Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)
Raspunsuri - Pagina 15
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Vrajmashul adormise pe covor,l-am mutat in tarc si ma bag la bucatareala:ciorbitza de legume,zuchinni umpluti cu carne de vita,pangasius cu legume la steamer,paste cu carne,cartofi la cuptor cu ceafa de porc si mujdei si clatite-desert! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Toate dintr-o lovitura?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
carpatina spune:
Mah.. cum de mai apar poze noi in sectiune finalistelor? Parca trebuiau sa fie 12 si atat..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui diwana eu marul copt il fac la steamer. |
Ala-i mar aburit, nu copt!
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Vrajmashul adormise pe covor,l-am mutat in tarc si ma bag la bucatareala:ciorbitza de legume,zuchinni umpluti cu carne de vita,pangasius cu legume la steamer,paste cu carne,cartofi la cuptor cu ceafa de porc si mujdei si clatite-desert! |
Alta petrecere?
=====================
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bernix
Am asteptat intai sa sondez terenu'. Daca mi-ar fi placut atmosfera, te-as fi intrebat, multumesc. ![]() Am fost la aia de-a bagat-o pe maneca in State. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
pai eu cred ca mai bine ramai cu aia 85%. nu ca-s de la concurenta, mie nu-mi place politica lor de vanzare foarte agresiva.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
carpatina spune:
Bernixo, deci ne luam gandul de la plocon prea curand...
=====================
danielle02 spune:
buna fetelor,apar si eu din an in pasti sa ma bag in seama,ca deh...timpul asta e scurt tare :((
am o reteta super tare de la profa de engleza si ma gandeam sa o scriu si voua,poate o sa va placa,(e in engleza,scuze)
SAU FONG`S AMAZINGLY GOURGEOUS DELICIOUSLY YUMMY KING PRAWN AND CHICKEN RICE:
INGREDIENTS:
2 eggs(any size)
25 tiger prawns
2 chicken breasts
2 bowls of cooked brown rice
1/2 large onion chopped
4 spring onions
2 tsp(lingurite) of dark soya sauce
1 tbsp(lingura) of curry oil
A pinch of salt
METHOD
1: cook the brown rice as per instructions on the packet
2: boil the chicken breasts in boiling water then turn of the heat.cover chicken up until it is cooked.drain it,let it cool then chop into pieces.
3:pell the tiger prawns,de-vein them,put them into cold water for half an hour then drain them
4: beat two eggs
5: heat up a frying pan,pour in the vegetable oil in.put the prawns in,stir for a few second then take them out.put them to one side
6: put the curry oil into the frying pan,and then put in the onions
7: add the eggs.keep stirring until the onions and eggs separate.add the rice,chicken and prawns and a pinch of salt
8: mix everything well together then add the spring onions and the soya sauce.keep stirring for a few seconds until the rice is combined with the soya sauce
9: Serve.Enjoy.Yum yum!!!
pozici
Ebonee (02.10.2007)
papanash spune:
Danuta, Ghighi n-are schimbari de apetit, are doar niste stari de nervozitate, solicita multa atentie,mai multa decat de obicei. Si a inceput sa planga din orice. Adica, daca-i obosit si scapa ceva din mana incepe sa scartaie, daca-i zic ca nu-i voie undeva,tot asa. cred ca asteptam si niste eruptii dentare,
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
carpatina spune:
Gata, o intind si eu elegant spre casa...
Roxana, mana buna si ochi de soim sa ai!
Si sa te intorci sanatoasa 
=====================
papanash spune:
| citat din mesajul lui carpatina Mah.. cum de mai apar poze noi in sectiune finalistelor? Parca trebuiau sa fie 12 si atat.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
s-a mai lungit cu o saptamana (n-au anuntat decat miercuri),trebuie sa fie 15
filme Ghighi

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)