Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Elvira esti totala fata. Da cat e de greu sa arzi niste zahar, sa tapetezi o cratita sa faci maglavaisul de oua cu lapte si zahar, sa il torni in cratita si sa il zvari la cuptor? Nici nu tre sa il pui pe baie de aburi ca iese oricum , atat doar ca are niste gauri, asa ca o paine pe vatra, da io zic ca asa e mai sanchi Olimpia, zau ca esti cumparatoholica. Si eu sunt, din pacate nu am unde ma aerisi decat foarte rar. Daca ajung de 2 ori pe an la Cj sau Oradea sa zic mersi.Da atunci imi fac damblaua. Bia, ce ai gatit azi?Miha, Adriana,Giulia, Ioana, Maria, Diana, pe unde umblati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io am fost in vizita la biserica, cu scoala. A fost tare interesant sa auzim povestea bisericii, desi o stiam in oarecare masura. Dupa ce ne-a plimbat roata si am urcat in pod sa vedem cum se restaureaza acolo lucrurile vechi, am vazut hainele pe care le poarta si le purtau preotii, tipul care ne-a fost ghid si care se ocupa de partea culturala a bisericii, pentru ca aici se organizeaza si concerte(va amintiti probabil ca am fost la cateva concerte de orga acolo si incep iar acum inainte de Craciun) ne-a invitat la prajitura, cafea sau ceai si am mai povestit. Eu am remarcat mai demult ca in biserica asta, desi e lutherana, sunt cruci cu Isus rastingnit(in religia protestanta Isus nu a fost rastignit pe cruce si ei nu au cruce) si cateva icoane ortodoxe. Asa ca l-am intrebat pe tip de nelamuririle mele...asa se face ca am aflat ca acele cruci sunt ramase de pe vremea dinainte de reforma a bisericii cand aici erau catolici si ca icoanele ortodoxe sunt primite de la Biserica Ortodoxa Greceasca. Si cum Dumnezeu e numai unul, toate acestea, desi nu tin de religia protestanta, sunt tinute la loc de cinste in biserica. Am uitat sa va spun ca biserica e construita in anul 1225 si arata www.treklens.com/viewphotos.php?l=3&p=346881" target="_blank">asa.

Noa is pe aici, mai viu...

PS Elvira, ascult-o pe Oti ca stie ce spune!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Wooow Miha, ce faina ii biserica! Oau ce liniste m-a cuprins doar la vederea fotografiei. Ma gandesc cum o fi sa intri in una.Fericit-o!

Mergi la inceput

E frumoasa si inauntru, dar e simpla...doar vitraliile si cateva sculpturi care stralucesc pe acolo. Nu e nicidecum ca cele ortodoxe sau catolice. Astea protestante sunt mult mai simple. Eu sunt atrasa de partea istorica a bisericilor, imi place mult sa aud povestile lor si sa aflu cum si ce s-a intamplat cu lucrurile din ele.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondi astept sa imi zici ca dimineata la 8 plec deacasa si nu mai deschid calculatorul asa devreme , asa ca...
va tuc ca ma duc la crs o ora si apoi sa imi iau diploma de contabilitate, si inca is cu vopseaua in cap, si la 7.15 trebe sa plec din casa.
mai viu mai tarziu sa vad ce o zis blondo.
o seara excelenta, si pt oti si alex o noapte usoara pup gasca toata,
miha ii super faina biserica in Franta mai sunt de astea, in Bretania am vazut asa multe

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elvira,crema de aia am luat si eu ca am crezut ca ma salvez, da parol ca-i rea,zici ca-i o ingroseluta cu faina fiarta si ceva sirop maro.n-are nici macar gust de crema de zahar ars.am crezut ca se face pe undeva la comanda identica cu cea de casa.
in cuptoru cu micro nu iese.iti spun io sigurse arde pe mergini si in mijloc ramne ou crud.
olim, baga adresa de la lidl spania, ca nu mi-am salvat-o.
mihaela, mumos povestesti tu.shoppingareala placuta maine.te asteptam cu povesti.sa ai drum bun.

oti am gatit di tate.la cererea publicului am facut" cremele de branza, ciorbica de adunare jenerala cu carnita de vitel,pulpite cu piure si cus-cus cu mazare,iar ca desert orez in lapte cu mar si scortisoara.baiu-i pe maine, ca nu mai stiu ce sa fac, iar feciorii inca se mai gandesc.

va tzuc.
viu la schimbul 3.

Peseu:am sunat-o pe adrtiana ca eram gata, gata sa o dau disparuta.e fuarte bine da cam ocupata.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bia multam mumos de urari, da' maine am laborator si abia vineri plec .

Olim, bafta la scoli!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

mOAMA, OREZUL MEU E IN OALA AMU, DA ZAU DACA FAC MERE RASE. aSTIA AU MANCAT DEJA CATE UN MAR AZI, S-OR AMESTECA IN BURTA Va dati seama ce s-a intamplat? Scriu cu o mana ca e Alex in brate si Andrei s-o jucat si o apasat caps lock. si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Bia multam mumos de urari, da' maine am laborator si abia vineri plec .

Olim, bafta la scoli!

vorbe de copil...

Hobby

io asa am stiut ca maine e vineri.is dusa rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

mOAMA, OREZUL MEU E IN OALA AMU, DA ZAU DACA FAC MERE RASE. aSTIA AU MANCAT DEJA CATE UN MAR AZI, S-OR AMESTECA IN BURTA
Va dati seama ce s-a intamplat? Scriu cu o mana ca e Alex in brate si Andrei s-o jucat si o apasat caps lock.

si

cum a iesit orezul?
al meu e aproape gata.
sa ai o noapte linistita.

Mergi la inceput