Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata, albinute! V-ati trezit?
Ieri ne-am plimbat toata ziua si seara am avut prietenii in vizita. A fost o zi obositoare tare, ne-am culcat pe la 3 si la 9 ne-a dat Rebeca trezirea.

Noi am vrea sa avem in burtica asa: eu fetita si Andrei baietel.

Acum ne pregatim iar de plecare si este asa frig... Si mi-e atat de somn.
Va pup!

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

NEATA ALBINUTZE.....eu ieri am muncit, nu am avut timp de forum, dar azi sunt prin zona, si desi sunt acasa, suntem in renovare si trebuie sa muncim putin azi, sa facem ordine, sa scapam de niste lucruri inutile din casa.....o sa muncim putin azi...

deocamdata sunt bine, am niste dureri de burtica, sunt ca niste crampe, dar crd ca sunt din cauza ca nu merg des la wc......

v-am pupat si o duminica frumoasa....

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

salutare burtici

eu mi as dori o fetita insa cum se spune'sanatos sa fie' asta e cel mai important.

Daca e baietel o sa vad marti la eco de 3 luni, la Marc am stiut de la 3 luni.

In rest am observat ca am asa o pofta de legume di fructe...n am mancat de ani de zile ce mananc acum, mai ales salata verde la greu cu ceapa noua si sa simt otetul, e o placere pt narile mele.

Mi a aduc aminte ca prima oara ma obligam sa mananc verdeturi sau fructe.

Am primit actele de la asigurarile sociale si intr-o carticica unde ne povestesc tot ce avem de facut pana dupa nastere scrie ca trebuie sa bem 1 litru de lapte pe zi....acum imi amintesc ca si data trecuta am citit asta si incepusem sa beau 2 cani pe zi...un litru mi se pare cam mult ce i drept.

Acum ma duc sa imi fac cozonac, sper sa mi iasa ....

Aa, am gasit o reteta rapida si f buna cand nu aveti chef de gateala sau nu stiti ce sa mancati.
Intr un vas iena puneti niste capatani de usturoi zdrobit, apoi il amestecati cu ulei de masline si un pic de sare, taiati 2 rosii si le puneti peste usturoi, le amestecati bine, apoi taiati o juma de ardei rosu, o ceapa verde , le amestecati bine, pe deasupra puneti o branza care se preteaza la caldura si bagati la cuptor pana vedeti ca incepe branza sa se ingalbeneasca, apoi ...pofta buna.

Pupici

NOI 12 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Noi vrem baietel ca avem o fetita. Taica-su' zice ca i-a vazut putza la eco la 8 saptamani . Avem numele pregatit demult si am si inceput sa ma uit dupa hainute de baietei. Daca e fetita, o sa am hainute de la prima, unele nepurtate.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Salut burtici si bebelashi frumosi!
N-am mai postat nimic pe forum de cateva zile, am mai citit asa printre randuri ce ati scris, da abia azi am gasit timp sa scriu si eu ceva....ca sa nu ma uitati
De joi mi-e plina casa de musafiri,tot pun masa si o strang, si fac mancare si de-asteais obo, desi sotul meu ma ajuta saracutu cu tot ce poate si se pricepe. In seara asta ne pleaca musafirii, si sper sa ma pun in pat devreme, si sa dorm bine si mult, ca maine...iar la lucru....
Miercuri trebe sa ajung si eu la eco sa-mi vad bulinutza, abia astept!
Eu chiar ca sunt pe principiul ca "ori baietel ori fetita, important e sa fie un copil sanatos", dar am tendinta sa ma adresez ca unui baietel cand vb cu el sau cand ma gandesc la burtica mea,nu stiu de ce. Am mai auzit pe unelemamici ca au stiut ce sex are copilasul inainte sa le spuna medicul, nu stiu daca ce simt eu e conform cu realitatea, o sa vedem mai incolo
Va doresc o duminica frumoasa! (eu caut pe net o reteta pt ciuperci pleurotus, ca am cumparat azi da nu stiu in ce fel sa le gatesc sa fie bune,bune!)

Va

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Am schimbat si semnatura!

Si totusi, trece timpu...vine bebe...nu mai e asa mult pana in iunie...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna burticilor ce mai faceti? dupa cate vad bineee si tare ma bucur eu acum am venit de la facultate si am o foameeeeeeeee desi am papat ianinte sa plec ; acum ma pun pe treaba si fac cartofiori cu ficatei si cu muraturi mmmmm

pupici si mai vb
maria multumesc de urari aseara am cazut ca un bustean , dormea si patul sub mine

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

astazi am schimbat si noi semnatura...
e o placere sa va citesc si am invatat o gramada de la voi...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!

Am intrat sa va urez si eu o zi buna...fara griji si probleme,si sa va odihniti bine!!!

Clodyac...bun meniul..chiar daca mie nu imi plac ficateii!!!Duminica viitoare primesc si eu pachet de la ai mei,cu muraturi si gogosari...si am zis ca duminica seara sigur trebuie sa fac cartofi prajiti ,sa pap cu muraturi!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

12+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

stiu sentimentul, FLOBABY..eu ma vaitam ca mor de somn, ca nu dorm ok, si ca ma simt asa..ca un balon mereu..si obosita, nu faceam fata la sedinte, traininguri, prezentari....si am 2 colege care mereu ziceau..mai ana, tu ai bb! si eu de colo:..eee, am bebe?!!..chiar nu stiam..iar cind am aflat..si le-am zis fetelor..ele ziceau sa nu spun la nimeni ..dar am citit legea si pac..de frica, am trimis hirtiutele..am stat si eu din 8 oct pina in 14, abia atunci le-am trimis..

draga mea, schimba dr de familie! in cel mai rau caz, vb cu dr gineco sa iti dea dinsul concediu medical, sau sa iti scrie o hirtie in care sa ceara "concediu de risc maternal" si sa ceara ca dr de familie sa iti dea concediu! e dreptul tau! dr de famile face un abuz!

te pup..si fii mai increzatoare!

ana-maria 12 weeks

Ana,dar eu ce ma fac?!Am dus adeverinta de la medicul de familie,totul a fost ok pana acum 3 saptamani de cand ma simt tot mai rau.Eu nu mai suport nici un miros si ma doare spatele tare.Problema e ca lucrez numai in picioare 8ore jumate si am pauze in total de 50 de minute (30 min si cate 2 de 10 min),deci imi e f greu....si locul de munca nu prea imi prieste (lucrez la Sephora).Problema e ca mi s-a zis ca incurc...ca avem targete pe magazin si daca un om nu produce...e nasol pt magazin.Si mi-au zis sa-mi iau CM-uri ca nu-i nici o problema.Numai ca medicul de fam nu prea vrea sa-mi dea ....zice ca sunt alintata si ca nu am de ce sa nu ma simt bine deoarece analizele mi-au iesit f ok...si in plus....CM cu 75%... nu prea ma incanta

9+

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput