Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 21
IuliaCospy spune:
Mamiseli si tati, felicitari pentru bb Miruna! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
BB Miruna bine ai venit pe lume!
Otiliav, multumesc mult pt informatii. Stiu ca suna putin egoist, dar ideea ca nu sunt singura care a patit/ pateste asa ceva ma mai linisteste putin. Gandul la ceza ma infiora de-a dreptul si rezultatul e ca am intrat intr-o "semidepresie". Ieri sotul mi-a spus ca sunt foarte apatica si lipsita de viata, ca n-am chef de vorba, nici macar sa ascult ce zice el, dar mite sa mai am eu initiativa. De azi de dimineata ma umflu de plans si ma gandesc la toate prostiile pamantului. Sper sa imi treaca repede starea asta ca nu imi face bine si nici nu ma simt ok cu ea.
Cat despre serviciu, daca ar fi fost dupa colegi, probabil ca mergeam si acum, dar efectiv am simtit ca nu mai merge. Acum mai dau o mana de ajutor de la distanta, uitandu-ma si corectand diverse documente, dar asta doar daca am chef. cred ca iti suna cunoscut, ca si tu ai muncit, si inca cu ce spor!
pt tine si
pentru Ana
toate gravidutele si mamicile!
Iulia
38+ 
nature spune:
Wow ce activitate pe aici!!!! Felicitari Monicabo, Marysa,Mamiseli, Alexa Rozy,Bertha!!!!!

alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IuliaCospy Mamiseli si tati, felicitari pentru bb Miruna! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! BB Miruna bine ai venit pe lume!Otiliav, multumesc mult pt informatii. Stiu ca suna putin egoist, dar ideea ca nu sunt singura care a patit/ pateste asa ceva ma mai linisteste putin. Gandul la ceza ma infiora de-a dreptul si rezultatul e ca am intrat intr-o "semidepresie". Ieri sotul mi-a spus ca sunt foarte apatica si lipsita de viata, ca n-am chef de vorba, nici macar sa ascult ce zice el, dar mite sa mai am eu initiativa. De azi de dimineata ma umflu de plans si ma gandesc la toate prostiile pamantului. Sper sa imi treaca repede starea asta ca nu imi face bine si nici nu ma simt ok cu ea. Cat despre serviciu, daca ar fi fost dupa colegi, probabil ca mergeam si acum, dar efectiv am simtit ca nu mai merge. Acum mai dau o mana de ajutor de la distanta, uitandu-ma si corectand diverse documente, dar asta doar daca am chef. cred ca iti suna cunoscut, ca si tu ai muncit, si inca cu ce spor! pt tine si pentru Ana toate gravidutele si mamicile!Iulia 38+ ![]() |
capu sus ca in cateva saptamani totul e amintire

cat despre colegi sunt nesimtiti daca te mai intreaba ceva. si eu am unul care cica "ma invidiaza ca sunt in concediu"
- concediu??? asta e sanatos la cap? asa concediu ii doresc eu lui 3 ani de acu inainte sau chiar 5! si magaru m-a sunat si ma tot apeleaza pe msn ca face ceva dupa un document scris de mine si cere tot felul de detalii imbecile pe care le poate decide singur sau poate intreba seful de proiect. si e si suparat pe mine!!! (stie insa sarmanul ca ma voi razbuna medieval pe el pentru atitudinea necorespunzatoare ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
Alexa.1983 spune:
Fetelor am
ca Gabitza1977 a nascut pe 07/11 un baiat de 3110kg,prin cezariana........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Olivia26 spune:
Mamiseli, felicitari!
Bertha, felicitari!
Monicabo, felicitari!
Sa va traiasca bebelusii scumpi si sa fie sanatosi! Refacere rapida, mamici fericite!
Diamisha, Mar_ysa bine ati revenit!
Mar_ysa, Leyre e o frumuseteeee 
Damian, bebe de Lacra, la multi ani, sa fii sanatos!
Felicitari fetelor pentru vestile bune de la echo!
Oti
, ma faci sa ![]()
Mav, Dandu, 
puiutii sa treaca colicile, mama lor de colici 
Alexa rozi
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe