Cum se formuleaza un memoriu?
Trebuie sa intocmesc un memoriu prin care sa aduc niste argumente atasate unei cereri si nu stiu care este formula de inceput si de incheiere a acstui tip de scriere. Ma puteti ajuta?
Am cautat pe Google si am gasit doar memorii de activitate, care nu sunt nici macar asemanatoare cu ceea ce imi trebuie mie...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Raspunsuri
ivanoiuadela9 spune:
Madaluta , depinde cui vrei sa adresezi acest memoriu ...poti incepe cu ....subsemnata , CNP, adresa , CI si inchei ca la orice cerere ....domnului Ionescu - Director ........
ivanoiuadela9 spune:
Madaluta , depinde cui vrei sa adresezi acest memoriu ...poti incepe cu ....subsemnata , CNP, adresa , CI si inchei ca la orice cerere ....domnului Ionescu - Director ........
madaluta spune:
pai vreau sa-l adresez decanului facultatii la care am facut masterul pentru a-i explica o situatie ce s-a ivit la un examen drept pentru care nu figurez cu nota in catalog si sunt pe picior de a fi exmatriculata.
Memoriul trebuie sa il atasez unei cereri si de aceea nu mi se parea normal sa incep si sa inchei la fel k in cerere...
Nici macar trecerea CNP-ului sau a seriei de buletin nu mi se par k ar trebui scrise intr-un memoriu si de aceea am deschis acest subiect.
Nu vreau sa gresesc din start prin formulare...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ivanoiuadela9 spune:
Madaluta , in situatia de fata nu e nevoie de CNP si adresa cred ca ar trebui sa incepi cu ,, Stimate domnule Decan , subsemnata ..... studenta la master ...prin prezenta va informez ca ...si expui situatia ce s-a ivit la examen ... In cerere ce o sa -i explici ?