Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana Co. spune:
Buna fetelor........in primul trimestru am slabit vreo 8 kg de rau ce mi-a fost ...........nici acum nu sunt ffff bine,dar mult mai bine ca inainte, inca mai vomez dimineata si am greturi sporadice si arsuri destul de des...........stie cineva cand vor trece si daca vor trece definitiv????????
Ioana si bb de 16 saptamani
georgy spune:
Dragele mele,
Voi ce job-uri aveti? Va intreb ptr. ca eu stau toata ziua in masina, chiar si in week-end plecam din Bucuresti mai mereu! Cred ca bb va fi pilot de Formula 1! Sper sa pot conduce cat mai mult ptr. ca altfel nu am cum sa ma deplasez la clienti! Este tare frumos... Toata lumea a devenit foarte vorbareata si brusc toata lumea zambeste cand ma vede... Este foarte haios! Oare aducem buna dispozitie in inimile tuturor? De ce toti zambesc si se uita la burtica? Persoane care pana acum ma ignorau sau ma salutau pentru ca trebuia, acum ma invita la masa, la sucuri, etc... De familie nu mai vorbesc...
Pupic,
Georgy
Scuffy spune:
draga ioana,
stiu ca mama mea cand era gravida cu mine a slabit 10 kg in primele 4 luni. se mai intampla. e normal sa slabesti, depinde cum iti reactioneaza organismul. eu n-am slabit mai mult de 3 kg. dar important e sa le pui la loc pe urma. atunci va fi grav daca nu le pui. dar eu zic sa stai linistita, greturile trec in mare parte in luna a 4-a, cateodata te tin si mai incolo, am auzit.
doctorul ce zice?
iti doresc o sarcina cat mai usoara... sau mai bine zis, cat mai putin grea...
scuffy
Andruska spune:
Drage burticutze,
noi suntem destul de bine ACUM si sa speram ca totul va decurge normal de acum incolo. Mergem miercuri din nou la doctor sa ne controleze si tot saptamana urmatoare mergem sa ne refacem cateva analize.
Crestem si purtam lucruri care dau sa vada burtica - ce mandri suntem. Eu voi naste cu cezariana - asa l-am nascut si pe Andrei - asa ca stiu ce ma asteapta. Ce ma consoleaza este ca oricum totul trece si ramai cu minunea in brate. Sanatosi sa fim ca restul se rezolva, nu ?
Voi mai stiti ceva de suma care o vom lua de la anul - dupa ce vom deveni mamici ? A ramas tot mirifica suma de 4.200.000 lei/luna ?
Sa aveti un weekend placut - la noi va fi cu siguranta pentru ca maine ne sarbatorim (chiar daca ziua lui mami a fost astazi - 29 de ani pe 29 august) deci vom petrece....
Va pupam,
Andra 16 saptamani si Andrei
Helen spune:
La multi ani Andra! Iti doresc numai bine si acest an iti va aduce oricum o mare bucurie - bb tau! Distractie placuta maine!
Andra28 spune:
Dragi burtici,
In sfarsit s-a refacut accesul la DC ca de trei zile ma chinui degeaba si nu merge de am crezut initial ca mi-a restrictionat cineva accesul.
Ce mai faceti voi, cum o mai duc burticile?? Vreau sa va spun ca eu dorm la greu, aseara la ora 22 eram in pat, iar de dimineata m-am trezit cu greu la 6:30 ca sa merg la serviciu. De fapt ieri am ramas peste program si simteam ca abia ma mai tarasc pana acasa, asa eram de obosita.
Astept vesti de la voi.
Andra-19 saptamani
dani hesson spune:
Buna fetelor,
sunt prezenta mai mult pasiv pe forum in sensul ca-s puturoasa la scris dar citesc aproape tot.
Am fost luni la doctor si am aflat ca voi avea o fetita (asta imi si doream pt. ca am un baietel de 2,7 ani) dupa ce sambata si duminica am tras o spaima.... Dupa ce am facut curat in toata casa am observat ca am niste scurgeri maronii (10-15 picaturi), duminica au continuat insa luni s-au oprit. La eco nu s-a vazut nimic in neregula, doctorul a zis ca e mai degraba de la contact sexual (fusese joi si vineri) si mi-a dat o groaza de medicamente: alilestrenol,salbutamol,vitam. e ,no-spa (plus repaus fizic si sexual 10 zile). Eu, cum nu-s o pacienta prea ascultatoare nu am luat decat no-spa si vit E; tot caut mai multe informatii despre alilestrenol si nu am gasit mai nimic (eu am luat la inceputul sarcinii utrogestan iar din saptamana 14 mi-a zis sa iau alilestrenol pt. o luna si nu am luat si nici probleme nu am avut). Voi ati auzit sau ati luat alilestrenol? chiar nu stiu ce sa fac, eu nu prea iau de fel medicamente dar nici nu vreau sa pateasca ceva bebe.
