Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
DanaEma spune:
Buna,
Denis eu am A2 negativ, nu stiu ce grupa are sotul meu, aici nici nu conteaza asta, indiferent de ce grupa are vaccinul oricum o sa mi-l faca la 26 de saptamani, si nu are ce sa se intample. Si eu am fost stresata la inceput dar mi-a spus doctorul ca pot sa stau linistita, si am incredere ca totul o sa fie bine.
Nu iti mai face probleme.
Sanatate multa.
Daniela
Andra28 spune:
Dragute burticute,
Sper ca va place mai mult acum ca s-a mai racorit. Mie imi place cum e afara, dar nu-mi place ca nu am cu ce sa ma imbrac. Dati-mi si mie idei, ce ati cumparat de imbracat si mai ales de unde?!?!
Bebe al meu din burtica este din ce in ce mai vioi, aseara i-am spus sotului ca probabil si-a cumparat mobila si acum o aranjeaza...asa era de jucaus. Am inceput sa-l simt chiar si cand merg sau fac alta treaba, pana acum nu-l simteam decat daca eram relaxata sau intinsa in pat. Doamne, ce senzatie placuta am cand il simt!!!
Astept vesti de la voi si va rog neaparat sa-mi spuneti cu ce si de unde va imbracati!!!!
Pupice pe burtiticute,
Andra- sapt 20
Coryydo spune:
Buna dimineata burticutze!
Si eu ma simt mai bine ca s-a mai racorit!
In ceea ce priveste imbracamintea, vreau sa va anunt ca eu am trecut la salopetutza (nu ma mai incape nimic).
ieri am fost prin oras si mi-am cumparat niste pantaloni cu burtica (mi-s cam mari acum, dar o sa-i ajustez) de la un magazin din centrul Clujului (nu mai stiu cum se numeste magazinul). In rest nu prea mai stiu cu ce sa ma imbrac (ceva mai de gala nu am)!!!!!!
Bebele este foarte vioi si il simt ba in stanga, ba in dreapta, ba sus, ba jos, e o adevarata minune si il iubesc din tot sufletul meu!!!!!!!!!!!!!
pupici pe burtici!
Corina, 18 sapt
Misa spune:
Dragi burtici,
Ma bucur sa va regasesc, vesele si cu vesti bune. Apropo de haine... Eu mai am de cind eram cu Stef (am stiut eu ceva), un sarafan scurt si unul lung-pentru ocazii,rosii,in carouri, cu nasturi mari aplicati si buzunare laterale.Cu pantalon pana sau egari( ambii pe elastic in talie) merge cel scurt, bineinteles ca bluzita poate fi orice asortat(eu prefer maletele din bumbac),si e o tinuta comoda de servici, iar cind imi doresc sa fiu mai feminina, imi pun sarafanul lung, cu bluza alba dantelata, sau depinde de ocazie...
E o solutie, nu ?
Misuca si bb de 19 sapt
Scuffy spune:
oare pantalonii si fustele sub burta, cu talie f. joasa, sunt bune? daca te strang afecteaza bebele? cand spun sub burta nu este sub buric, ci mult mai jos, astfel incat toata burta iese afara. eu asa ma simt cel mai comod, cand le trag pe toate cat de jos pot, dar totusi sunt stramte.
scuffy
Misa spune:
Suffy-Nimic din ceea ce pe tine nu te deranjeaza(la haine ma refer), nu-l deranjeaza nici pe bb. Mi-e imi place taman pe dos, sa-mi trag pantalonii peste burtica pina sub sini, de parca as vrea sa-l incalzesc pe bb. Fiecare cum se simte bine.
