Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 6
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina papanasho, mai scrie si tu si pe la alte subiecte poe forum:)sa vada lumea semnatura Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
am trimis la inca vreo 10 adrese de pe niste carti de vizita, acum chiar ma gandeam sa scriu la admin sa intreb daca-i ok deschiderea unui subiect la generale cu titlul 'mai sunt mamici in finala?' sau ceva de genul. darrrrr, mi= e un somn de nu mai pot, m-as intari un pic cu o tigara si pachetul e gol,asa ca ma bag la nani.
pupici multi si pe maine !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
AYUMI spune:
Salutari mamici de papanashi.Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru vizitele pe blog.Noi suntem toti raciti
;gemenii au facut febra pt prima data,ufff,dragutii de ei ce greu le-a fost noaptea trecuta.
gabitz78 spune:
neatza.
of...eu vreau mult sa ne vedem...asa ca vin la orice ora..vad eu cum aranjez cu somnul.![]()
ayumi - sanatate multa curajosilor si fara febra!
eliza mananca cam asa:dimineatza 210 lapte; apoi fructe cu brana de vaci sau biscuiti, vre-o 200; la pranz 150-200 legume diverse cu carne(pui/curcan/vitel/peste); dupamasa 150-200 iaurt simplu sau cu fructe; seara 200 lapte.eu cred ca e destul de bine...la dimensiunile ei...![]()
luy - ce mai zici????
va pup.trebuie sa plec la gradi.are stef lectie deschisa.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
greyeras spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Salutari mamici de papanashi.Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru vizitele pe blog.Noi suntem toti raciti ;gemenii au facut febra pt prima data,ufff,dragutii de ei ce greu le-a fost noaptea trecuta.http://naokisiryuji.blogspot.com |
gemenii, sa treaca repede raceala.Iar tie mamico

sa traiesti, sa infloresti, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de ei.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Ayumi! 
Sa fiti sanatosi, tu si toti ai tai, sa aveti parte de fericire si noroc!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
vreti? eu beau una cu lapte acum ...
Carpatina Miru nu doarme singura in camera ca nu am una disponibila pentru ea deocamdata , dar e bine ca macar doarme la ea in patut , iar as'noapte a dormit pana la 4 , a baut 210 de lapte si inapoi la somn pana la 7 jumate , asa ca sunt si eu odihnita azi ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
Fetele care aveti dvd cu baby einstein.. nu au toate imagini? Sunt si unele doar audio? Daca da, care sunt alea cu imagini?
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui prisi vreti? eu beau una cu lapte acum ... Carpatina Miru nu doarme singura in camera ca nu am una disponibila pentru ea deocamdata , dar e bine ca macar doarme la ea in patut , iar as'noapte a dormit pana la 4 , a baut 210 de lapte si inapoi la somn pana la 7 jumate , asa ca sunt si eu odihnita azi |
Intrebarea mea era daca adoarme singura.. Adica daca o pui in pat, spui noapte buna si pleci.. asa cum am mai auzit pe l;a alte case
Cafea si pentru mine te rog
=====================

cu
Robert Stefan (09.09.2007)