Peste 2 saptamani merg la Giulesti sa fac eco tridimensional si as sta cumintica pana atunci daca e totul ok nu mai are rost sa iau ceva.
va pup,
si bebe de 19 sapt.
denis spune:
Buna fetelor.
Cred ca a fost o problema cu site-ul, ca si eu ma chinui de 3 zile sa intru sa va scriu si nu reushesc.
Am o problema, una grava cred eu si sunt super stresata..si stiu ca nu face bine la bb-ul din burtica dar....Poate ma ajutati voi sa ma calmez..!
Am grupa O Rh negativ..si sunt la a 2-a sarcina (prima a fost avort cu complicatzii la 2,5 - 3 luni) Iar taticul copilului este Rh pozitiv. Nu stiu ce sa ma fac... daca in timpul primei sarcini (in tinerete, si nu stiu ce Rh avea tatal primului bb..) am facut acei anticorpi...? Sunt super stresata, am citit ca se pot intampla atatea lucruri rele... Am fost ieri la Inst. de Hematologie sa-mi fac dozajul ala de anticorpi si abia maine am rezultatele... Dar, sunt obsedata de problema asta, nu ma pot gandi la altceva... Credeti ca puteam face anticorpii in timpul primei sarcini...???
Va rog, raspundeti-mi... ca nu mai suport stresul asta....
Denisa (si bb-ul din burtica ..ped care mi-l doresc sanatos..)
Coryydo spune:
Bine v-am regasit burticutzelor!!!!!!
Eu numai acum m-am intors din concediu!
Ne simtim bine, burtica parca creste pe zi ce trece si suntem tare incantati!!!!!!
bb misca destul de des (mai ales seara dupa ce ma intind in pat), dar si in timpul zilei!
Eu stiu ca dozarile de anticporpi se fac prin sapt 26-27! Se poate sa ma insel (asa am auzit), dar nu trebuie sa-ti faci probleme.
Va astept la palavrageala!
-ici pe burtici!
Corina, 18 sapt
dienuca spune:
Buna fetelor
in sfarsit am reusit si eu sa intru pe dc.
Scuffy, nu trebuie sa iei calciu de capul tau pentru ca: Ca stimuleaza spasmele musculare in special a musculaturii ... (na, ca nu mai stiu cum se numeste) uterului, de aici poti avea contracti ... samd, nu cred ca trebuie sa continui. Un alt motiv ar fi acela ca la aceasta varsta daca iei Ca, se intareste prematur cutia craniana, ceea ce este de ne-dorit. In al treilea rand, pietre le rinichi, calcifieri aiurea, etc. Nu vreau sa te sperii, dar este bine sa intrebi medicul inainte. Iti vorbeste o spasmofilica. Mie imi ajung vitaminele prenatale pe care le iau, si 250-500ml sau grame de lapte sau branza pe zi.
Ati pomenit de imbacaminte? Ha. Chiar azi dimineata am realizat ca nu mai am cu ce sa ma imbrac. Am deja 72cm. in talie. Burtica este cat se poate de la vedere, chiar si cu ceva mai larg pe mine. Am luat cam 6 kg. pana acum. Burtica creste de la o saptamana la alta, sanii la fel, fundul si el , dar mai putin. In rest am ramas la fel: brate picioare, fata, nici nu zici ca sunt insarcinata. Pana acum am purtat aceleasi lucruri pe care le aveam, dar acum trebuie sa ma duc sa-mi cumpar special pentru borto. Sper sa gasesc ceva mai pe langa corp, nu larg, ca nu-mi plac. Imi place prea mult cum arata burtica mea, ca sa o ascund.
Va mai scriu, dar acum plecam la masa, ca bb s-a trezit si face scandal de foame in burta ma-si (adica ... hm).
Pupici
Diana si bb de 23 sapt., activ si vioi