Gindeste-te ca este perioada cea mai frumoasa din viata ta, toata lumea te rasfata, te ocroteste si incearca sa-ti intre in voie. Profita din plin.... Dureaza pina te mai intilnesti cu asemenea ocazie asa ca bucura-te de aceste dulci momente. Eu am mai trecut prin asta si mi-am dorit ca macar o data sa mai traiesc acea "la vie en rose". Si uite-ma - ma simt bine, sunt fericita de radiez, iar al meu sot ma vede cea mai frumuasa. Eu ma simt OK deci si bb se simte OK, si inoata fericit.
q. e. d. Misuca, mamalui Stef(4,1/2ani) si a pestisorului de aur (19 sapt)
ps. Chiar daca uneori suntem ingrijorate de cum va fi bb, optimismul trebuie sa invinga caci bb ne simte....si-i transmitem starea. Apropo - am ris cind eramcu Stef de-am pocnit. Va spun sincer ca al meu copil "s-a nascut" cu zimbetul pe buze, si e un mare avantaj: toata lumea ii zimbeste si el este cel mai dragalas baietel,... chiar cind face pozne.
Helen spune:
Salutare burtici,
Vreau sa va spun ca sunt foarte fericita. Ieri am fost la eco. la Tg. Mures (va spuneam ca mai cer si o alta parere) si bb este f bine si este fetita (90%)..eu asa de mult imi doream sa fie fetita...! Sotul a ramas cam blocat ... se pare ca nu a recunoscut initial, dar vroia baiat...apoi i-a trecut! cel mai imp. este ca este bine! Are dupa eco. 18 sapt si 3 zile. De miscat nu sunt f sigura ca am simtit dar ceva mai simt cateodata si probabuil asta este! In rest, ma simt destul de bine..numai ca m-a apasat cam tare pe burta cu eco ala si ama avut ceva dureri ieri seara si azi dimineata ( am luat un Nos-pa)
Acum astept sa simt mai bine miscarile!
Legat de haine...eu am mari probleme ... mi-am facut o rochita si un costumas dar sunt prea subtiri ptr. vremea asta si mai am un la croitor un compleu pe care il astept pe martea viitoare( din ala cu multi nasturi care se tot muta - la pantaloni)...in rest am cumparat o salopeta de blugi, cam mare, in care arat ca un pinguin si sta ca pe gard la picioare...nu-mi vine sa o port...dar va trebui ca de aia am luat-o!
Va pup!
Helen - sapt 19
ad_risnov spune:
Draga Georgy,
Cat priveste viata sexuala in primele trei luni nu am avut chef mai deloc din cauza starii de rau. Acum insa, ca raul a trecut, parca e mai ceva ca inainte... :-)) Si e super!!!
Stiu ca sunt limitate sau chiar interzise relatiile sexuale daca ai avut antecedente care sa te oblige la asa ceva: avorturi spontane, col deschis, sangerari, etc. Am mai auzit ca spre sfarsitul sarcinii este indicat prezervativul pentru ca sperma contine o substanta care poate declansa contractiile uterine.
Sper insa sa te poti bucura de perioada cand nu te mai streseaza nimic in ce priveste protectia.
ad_risnov spune:
Draga Andra,
bebe-ul meu are 17 saptamani si pana acum nu s-a vazut mai deloc. Dar acum chiar a trebuit sa-mi cumpar haine de graviduta. Stiu 5 locuri unde poti gasi ceea ce cauti:
-in SIR, complexul de la Lujerului, la parter este un stand cu haine pentru gravide unde au o gramada de lucruri dragute foc. Eu de-acolo mi-am cumparat si sunt tare mandra de cum arat.
-in Prisma exista un stand al aceleiasi firme ca si in SIR (daca este mai aproape de tine).
-la Biserica Sf. Gheorghe, unde intoarce tramvaiul 21 mai este un magazin cu haine pentru gravide, dar mie mi s-au parut cam din topor.
-in magazinul Victoria, la et. 2 sau 3, unde sunt articole pentru copii am vazut ceva si pentru mamici cu burtici, insa destul de slabut.
-in Carrefour, tot la standul cu lucrusoare pentru bebei au si haine pentru noi.
Succes la cumparaturi. Sa ne spui daca ai gasit ceva sa-ti placa!
ad_risnov spune:
Mamici de ian-feb,
Si eu ma numar printre voi (DPN 10 feb.)! Stie cineva cum sunt conditiile la Filantropia (curatenie, sala de nasteri, rezerve, preturi)? Dar despre dr. Paris Florentina?
Astept raspunsurile voastre si va multumesc mult de tot.
Adriana si (se pare ca) fetita ei de doar 17 saptamani in burtica