Redoutistele fidele La Redoute France(148)
Raspunsuri - Pagina 14
Hakimela spune:
Gravi, am intrebat si eu "canadienii" mei si ei asa au zis, ca sunt imagini din oras. E posibil sa se insele, dar deocamdata nu am cum sa verific
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
te rog mult sa-mi spui si mie cum se face asta, am colet neprimit comandat pe 10 oct,deci ma incardez..le-am scris mail sapt trecutra si cica e expediat coletul..dar tot nu a ajuns/ LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Uita-te pe prima pagina,s-au pus instructiunule acolo.
croco21 spune:
Buna, stie cineva de cand exact a sistat LR livrarea comenzilor? Ultima mea comanda e din 7, sper sa o primesc saptamana viitoare.
Andrei
Vacanta 2008
anne16 spune:
Eu am primit mail de la Sabine, luni si atunci am spus. Deci ar fi data de 10 noiembrie, eu atunci am dat ultima comanda
claujro spune:
Lr nu a sistat inca livrarea in Romania. Merge si acum sa dai comanda. Dupa parerea mea o sa sisteze cand nu o sa mai existe Romania in lista tarilor.
gabi25 spune:
Eu am primit pe 12 coletul cu comanda data pe 1 nov. Cadou am avut vacutele de plus tare dragalase....si erau puse intr-un saculet de panza puturos rau....dar l-am aerisit si il folosesc ca imi place.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
croco21 spune:
Clau, stiu ca merge sa dai comanda, problema e daca ei o trimit. Daca-mi amintesc bine, nici data trecuta nu ne-au anuntat oficial, noi am tot dat comenzi si pe urma am primit la schimb cecuri.
Andrei
Vacanta 2008
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui croco21 Clau, stiu ca merge sa dai comanda, problema e daca ei o trimit. Daca-mi amintesc bine, nici data trecuta nu ne-au anuntat oficial, noi am tot dat comenzi si pe urma am primit la schimb cecuri. Andrei Vacanta 2008 |
Din acest mitiv m-a abtin si eu sa mai dau comenzi. Acum mi-a alimentat sotul cardul pt cadouri de sarbatori si nu mai am pe ce sa-i cheltui
leyla spune:
Am primit comanda din 4 noiembrie. Am avut lenjeria cu bule in 2 variante, roz cu gri si maro cu verde. Materialul nu e cine stie ce, cam teapan, sper sa se mai inmoaie la spalat. Insa culorile sunt f frumoase. Am mai aruncat asa doar sa fie coletul mai maricel balerinii atia
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-la-redoute-creation.aspx?productid=324125770&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=7, culoarea leopard, merg la cat au costat. culmea e ca i-am pus mai mult sa testez marimea si am luat 38 imi sunt f buni in conditiile in care eu port 37-37 jumate.
si am mai avut si astea:
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-cols-roules-coupe-droite.aspx?productid=324140302&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=3 de care la fel sunt multumita.
Si cu asta declar capitol incheiat cu LR, asta pana s-o redeschide pravalia .fr ca pe .ro nici macar nu intru...