca noi de acolo ne-am creat..aaa..si "nelipsitele" dureri de cap
in rest, suntem ok!

azi despre ce mai vb?
pupma "2 in 1" si nu numai

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Ana maria tu ai aceleasi simptome pe care le-am avut eu cu david : fara carne, fara greturi....etc....si durerile de spate se vor accentua, in ultimele 2 luni au fost ca naiba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

FLORICIKA, mamica ta poate sa tina cutia cu hainute pentru momentul in care va aparea albinuta:) dc acest lucru nu o deranjeaza in sensul in care s-ar incurca de cutie..dc ii spui, te va intelege! si noi am vazut in we niste hainute de bb de nu puteai sa iti iei ochii de la ele, dar le-am lasat acolo..nu luam nimic pina nu apare albinuta-asa am stabilit cu tata lu' bb, nimic pina atunci!..
acum, asta e parerea noastra, tu decizi singura cum crezi ca e mai bine!

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput