Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Scuze ca nu am timp sa citesc din urma dar am un copilas tare maraici care ma striga prin casa cum dispar de langa el.Am facut vaccinul ieri MMR cica e pt oreion pojar si rubeola.Asta ati facut si voi?Aaaa si unul pmneumococo(ceva de genul)A facut putina febra aseara si acum vad ca e ok doar ca e suuuper suparat

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

carpatina e mai comod s-o iau cu noi in pat, dar apoi acolo doarme, ca de incerc sa o pun in patul ei, activeaza senzorul si se trezeste instant. Asa, de dorm eu in pat la ea, pot fugi fara sa se prinda ca ramane singura.

Da, am o pictura intitulata "soare", nu ai vedenii.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ali, pai bagi si munca, bagi si sala, uite asa zboara kilogramele la tine.

Carpatina, bune ar fi toate noi, dar bugetul cine il innoieste?

Moldoveanca, vaccinul nostru era pentru aceleasi 3 boli, e Priorixul de care s-a tot vorbit la noi. Iar cel pentru pneumococ e prevenarul de care vorbeam noi, unii pui l-au facut, unii nu, e optional. Eu nu l-am facut inca lui Bubu, astept 2 ani sa ii fac doza unica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Multumesc Rox,noi am facut 3 doze de prevenar gata am scapat.Acum sper sa nu aiba reactii prea urate Priorix-ul.Tuseste in continuare noaptea si taica-sau e innebunit tot il ridica din patut si il plimba prin casa cica sa nu mai tuseascaOff daca ati vedea pe bietul Vladut rupt de somn in brate la taica-sau disperat.Azi chiar imi reprosa ca nu-mi pasa dar eu parca m-am mai obisnuit cu tusea mucii si temperatura

teo

Mergi la inceput

I-am cumparat ieri un cortulet si un tunel sa vedeti ce fericire pe el ascuns acoloAm sa-i fac poze dupa ce recuperez aparatul de la sorela

teo

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb daca piticii vostri se uita la tv?Eu il las sa se uite cand nu prea il scot afara oare o fi bine?Il poate afecta cu ceva?Emisiunile pt copii aici sunt super fara roboti si nebunii

teo

Mergi la inceput

Kg in plus?Nu am decat doua in plus daaar arat groaznic.Urasc celulita si nimic nu are efect.Cred ca masajul m-ar ajuta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

I-am cumparat ieri un cortulet si un tunel sa vedeti ce fericire pe el ascuns acoloAm sa-i fac poze dupa ce recuperez aparatul de la sorela

teo

fa poze.de unde le-ai luat?sunt scumpe?

emma

Mergi la inceput

Am ramas singurica?Vladut a mancat o felie de toast si a facut o mizerie asa ca trebuie sa bag aspiratorul in functiune.Si el e fermecat de aspirator am sa ma duc sa-i cumpar unul de jucarie

teo

Mergi la inceput

Emma am sa-i fac poze cat de curand stai sa caut pe net sa-ti arat.Am dat 15 lire sterline

teo

Mergi la inceput