Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

In jurul orei 12,10 s-a nascut bebe de eliza - Dimitrie , greutate 3610 g , lungine 53 cm(sau 51 nu mai sunt sigura), scor Apgar 8.
Cind am vorbit cu Ionut , Eli era inca in operatie. Nu stia nici el din ce cauza rahi-anestezia nu prinsese si in final a trebuit sa i se faca anestezie generala.
Bebe Dimitrie era ok .
Revin cu date mai tirziu.

Edit : Pina sa o pun pe fie-mea sa eructeze , sa o conving sa mai si adoarma Maria imi "sufla" vestea !
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La cit mai multe !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Astazi am implinit 1 luna!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ginye, sa-ti traiasca micutul, sa fie sanatos si sa va umple inimile de bucurie!!! Ce repede a trecut o luna!!! Cat a luat bebe in greutate? Cum mai sunteti, ati stabilit ce veti face in continuare? Cand se poate opera bebe? Daca te pot ajuta cu ceva, cu orice, sa stii ca te poti baza pe mine !!!

.................

Nu mai stiu cine ma intreba de infectia urinara, cum de m-am procopsit cu ea taman acum, dupa nastere. De la SONDA, sunt sigura! Asta e, acum sunt ok, iau antibiotic si nu mai mai doare, Doamne ajua!

Pt. bubite, am vazut ca Mav intreba. Eu folosesc TRIDERM, recomandat de dr. neonatolog in maternitate. Mai merge si apa cu bicarbonat, o lingurita la 100 ml de apa.

Pt. colici. E super, super INFACOLUL, cum ii dau lui bebe, cum incepe sa faca partzuri si la maxim zece min, caca!

Mav, arunca Johnsonul ala, pls! E cel mai pacatos dintre toate!!! Eu folosesc la bebe doar Mustela, e drept ca sunt scumpe, insa merita! Decat sa dau bani dupa aia la dr. si pe tratamente, mai bine dau inainte si previn! Cu Ianca am avut mari pb, foloseam Nivea si i-a facut rau pt ca are piele atopica (am aflat tarziu)! Si bebe are piele sensibila, mi-au zis si la materniatte ca Mustela e cea mai buna pt. astfel de copii. Au gama Stelatopia exact pt pb asta!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

FELICITARI ELI!!!
FELICITARI SI TATICULUI, SA AVETI UN BEBE SANATOS, MANCACIOS, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!

MAMISELI

Asteptam vesti bune!

Eu voi merge deseara la control si eco, Sper sa fie bine pt ca am burta cam tare chiar daca stau in pat, ultima data vroia sa ma interneze pt lucrul acesta.

Am niste emotii...Sper sa ma programeze pentru cezariana, sa nu fie prea tarziu, bb sa fie ascultator si sa stea in burtica cat zice dr, pt ca ulima data a zis ca nu ma opereaza inainte de 1 dec.
Sanatate multa tuturor si numai vesti bune sa avem!

36 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari, Eli, sa va traiasca bebe Dimitrie, sa fie sanatos si mancacios iar tie refacere rapida si muuult laptic!!

40 + Victor Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello burtici si mamici! Pup toti bebeii si bebelinele fara nominalizari, sa nu uit pe cineva! Sunt toti atat de dulci, de-abia astept sa vedem ce dulceata am reusit noi sa facem.
Va citesc tot timpul, nu-mi scapa nimic, insa sunt mai zgarcita la vorba .
Bune idei cu pedichiura, nici eu nu suport sa mi-o faca nimeni, ieri s-a oferit sora-mea, dar cum te rezolvi tu, nu te rezolva nimeni , despre coafura la pasa nu mai zic, sotul s-a oferit penultima data si-am stat cracanila prin baie pe/prin vana vreo 2 ore, si tot el `vai` si `ioi` si eu intinzand pielea cu mainile in toate directiile, sa nu se streseze ....asa ca tot mai bine singura cu oglinda, imi ia cam o juma de ora, o ora, dar sunt mai sigura de reusita.
Fetelor, de la cate sapt ii putem pune pe bebei in wrap? Mirtha, le-am vazut cele de la nando.ro, dar habar n-am ce marime sa comand, nu conteaza de fapt lungimea wrap-ului?
Babyzapi, arati demential .
Aseara zarii si eu luna aproape plina si ma gandeam la fetele pe ultima suta - de parca eu mult mai am. De dureri, ca sa ma plang si eu, mi se mai blocheaza uneori piciorul drept, asa din incheietura, il tarai dupa mine prin casa si-mi sunt picioarele umflate aproape tot timpul. Mai nasol e ca singura pereche de pantofi in care mai intru are toace, asa de vreo 3 cm....Imi dau seama cum arata balena pe toace, dar daca doar in alea mai incap.
Gata, ca nu scriu cu lunile si-apoi scriu romane. V-am pupacit pe toatele si va savurez fiecare cuvintel!

34+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Eli si tati, sa va traiasca bebe Dimitrie si sa va aduca numai bucurii!!! Refacere rapida, mami si laptic din belsug!!!

La multi ani, Stefanut de Ginye, sa fii sanatos!

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bravo eli, felicitari!!! ma bucur mult pentru voi!

eu am intrat repede sa vad ce s-a mai intamplat caci tocmai am venit de la cumparaturi. daca nu nasc la noapte cu varcolacii mare minune caci am carat o gramada de plasoaie cu chestii grele si foarte grele.

ma duc sa bag carnea la congelator pana nu se impute si revin. de mamiseli nu stim inca nimica, nu?

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu stim nimik de mamiseli

La multi ani Ginye

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

ELI, ma bucur din suflet pt voi! Sa va dea Dumnezeu un copil sanatos, frumos, destept si necolicos! Sunteti o famile deosebita.

-----------------
Eu sunt plina de nervi...nu reusesc sa citesc/scriu ca tot pica net-ul. Orange sa traiasca ...
Nu merge sa montam baldachinul de la patut. Au fost ieri cei de la Babycomfort sa vada ce si cum si azi cica vin sa rezolve. a venit alt baiat si tot n-a rezolvat. Solutia: ori astept pana la sfarsitul lunii cand le vine marfa din Italia, ori il returnez. Dar eu il vreau

------------------
Alexa, eu parca as vrea sa aud de la dr ca ma baga la cezariana . Nu vrei luni sa ma duc eu in locul tau si tu sa nasti natural? apoi ne intalnim la o distractie de noapte prin saloane . Sa ma anunti daca schimbi data, sa negociez cu bebelina. Eu in week-end vreau sa merg la un fotograf sa fac neste poze sexoase ...si apoi poate sa vina bebelina, ca mi-am facut danblaua cu pozele cu burtica.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput