Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
Alexa.1983 spune:
Chiar de spate nu am luat nimik...daca era durere musculara ..schimbam pozitia pana gaseam una relaxanta....daca te doare ca la ciclu e alta poveste.....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Z_IULIA spune:
Felicitari proaspetelor mamici Mamiseli, Monicabo, Bertha, Gabitza Sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si sanatosi!
Diamisha, Mar_ysa bine ati revenit! Sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii!
Eu va urez noapte buna. Eu sunt asa de obositaaaaaaaaa! Am reusit sa citesc asa... pe diagonala... Sper ca nu am omis ceva important. De la o vreme ma simt epuizata, fara vlaga... doar dureri de toate cele! Nu va mai plictisesc, eu va 
pe toate fara exceptie, si va multumesc ca existati!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
lauramiron spune:
Alexa,e durere musculara zic eu, ma doare mijlocul spatelui, pe langa coloana. Eu la ciclu n-am dureri de spate, deci nu stiu cum sunt alea![]()
Oare masaj cu Fastum gel o fi voie??
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Chiar de spate nu am luat nimik...daca era durere musculara ..schimbam pozitia pana gaseam una relaxanta....daca te doare ca la ciclu e alta poveste..... ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 38+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 4 zile![]() ![]() ![]() |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Noapte buna, Z_Iulia. Iti doresc o noapte linistita, fara dureri

Cred ca ma duc si eu sa mai incerc sa stau intinsa, poate gasesc o pozitie in care sa nu ma doara spatele.
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
Alexa.1983 spune:
Fastum Gel:
In timpul sarcinii si in perioada de alaptare se va utiliza numai sub stricta supraveghere medicala.
Daca doare tare tare...da-te.....o data nu se pune...sa nu fie utilizare pe durata lunga 
...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

Ramo2007 spune:
Laura, baga-te la caldurica
sa-ti treaca repede!
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
madutza spune:
Laura, pentru dureri de spate, geinecu meu mi-a recomandat NO-SPALGIN. Este un medicament usor.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
carmendu spune:
bai ce de nasteri. nu intra omu' o zi si ce vede? 4 nasteri si una sta sa vina. de la luna plina ni se trage?!??!?![]()
mamiseli, bertha, monicabo si gabitza- felicitari doamnelor. sa aveti bebei sanatosi, voiosi si fara colici.
ana- bine ai venit. acum pe ultima suta de metri baga tare forum.
eu v-am urmarit discutiile cu dr lui alexa, dl herghe. am fost si eu la el si mi-am facut 2 eco. la un mom dat ma gandeam sa raman la el si sa nasc la euroclinic, da' nu mi s-a parut foarte comunicativ, un pic chiar gretos. chestia e ca e foarte cunoscut si daca e asa celebru, s-a smecherit. nu mai vine el de acasa sa asiste o nastere naturala. e ocupat dl. eu zic alexa ca daca vrei si insisti sa nasti natural, poti sa te pui de-a curmezisul. e foarte simplu. asta este optiunea ta legata de nastere. ca exista riscul sa nu nasti cu el, ti-l asumi. deci?
anes- am vazut poze cu bebe cu ochii mari la mami lui. frumos.
-
marysa- bine ai revenit. sa fie printesa ta sanatoasa. iti multumesc ca m-ai ales pe mine sa comunic fetelor nasterea neasteptata a micutei leyre. ma simt onorata.
din pacate nu pot sa vad pozele. nu stiu ce puii mei are pc ca pe unele nu le vad...
leeloo-felicitari pentru prima luna. la mai multe luni si kg.
dea- ce faci, iubita? sper ca sunteti bine!
dragele mele, eu am o burta asa frumoasa, fara vergeturi si fara albastru de voronet in jurul buricului!!!
deh! sunt soi bun.![]()
nu m-am dat cu nimic. am incercat sa ma dau cu mustela si nu stiu daca a fost o intamplare, dar am facut un prurit de sarcina prin sapt 22 si mi-a zis dr sa nu ma mai dau cu crema. si am asa o pielicica frumoasa si moale, de-mi vine sa ma pup. ma laud si eu , daca n-are cine...
si sa va mai dau o veste buna. m-am ingrasat 11-12 kg. eu sunt tare incantata. burta are 112 cm si e foarte agitata de vreo 2 zile ![]()
in rest toata lumea ma suna si ma intrebe daca am emotii. baaahhhh! n-am emotii, lasati-ma in pace, ca voi imi provocati emotii!
deci sunt toata un zambet. atata timp cat nu ma doare
, sunt bine. ceea ce va doresc si voua.
va pup pe toate ca-mi sunteti dragi.
.......bai, ce optimism m-a apucat......va dau si voua. 

38+
Victor
pozele noastre
alra spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Alexa,e durere musculara zic eu, ma doare mijlocul spatelui, pe langa coloana. Eu la ciclu n-am dureri de spate, deci nu stiu cum sunt alea Oare masaj cu Fastum gel o fi voie??
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara |
laura, fastum gel nu e diclofenac ca substanta activa? sunt convinsa ca in luna 9-a de sarcina e ok sa te masezi cu el
aici se da paracetamol pentru durere. e total permis in sarcina. ia doua paracetamoale si da-te cu fastum sau diclofenac si zic ca e ok

ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
Alexa.1983 spune:
Carmendu...sa nu exageram...prietena mea a nascut natural cu el...nicio secunda nu i-a zis ca e ceva in neregula cu sarcina ei,bebe era ecografic ca si dupa UM...si a venit la 5 dimineata....deci nu ma tem ca "m-ar lasa balta".....
...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

AMR 3 zile