siguranta strazilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu ai cum sa fii in siguranta pe strada. Pe trotuar circula (in afara de pietoni) caini, masini, motorete, dezaxati (mental), hoti, talhari. In trafic circula cam tot aceeasi (si cu pietoni), difera (uneori) viteza.
Evident ca nu putem compara cu trecutul, tot astia circulau, dar in alta "cantitate". Hotii se mai fereau (militia era pe strada, nu o bagasera in birouri), masinile si motoretele (de nu stiu cate ori mai putine) incapeau lejer pe sosea, iar cainii gaseau mai multa intelegere la oameni, in intervalele cand nu treceau hingherii sa-i salte.
Pe acoperis nu am incercat si nu ma inteleg de loc cu pisica familiei, ca sa o intreb.
Asa ca nu mai cautati siguranta, ca nu o gasiti. Sincer, ori va invatati cu riscul, ori emigrati. Nu rezolva problema in intregime, dar scade riscul.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Floridia imi pare rau ca pe sotul tau au tabarat niste caini. Sanatate pentru el.

Angelapriboi poate pe acoperis vei fi in siguranta. Ai incercat?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mai zici ca imbatranesti si inveti.Ce replica mai e si asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu ai cum sa fii in siguranta pe strada. Pe trotuar circula (in afara de pietoni) caini, masini, motorete, dezaxati (mental), hoti, talhari.

eu cred ca traiesc intr-un univers paralel. la noi pe trotuar circula din cand in cand cate un om. (din cand in cand ca multi au masini si mersul pe jos intr-adevar nu mai e la moda. dar daca lumea din jur ar fi asa cum o descrieti voi nu cred ca as putea trai in ea. rapid as ajunge sa ma incadrez la dezaxati (mental).

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Care trotuar??!! Ala pe care sunt insirate masinile, obligandu-ma pe mine sa le sterg cu geaca daca sunt singura sau sa merg pe carosabil in cazul cand sunt cu carutul cu un copil si cu celalat agatat de hainele mele???!! Nu mai zic de vecini care scot cainii afara sa-si faca nevoile pe portiunea de ciment din fata blocului iar copii mei calca exact unde nu trebuie....

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu cind am fost mica m-am jucat in fata blocului la mama si la bunica, nu aveam voie sa plec din raza vizuala a apartamentului si trebuia sa fiu in casa cind se aprindea primul bec de la iluminatul public... din fericire, nu prea imi placeau jocurile de la bloc si nici nu am fost niciodata prea sportiva, asa ca nu am prea profitat de aceasta libertate.

Nu, in ziua de azi nu mi-as lasa copilul afara nesupravegheat. Mint, l-as fi lasat la joaca daca am mai fi locuit si acum in blocul in care a locuit bunica; acolo toata lumea se cunoaste si sint multi copii, e ferit de masini...e ceva mai pasnic sa spunem. A, si e un ciine care ataca betivii si rromii...

Pe de alta parte nu prea vad ce mare bine face lasatul asta afara la joaca nesupravegheat. Miscare poate sa faca atunci cind iese cu mama/tata/bona/bunica in parc, in siguranta, impreuna cu alti copii; nu-l va calca masina, nu-l va rapi nimeni, si putem interveni daca apar conflicte, daca exista copii care vorbesc urit etc.

Miscare poate sa faca si la un sport la care sa fie dus de 2-3 ori pe saptamina. Mai mult, pentru copii pina la admiterea la liceu, inclin sa cred ca e mai benefic sa "piarda timp" facind un sport sau practicind un hobby (modelism, balet, inot, chitara, ORICE) decit cu meditatii...

revin....

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput