Loose Change
Ati vazut documentarul? Ce parere aveti?
Mie mi s-au cam innecat corabiile...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Raspunsuri
Alexia27 spune:
Eu nu stiu despre ce documentar vorbesti. Poti pune un link, ceva? Ca vad ca au fost multe vizionari la subiect si nici un raspuns, deci mai sunt si altii care nu stiu despre ce e vorba.
ile77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 Eu nu stiu despre ce documentar vorbesti. Poti pune un link, ceva? Ca vad ca au fost multe vizionari la subiect si nici un raspuns, deci mai sunt si altii care nu stiu despre ce e vorba. |
http://en.wikipedia.org/wiki/Loose_Change_(video)
ca sa iti faci idee despre documentar.
greu de crezut...insa daca e adevarat e groaznic...si poate ca intr-o zi adevarul se va afla.
...multe secrete, prea multe....si cind te gindesti ca americanii inca mai sustin ca au ajuns pe luna
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
Ayla21 spune:
"[...] Loose Change, o alta pelicula bazata pe multiplele teorii conspirationiste legate de 11 septembrie. Iata cam ce sustine Dylan Avery, scenarist si regizor deopotriva.
Atacurile au fost planuite si conduse de guvernul SUA, nu de Al Qaeda.
Avioanele care au intrat in turnurile gemene nu erau avioane comerciale cu pasageri la bord. Se merge pana la a sustine faptul ca telefoanele date de catre pasageri inainte de impact erau false si ca este aproape imposibil sa ai semnal si sa poti vorbi la celular dintr-un avion.
Turnurile nu s-au prabusit din cauza impactului si/sau din cauza incediilor provocate de impact. Au existat multiple explozii in interiorul turnurilor, confirmate de multi martori, ca si cum acolo ar fi fost plantate si detonate bombe. Ambele prabusiri au aspectul acelor demolari controlate care se fac prin implozie. Mai mult decat atat, sunt date exemple cu alte incendii care au izbucnit in diversi zgarie-nori, de o durata mult mai mare, si niciuna din acele cladiri nu s-a prabusit.
Cu cateva zile inainte de 11 septembrie au fost indepartati din interiorul complexului cainii antrenati pentru a depista explozibil iar diversi lucratori au patruns in cladiri pentru a efecta lucrari ambigue.
Asupra Pentagonului nu a cazut niciun avion iar benzile video de la o benzinarie din apropiere, ale carei camere video incadrau perfect acea latura a cladirii unde se presupune a fi avut loc impactul, au fost confiscate imediat de catre FBI. Publicului larg i-a fost prezentata doar o imagine putin concludenta cu o explozie, dar nici urma de avion. Un Boeing 747 ar fi provocat pagube mult mai mari si un crater in peluza din fata cladirii, care arata practic imaculat.
Cursa United Airlines 93, incheiata tragic undeva in Pennsylvania, a fost doborata de catre un avion de lupta american, ci nu de lupta eroica a pasagerilor, care aflasera de atacurile din New York, cu cei care deturnasera avionul."
Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Deianira spune:
Vreau sa stiu si eu care ii ala cu aterizatu' pe Luna .
Pe tema asta - 11 septembrie 2001 eu am vazut Zeitgeist, la fel, ridica niste intrebari destul de interesante si vine cu aproximativ aceleasi supozitii. Mie mi se pare ca se pot lua in calcul. De multe chestii explicate in documentar nu aveam habar, doar faza cu prabusitul cladirilor o observasem si eu demult, se prabusesc exact ca la implozii.
Marox spune:
Marion Cotillard a facut odata o gafa zicind ca ea nu crede ca 11 septembrie a fost "pe bune". Francezii au fost smecheri , ca au scos la iveala interviul asta dupa ce a luat Oscarul, ca daca auzeau americanii blasfemia asta nu mai pupa ea statueta!
Am citit un articol despre teoriile astea. Cica pe Internet sint o gramada de forumuri si de discutii pe tema asta, unii s-au certat cu familia si prietenii pt ca nu aveau aceleasi pareri. Mie mi-a placut concluzia articolului. In mare zicea cam asa: in ziua de astazi oamenii se simt departe de centrul puterii, de centrul de decizie si scornind teorii aburite ca astea isi dau importanta, se simt importanti in mijlocul unui cerc restrins de "initiati". Ca dovada, cartile de genul asta sint scrise de americani sau occidentali care nici macar nu pot fi banuiti de simpatii pt Al-Qaeda.
iileana spune:
citat din mesajul lui Llaura Da' pe ala cu aterizatul pe Luna il stiti? |
Deci s-a stabilit?
Asta au facut de fapt, au aterizat? n-au alunizat/aselenizat ?
Llaura spune:
Asa, asa, au alunizat.
Tztztz, numa lume mai catolica decat patriarhu' pe aicea
Eniueiz. Ii zice The Dark Side of the Moon.
RAMONELLA spune:
Ar fi nasol daca ar fi adevarat...chiar sa fie in stare de asa ceva...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
iileana spune:
citat din mesajul lui Llaura Eniueiz. Ii zice The Dark Side of the Moon. |
Il stiu!!!
Pink Floyd, nu?