Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Andra28 spune:
Dragi burticute,
va scriu din mijlocul unei capitale acoperita de ape. Azi am plecat de acasa cu o umbrela normala ca marime si am ajuns la serviciu cu una mare, cumparata pe drum, ca nu mai suportam sa ma ude ploaia atata.Si asa, pana la genunchi tot m-am udat fiindca pe strada mea, cel mai indicat era sa merg cu barca.
Asa as fi stat acasa.........
Burtica mea are 88 cm, iar de la inceputul sarcinii si pana acum am luat 3 kg.
Ce nasol a fost meciul de asera....Nu ca m-as pricepe, dar a fost clar bataie de joc din partea arbitrului.
Va pupicesc si astept vesti,
Andra- sapt 21
Coryydo spune:
Buna dimineata burticutze!
Mi-a fost dor de voi (la servici nu a mers Internetul f. bine, dar am citit azi ce ati mai scris)!
Ce mai faceti azi? Noi suntem bine, crestem pe zi ce trece si bb se zbenguie pe la mami prin burtica!
Linia nigra mi se vede f. putin, dar nu trebuie sa intrati in panica!
Despre nume: daca e fetita: Andreea Iulia, daca e baietel: Bogdan Cristian (de mult ne-am gandit la numele acestea).
Draga Helen, sunt si eu alaturi de tine dar nu cred ca e cazul sa gandesti negativ: miscarile bb-ului se poate sa nu le simti chiar bine sau sa nu-ti dai seama ca se misca. Eu il simt in fiecare zi: uneori de multe ori dar sunt zile in care il simt de 3-4 ori sau chiar f. putin ca si o fluturare usoara, deci sfatul meu este sa nu te sperii si sa gandesti ca bb este sanatos, perfect, frumos si cuminte!
Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine, sa fim sanatoase si sa avem bebici sanatosi!
Pupici pe burtici!
Corina, sapt 19.
Misa spune:
Buna dimineata tuturor,
Cred ca a ajuns un surogat ideea acestei frumoase corepondente. Abia astept sa ajung dimineata la servici, sa citesc ceea ce ati scris, si sa va raspund. Helen si eu sunt alaturi de tine si stiu ca daca nu apare nici o hemoragie (pierdere insemnata de singe), nu e motiv de ingrijorare- BB e protejat si creste frumos in burtica ta. Stiu ca petele maronii de care vorbesti, sunt de la hormonii de sarcina care sint de necontrolat in aceasta perioada. Linea negra nu mi-a aparut decit in momentul in care l-am nascut pe Stefan,nu mi-a aparut nici acum si deci nici acest lucru, nu spune nimic ingrijorator.
Am ris cu alt meu sot aseara. Pe Stefan el l-a "botezat", si-mi spune:
***"La al doilea tu ii alegi numele- dar daca e fata o va chema Sanziana "... no comment!Pentru baiat oscilez intre Tudor(dar soacra-mea ii va spune Tudorel- si mie mi se zbirleste parul deja), Luca sau Alex (nu Alexandru).
Misuca, copilul Stefan,si BB (20 sapt)
Ps. Am boala ps-urilor... Si mie imi place Daria, dar vezi***
Andruska spune:
Buna dimineata !!!
Si noi am ajuns la serviciu dupa o ora si 10 minute pe drum, noroc ca tatal meu s-a oferit sa ma aduca - sa nu ma UDE -,dragul de el nu stie ce sa mai faca sa fie bine.
Pentru HELEN - eu am stat 4 ani in T4, blocul de garsoniere perpendicular pe strada Pravat, deci da chiar am fost vecine.
Pentru Adriana - am sa incerc sa sun si eu astazi sa vad ce programe au, cat costa si cand incep ??? Cred ca activitatile de la Active Center sunt coordonate de o moasa de la Spit Universitar (fost Municipal), Vania LIMBAN. Ce frumos ar fi sa ne intalnim acolo - cine poate bineinteles si cine este din Bucuresti...Eu am luat 3 kg pana acum.
