Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
Galushca spune:
Mititica, prima nastere (cea cu tipa tunsa scurt, in picioare) mi-a placut mult. Mi-as dori una la fel. Celelalte doua nu mi-au placut, una pentru ca i-a facut epiziotomie si ca statea pe spate, a doua ca a iesit bebele alb, ceea ce nu-i ok, si tipa deja nu mai impingea.
La primul filmulet mi-a placut asa:
- ca era acasa (n-am vazut halate albe si echipamente)
- ca nu statea pe spate - si eu mi-as alege tot cam asa o pozitie de nascut, sau in 4 labe, pe spate se lasa cu dureri mari de spate si nu poti impinge bine. In plus, se vede clar ca timpul in care perineul e foarte intins a fost mult mai scurt la primul film decat la al treilea , tocmai datorita pozitiei, in care bebele iese mult mai repede
- ca taticul era prezent si activ (desi eu l-as fi castrat cu mana mea daca imi punea mana pe burta, ca orice atingere imi producea o contractie la prima nastere...)
- ca au lasat-o sa nasca in ritmul ei si nu au intervenit prea mult
- ca bebele era roz si frumos
Nu mi-a placut ca nu i-au lasat decat un pic bebele dupa nastere, dupa capu meu l-as fi pus un pic la tzitzi, dar poate observasera moasele alea ceva.
MITITICA82 spune:
eu una mor de frica, nu cred ca la noi te lasa sa nasti altfel decat pe capra , clipurile alea sunt de afara, departe sa fie si la noi asa

pana acum nu m-am gandit asa mult la momentul nasterii insa de cand am vz clipurile astea mi-e foarte frica sa nasc dar sper ca DD sa fie alaturi de noi si sa trecem cu bine
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MITITICA82 buna fetelor am vz ca ati discutat despre nastere naturala si cezariana, eu inainte optam pt nasterea naturala dar am gasit azi pe net niste filmulete cu nasteri in direct si dupa le-am vizionat am, plans de nu stiam ce e cu mine, mi-e tare frica de nasterea...daca sunteti tari si puteti vizualiza si voi sa dau cu placere site ul http://trageapa.blogspot.com/2008/10/cateva-nasteri-in-direct.html ![]() ![]() ![]() 21+ Cristian Andreihttp://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
Buna fetele! pe mine ma puteti taia de pe listuta, m-am razagandit. Nu mai nasc!

