Gravidutze si mamici de Cluj - 98
Raspunsuri - Pagina 12
dariandra spune:
Buna dimineata si de la noi!
Nu-i chiar ok in cazul nostru, Daria este foarte agitata de 4 zile, cred ca se semnaleaza ceva maselute la orizont + ca de dimineata tuseste cam urat.
Ma bucur tare mult ca a preluat cineva initiativa, (la Co ma refer).Am vrut sa-mi dau si eu cu parerea de la inceput, dar nu vroiam sa ies din cadru, de aia am fost de acord. Eu chiar nu voi avea timp de pizza, ca va trebui sa stau cu ochii pe micuta mea si vorba lui Co important este sa fim impreuna si sa mai socializeze puiutii.Cat despre mancarica ii voi lua ceva Dariei si atat, in rest joaca si distractie.
ADRIANA - Prin urmare, renuntam si noi la pizza si Iulia la fel.Asta nu inseamna ca restul trebuie sa fie de acord cu noi, mai ales cele care ni se alatura si cu tatici si sunt putin mai libere.
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI, DIANA! Sanatate si fericire multa alaturi de familia ta frumoasa!!!
N-am prea apucat sa citesc din urma, nici la noi situatia nu e roz, Sara are febra de 2 zile, saliveaza in exces si nu papa aproape deloc. Or fi maselele, o fi iar vreo pacoste de raceala, nu stiu...altfel starea ei e buna, se joaca, rade si ne pupa non-stop!
Facem cum vreti cu pizza, din partea mea putem renunta de tot, si asa timpul va fi scurt.
Eu va doresc o saptamana frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
HAPPY B-DAY TO YOU,
HAPPY B-DAY TO YOU
HAPPY B-DAY DEAR DIANA
HAPPY B-DAY TO YOU!!!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
LA MULTI ANI SI MULTE MULTE IMPLINIRI DIANA..LA MULTI ANI MAMI SI TATI
Eu singurica pe-acasa cu putina ordine,curatenie..mie mi-e tot-una cu pizza.daca renuntati mai multe,renunt si eu.dar cu suc,apa ce facem?comandam tot acolo?mai ma o prietena care vine,de care va ziceam mai demult.IOANA cu piticul ei de 6 luni ANDREI.VA ROF S-O TRECETI PE LISTA DACA MAI SUNT LOCRURI...VA VOI ZICE SI CE AR VREA SA COMANDE.MULTUMESC.
O ZI BUNA LA TOATA LUMEA...
Ancab bine ca nu a fost mai rau...
ioana...mami de sara
adab spune:
La Multi Ani DIANA !!! Implinirea tuturor dorintelor, sa ai parte numai de bucurii in viata.
Pitica mea a fost tare cuminte la bunici: s-a jucat, a papat bine, a dormit fara probleme, a vazut animale multe (pisica, caine, iepuri, gaini, curcani...). Abia am rezistat pana duminica dupa-masa fara ea. Deci totul a fos tin regula doar ca a avut azi diaree. Tot asa a facut acu o sapt. dupa ce ne-am intors de la Baia-Mare unde am stat 2 zile. Dupa 2 zile i-a trecut nu a fost ceva grav. Se poate sa fie de la schimbatul mediului? Ca de papat a papat la fel ca si acasa...i-am dus totul pregatit.
Sunt si eu de acord sa renuntz la pizza, caci si mie imi va fi destul de greu si sa pap si sa o supraveghez pe Sara. Mai bine sa facem o intalnire prin decembrie, doar cu noi mamicile la o pizzerie si sa putem povesti mai multe.
Referitor la temperatura in casa....pe timp de noapte cat lasati centrala? EU stiu ca trebuie in jur de 18. EU am pus-o pe 19, dar nu scade temp. la mine in casa sub 20 , e destul de calduros apart., daca nu las geamurile deschise prea mult, bineintzeles. Cat a fost mai mica si eu o puneam in sacul de dormit caci dadea intr-una din picioruse si se dezvelea. Mai nou e cumintzica cand doarme si o mai las si invelita cu plapumioara. Doar cu un body cu maneca scurta si o pijama o imbrac.
adab spune:
care ma desteapta si pe mine??? tot incerc sa scriu si eu
cu bold sau alta culoare si marime a caracterelor da nu-mi iasa nici cum....inainte imi iesea....da de o vreme nu stiu ce s-a putut schimba...
Gabriela77 spune:
Am admirat pozele Alexandrei, Tiadris e o frumoasa, adorabila in poza aceeaa cu cizmulitele rosii!
Geany, si Alvaro m-a topit cu ochisorii lui!
Diana, masa este, dar inteleg ca s-a renuntat la idee.
Eu ma retrag, imi crapa capul de durere.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b HAPPY B-DAY TO YOU, HAPPY B-DAY TO YOU HAPPY B-DAY DEAR DIANA HAPPY B-DAY TO YOU!!!!! Anca si Stefan (13.01.2008) www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
LA MULTI ANI, SA FII IUBITA, FERICITA SI IMPLINITA! SANATATE MULTA!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png