Ieri am fost foarte obosite si noaptea am dormit bustean... ma rog ne-am mai trezit din cand in cand ptr ca Andrei este putin racit si l-am mai schimbat, i-am mai dat apitza, etc.
Veste frumoasa: ieri seara cand m-am asezat in pat am simtiti bebeul la mana adica nu inauntru. Nu stiu daca am explicat bine - a fost o senzatie extraordinara.
Va pup si Adriana da-ne de stire...sau va dam noi...
Andra 20 saptamani si Andrei (4 ani peste 7 zile)
ad_risnov spune:
Dumnezeule! Fetelor, sunteti niste silfide. Pai, doar 3 kg in 20 de saptamani??????????? Eu inseamna ca sunt o balena cu 4,5 kg in doar 18 . Dupa ce ca e vremea cum e, mai sunt si grasa .
Cred ca pe bb l-am simtit azi dimineata, inainte sa ma dau jos din pat, dar nu ca o falfaiala de aripioare, ci ca o miscare in toata regula care se simtea si la mana. A fost in dreapata, sus. Sper sa nu ma fii inselat. Acum stau la panda!!!
Nu am apucat sa sun la Active Center, dar promit s-o fac azi. Si eu stiu ca acolo este o moasa cu multa experienta, cu studii prin SUA si care incurajeaza gravidutzele sa nasca natural. Mie mi-a placut cel mai mult prezentarea lor. Mi s-au parut ca o familie, un loc cu oameni foarte sufletisti.
Apropo de vremea de afara. Hai sa vedem si partea buna: de maine incepe week-end-ul si pe o vreme ca asta e asa de placut in patutul tau cald. Si mai e buna la ceva vremea asta: . Ia ganditi-va, nu-i asa ca merge!
Va pup si aveti grija de voi si de burtici.
Adriana
Lidia spune:
quote:
Originally posted by Andruska
Buna dimineata !!!
...
Pentru HELEN - eu am stat 4 ani in T4, blocul de garsoniere perpendicular pe strada Pravat, deci da chiar am fost vecine.
...
Eu eram aia, Andra.... in P8 am stat....
Mai fetelor, ma bucur ca va ploua dupa atata caldura innebunitoare.... pe bune, cred ca e o schimbare, nu?
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 18 saptamani si-un pic
Andruska spune:
Fetelor am sunat la Active Center si am vorbit cu Vania LIMBAN (o cunosc de la Municipal de cand l-am nascut pe Andrei)iar lucrurile stau in felul urmator:
Gimnastica aerobica pentru gravidutze - intre orele 18.00-19.00 in Calea Grivitei 171 - 4 Euro/sedinta. Sedintele pot fi de 2 ori pe saptamana respectiv marti si joi sau o singura data.
Gimnastica acvatica - 9.30 -11.00 - din cate stiu eu se tine la Crowne Plaza.
Ce ziceti - sunt ceva doritoare ? Eu as vrea sa ma duc marti, nu de alta dar joi Andrei implineste 4 ani si vreau sa ii dedic ziua lui. Mi-ar face mare placere sa putem merge acolo impreuna.
Abia astept raspunsurile voastre,
PS Chiar de Ramona nu se mai stie nimic. Am vazut ca nu a mai scris - sper sa fie totul in regula :-)
ad_risnov spune:
Am uitat!!!
Azi ma duc la control. Vreau sa discut cu doctorita mea despre cum o sa nasc. Accept deocamdata ambele variante, dar vreau sa aud argumente pro si contra. O sa va povestesc maine ce am vorbit.
Voi cum vreti sa nasteti?
Andra, nu stiu ce sa spun despre gimnastica deocamdata. Chiar azi am aflat ca am fost acceptata sa ma inscriu la doctorat si cred ca voi avea foarte mult de alergat pt. dosar, admitere, etc. Nu stiu cum voi sta cu timpul in urmatoarea luna. Mai vedem.
Va pup.
Adrianain 18 saptamani
Andruska spune:
Felicitari Adrianei pentru admiterea la doctorat !!!! In ce domeniu studiezi ???
Alte doritoare ptr gimnastica ???
Pupici,