Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 8
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip lauraa, te-am vazut, esti frumusica foc si tinerica... avem si noi o gramada de poze aici: www.apha.shutterfly.com enjoy! philip &andreea![]() |
Baietelul cel putin este FANTASTIC!!!! Sa va traiasca....Vroiam sa te intreb: zapada in octombrie?!?!
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra
just "us"
dani3lla spune:
Burticutelor va spun noapte buna si nani placut
.BB ma lasa sa fumez dar cand e vorba de somn....pana aici...la 21:00 tre sa fiu in pat ca altfel...si e deja 21:30 asa ca...vai de parinti care nu asculta de copii...:))))))))))
Va pupacesc , pe maine
10+
laurraa spune:
Ei uite ca pozele astea ale mele au deschis un subiect destul de interesant
care poate demult vroaim sa-l deschid dar mai erau "temeri".... Eu am in casa "in caz d eurgente majore" un pachet de kent nanotek gri care are 1 gudron (asta e substanta cea mai toxica) si daca vin prietenii la noi sa jucam remi, monopoli,carti , etc, stiti cum e.....turceste dom'le toata lumea...si sa am si eu una doua de ma omoara vreo pofta.
Si eu am prietene care au fumat exact ca inainte fara niciun impediment...au copii foarte sanatosi...plus mama mea a fumat cu amandoi
[rusinica], insa e bine sa fie rarite.
Cel mai enervant e cand se gasesc toti din jur sa dea sfaturi; in grup am avut 2 gravidutze ambele fumatoare.Celelalte prietene (tot fumatoare si ele dar nu erau gravidutze) mereu le criticau.Ei si le-a venit si lor randu: nu ca le-au rarit, mor daca nu fumeaza la fel. Na ce sa-i faci.
maria_bunica, incantata deasemenea, le vazusem mai demult de cand spusesei tu de suvite; esti o scumpa. Multumesc pt aprecieri.
s_alinutza, scumpa noastra, dupa ce ca vii super obosita, ai tensiune mica, acum stai si in bucatarie....Pacaleste-l pe sot
.Al meu saracu dupa ce ca vine la 8 seara se mai apuca si de gatit
.Ai grija de tine
clodyac cum te mai simti?
pupici fug la baitza
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla Burticutelor va spun noapte buna si nani placut .BB ma lasa sa fumez dar cand e vorba de somn....pana aici...la 21:00 tre sa fiu in pat ca altfel...si e deja 21:30 asa ca...vai de parinti care nu asculta de copii...:))))))))))Va pupacesc , pe maine 10+ |
Noapte buna si odihna placuta!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
11+http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
maria_bunica spune:
Lauraa....asa e cu sfaturile astea pana nu trecem si noi printr-o faza ,sa stim pe pielea noastra cum este!!!Insa...atata timp cat imi cunosc limitele si stiu ca fac tot posibilul sa fim bine,eu si bebe...sotul nu ma cicaleste si are incredere in ceea ce fac....nu ma intereseaza deloc de cei din jur!!La urma urmei...doar noi doi vom suferi cel mai tare daca nu e ceva in regula!!!
Mama cand a aflat ca sunt insarcinata,m-a pus sa ii promit ca ma las de fumat!!!I-am zis ca ii promit ca le raresc...si apoi dupa prima intalnire cu medicul i-am explicat ce mi-a zis si el...si a inteles!!!Mi-a zis ca are incredere in mine si de atunci nu m-a mai zapacit cu tigarile!!!Oricum..ea fiind nefumatoare toata viata...cred ca abia astepta momentul asta ca sa ma vada fara tigare!!!Dar nu a fost sa fie!!!
De fapt acum ma vede la web-cam...ca ei sunt in tara!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
11+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
ertina spune:
sa stii ca asta subiect..si eu am crezut ca sunt singura pe aici cu tigara-n nas..dar se pare k mai sunt pofticioase ![]()
Vai dar cate nu i-am dat BB-ului meu !...fum de tigara, de doua ori vopsit, de doua ori epilat cu ceara calda, cate-un par de pisica
..abia astept eco de primul trimestru, la sfarsitul lunii..sa vad dak e intreg saracul ![]()
DAr simt eu ca e bine, altfel imi facea probleme 
Va urez o noapte cat mai calduroasa , avand in vedere frigul de afara. Sa va bagati burticile in sotzii vostri
..sa va tina de cald 
11
laurraa spune:
noapte buna albinute.Noi am iesit din cada, ne uscam parul, tati pregateste patul si nani si noi.
Miane vom aplica si noi epilatul, insa pe picioare cu benzi si sus ceara rece.
Pupici dulci si somnik usor
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
bettyR spune:
Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Datele mele sunt: DN: 08.09.1975, UM 17.09.2008; DPN 24.06.09 si mai am o fetita, o capsunica de mai-iunie 2007, o cheama Andreea si e nascuta in 13.05.2007.
Pot sa va dau un sfat, ca vad ca vb de tigari. Si eu am fost fumatoare inainte de sarcina, recunosc ca nu inraita, adica eu fumam max 10 pe zi. Eu zic sa incercati sa va lasati incet,incet, ca dupa ce se naste puiutul o sa vreti sa il alaptati si am inteles ca e nociv, apoi pui mana pe tigara si apoi pe bebe, va spun ca nu iti vine, is asa sensibili. Eu nu m-am mai apucat, ca tot vb cineva ca sigur se va reapuca, ce rost are daca tot am ajuns aici. Recunosc ca vreo 3 luni, visam ca ma ascund de sot si fumez, ar fi fost tragedie pt el sa nu ma las, asa ca am avut dubla motivatie. Sper sa nu va suparati pe mine ca fiecare face cum crede pana la urma si nici nu judec pe nimeni.
Va pup si sper sa pot sa tin pasul cu voi ca aveti viteza la scris.
Aici sunt poze cu fetita noastra www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">POZE.
Betty
7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
strunfita spune:
Fetele!!! Da de ce vorbiti de lucruri "sfinte"???
Vreti sa-mi faceti pofta?
Laura, si eu am un pachet de Kent Nanotek gri in casa, dar n-am mai fumat de vreo luna. Adevarul e ca acum am inceput prima data sa le reduc, de la 15 la 5, apoi la 3, apoi la 1/2 (da, nu glumesc, fumam doar jumatate de tigara seara). Si mi-a fost destul de bine, fata de prima sarcina, cand le-am intrerupt brusc si am fost foarte, foarte deprimata.
Acum sincer, 7-8 tigari mi se pare mult.
Nu vreau sa creez polemici, am citit mult despre fumatul in sarcina si vreau doar sa spun cate ceva. Din toate relele care le provoaca, cele demonstrate sunt:
- copil cu greutate mai mica la nastere, deoarece nu se hraneste destul de bine in sarcina
- creste riscul mortii subite
- au o sensibilitate mai ridicata la raceli, pneumonii...
Cam astea imi vin in minte acum, si credeti-ma, eu stiu cum e sa ai copilul bolnav, pe mine ma darama psihic, nu sunt in stare de nimic pana nu imi vad copilul bine.
Va rog eu mult de tot, incercati macar sa le reduceti la 2-3.
Stiu ca se accepta maxim 5 tigari pe zi in cazul in care nu reusiti sa le lasati, dar parerile sunt foarte controversate si in cazul acesta.
toate fumatoarele si sunt convinsa ca puteti sa le reduceti. Ganditi-va un pic la bebelasul ala mic, mic, care ar trebui sa primeasca de la noi tot ce e mai bun.
11+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

&andreea