Redoutistele fidele La Redoute France(148)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
Doamne fetelor ce ati tras...macar acum exista o speta...au si astia de la banci procedura!
Eu nu inteleg de ce naiba imi mai trimit mail cu TTBA si -65% la 45 000 de produse daca nu mai vor saiba de a face cu mine.
Sper sa-mi vina comanda din 4 saptamana asta...Am luat o geaca si ptr o prietena si o asteapta si ea nerabdatoare.
Eu chiar vreau sa facem ceva ca sa ne mai livreze astia...chiar daca au franciza...Mie imi trebuie jucarii..astia in Ro nu au!
Va pup!
Jasmine spune:
Mihaser,mailuri cu oferte cred ca o sa mai primim mult si bine dupa ce nu vom mai putea comanda.Mailurile sunt generate automat si trimise bulk la niste mii de adrese din baza lor de date.
Aissa,habar n-am ce sa fac,as comanda casuta aia dar mi-e ca n-o primesc.Cred ca totusi maine ma risc,fie ce-o fi
16 +
axxxa spune:
Fetelor, mai are cineva comanda din 28 oct neprimita?
Asteptam produsele alea ca pe nu stiu ce...
anne16 spune:
Kokiy si Croco21, ati avut dreptate fiul meu vrea de "Mos", consola wii
Am fost in aceasta seara in Carrefour si nu s-a miscat 2 ore de langa el. Intr-adevar a facut si miscare.
Partea buna este ca este la 950ron, adica la fel ca pe LR.FR, partea proasta- c-am scump cadoul de 'mos'
Am o intrebare? A fost pe LR modelul acesta de www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-u-prix-mini.aspx?productid=324140727&documentid=201208&single=false&categoryid=22897253" target="_blank">pulovar dar cu gulerul in V?
aissa spune:
Neata!
Jasmine ma bate si pe mine gandul sa o comand. O veni in cutie macar? Adica sa nu o puna in punga (pt ca in afara de casuta nu cred ca mai comand ceva). La 50 ron si daca ii pierd nu ma oftic asa tare.
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Neata! Pe pagina 2...se poate!!!! |
acelasi lucru spun si eu
'neata
crislunca spune:
Fetelor...o rugaminte...
Am vazut niste tricouri la Ado...masura 162 si 174...Am 1.65cm si 55kg...si un bust cam generos......Ce masura sa iau?
anne16 spune:
Pai, vezi cati cm ai la bust si vezi daca merg masurile
La masura 162, pt sunt 88cm, iar pt masura 168-174 la sunt 92cm.
Asa scrie in ghidul masurilor