Monica
20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
florinela79 spune:
Eu una nu ma uitttttttttttt.......
.
Am vazut odata la discovery...nu eram gravida...si am ramas marcata de nasterea naturala.
Nu vreau!
fbruma
Ayla21 spune:
Ba eu mi-am facut cont pe youtube sa mai vad. Poate ma invat cu ideea ca momentan sunt lesinata de frica. Imi fac aia cezariana ca lesin de frica si nu mai pot sa imping. Eu nu am mai vazut in direct pana acum, dar nici nu am fost interesata. 
Monica
20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvia4 Fetelor, oare bebitzi nostri pot avea colici cand sunt in burtica? Aseara am mancat niste mancare chinezeasca si nu mi-a facut bine. Toata noaptea m-a durut burta, chiar si acum ma mai doare..Si bebelina mea nu a stat un minut! Dadea din picioare, din maini, ma lovea peste tot si asta multe ore in sir.Cam de pe la 3 noaptea pana azi pe la 8. Asta inseamna ca nu a dormit deloc mititica.. Stiti ceva despre asta?Silvia 21+ ![]() |
Silvia, tu poti avea colici, desi, Doamne fereste, ca eu am avut si mai am si e ingrozitor. Bebe e agitat ca esti tu agitata. Colici nu are, nu am auzit asa ceva. Nici la adulti nu am auzit pana acum de colici pana nu mi-a zis dr.
Monica
20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
pisigri spune:
Din motive de...sot (pe care nu vrem sa-l speriem de tot) nu am vazut decit primul filmulet.
Mi-a placut. ma rog, cit iti poate placea sa vezi asta, nu va imaginati ca sint cine stie ce ciudata. Mi-a placut sustinerea...mai mult tacuta a celor din jur, mi-a placut f mult bebe, mi-a placut ca totul pare....realizabil. Nu mi-a placut ca oricum mamica mi s-a parut innebunita de durere si de oboseala inainte de iesirea propriu-zisa a lui bebe; banuiesc ca se poate si mai rau...
Nu o sa pledez nici pt un tip de nastere, nici pt altul. Dar in general femeile sint programate genetic sa fie capabile sa faca asta. Mi-e frica si mie si nu sint decisa daca sa nasc natural sau cu cezariana, desi aici in Iasi...cred ca as simti ca e mai in siguranta copilul daca fac cezariana. pe de alta parte, ma innebuneste gindul sa astept o zi pina sa il vad...la cit sint de "nebuna" mi-e sa nu ajung sa le suspectez pe asistente ca imi ascund, doamne fereste, vreun adevar dureros.
care sinteti din orase in care aveti incredere ca vi se va face epidurala, incercati natural zic eu. aici la iasi am 4 cunostinte care au nascut natural anul trecut, toate cu promisiune de epidurala, nici unei nu i s-a facut pt ca anestezistii nu erau disponibili... este un alt motiv pentru ca ezit sa nasc natural.
si fireste, al treilea si poate cel mai important, este ca nasterile astea naurale au "talentul"de a se declansa la cele mai ciudate ore, in cele mai proaste momente... si imi este si imi va fi mereu teama ca dintr-un motiv sau altul doctorul nu va ajunge la spital.
"afara" mi-a zis o prietena ca doar daca nasti la clinica privata poti sa ai pretentia sa te asiste medicul care ti-a urmarit sarcina; in rest, nasti natural cu cine e de garda. dar medicii lor de garda nu sint ca ai nostri...
if you can't say something nice, then don't say it at all
shasa spune:
BUNA SEARA BURTICI
Am vazut si eu filmarile si vreau sa va spun ca mi s-a facut parul
. Pai eu am nascut natural de doua ori si totusi nu m-au impresionat placut filmuletele. Nu zic ca ar fi altfel este evident ca pe acolo si asa iese dar eu nu am vazut nimic din toate astea in momentul nasterii, iar ceea ce am simtit eu in momentul in care iese bebe a fost minunat: fericire fara margini, usurare, mandrie si convingerea ca sunt cea mai curajoasa si mandra si norocoasa femeie din lume. Nu va lasati influentate negativ de filmulete. Ceea ce simti in acele momente si dupa nu are egal cu nimic si cu siguranta nu se poate compara cu senzatia ce ti-o lasa filmuletele, si anume o femeie epuizata, durere (desi esti epuizata)...dar nici cum ceea ce simte de fapt o mamica in momentul nasterii.
Hai ca sper sa nu va fi zapacit de cap. NU stiu daca m-am facut inteleasa, am scris repede, repede ca trebuie sa ma duc sa imi culc baietii. Va
pe pe toate
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 19+
Poze la albumul dc
silvia4 spune:
Pe mine m-au impresionat filmuletele si m-au umplut de emotie! acum parca sunt si mai nerabdatoare sa-mi aduc fetitza pe lume! Totusi, eu nu cred ca la mine are loc sa iasa, chiar nu vad pe unde!!! Asta chiar ma sperie! 
Am facut azi morfofetala si am aflat ca 100% e fetitza! Nu mai e nicio urma de indoiala acum! Mi s-a spus ca e totul in regula, in parametrii normali! Totusi eu am ramas putin cu inima stransa pt ca mi-a zis doctoritza ca ar fi trebuit sa fac ecografia asta mai tarziu, ca la 24-26 de sptamani se vede cel mai bine.. Dar eu nu stiam asa.
Stiam ca se face intre 18-24 de saptamani si ca cel mai bine e in saptamananile 21-22. Eu aveam 21 de saptamani si 2 zile. Sunt cam abatuta din cauza asta? Voi ce stiti de la medicii vostri?
Silvia
21+ 

Cristian Andrei