Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 15
simali spune:
Testele la mate promise.
http://family.webshots.com/photo/2399375580098043678yNfsXA
alice
speed spune:
felicitari Alina,sarcina usoara!
cred ca si fetita ta e incintata...
noi am trecut peste 2 serbari,mai avem si marti...
micuta mea e cuprinsa de febra Craciunului,nu mai poate de emotie...
azi a primit scrisoare de la Mos Craciun,i-a facut ziua
(aici daca trimiti scrisoare Mosului si o pui la posta,lucratorii de la posta trimit o scrisoare inapoi de la Santa "free of charge"...)
spor la pregatirile de Craciun!
stefanalex spune:
Si noi am avut serbarea pe 18 , si Stefan s-a descurcat bine la serbare. Dar cand a venit mosul a cam pierdut firul serbarii uitandu-se mai mult la sacul mosului.
Pe vacanta nu a primit teme , dar incerca in fiecare zi sa scrie, sa citeasca si sa socoteasca cate ceva pt ca altfel uita foarte repede. Accepta cu usurinta aceste teme suplimentare si totul e bine.
simali TesteLE sunt destul de complete, dar ele au fost lucrate independent de fiecare copil sau impreuna cu invatatoare?
As vrea sa te intreb daca pe caietul de matematica se lucreaza?
ruxij spune:
Simali, adriana, multumesc.
Simali, f. bine a facut Vlad la teste. Nu mi se par chiar asa usoare.
Alina, sarcina usoara, bb sanatos si sa fiti fericiti!
simali spune:
Testele la noi sunt independente. Le citeste invatatoarea enuntul si banuiesc ca le da si ceva explicatii pe langa. Nu stiu cat de multe insa. Mie mi se pare ciudat ca tot schimba abordarea. Cand trebuie sa aduni si sa pui rezultatul la dreapta, cand trebuie sa spui daca e adevarat sau fals, cand trebuie sa scri semnul mai mare sau mai mic, apoi poc, trebuie sa puna semnele + si -. Plus exprimarile astea matematice "sa se srie cardinalul multimilor"? Asdica sa spui cate elemente are... Vlad le balmajeste rau de tot...
alice
Anina_n spune:
Alina, felicitari pentru sarcina ! 
Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate si sarcina usoara !
Ma bucur mult pentru voi ! 
Cristinuca a primit doar tema ca pt. o zi obisnuita de scoala. Dar va lucra zilnic, exceptie facand zilelel de sarbatori, cate putin la romana si matematica, sa nu-si iasa din ritm, sa nu-si piarda indemanarea. ![]()
Vacanta minunata, tuturor boboceilor ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Alina spune:
Fetele,multumesc din suflet pt urarile voastre!

Mai sunt gravidute si mamici de scolarei pe-aici?
Fiica-mea la inceput nu a fost deloc incintata dar acum este,il pune pe bebe in toate planurile ei viitoare,sper sa fie bine si sa fim niste parinti intelepti si sa reusim sa-i facem pe fratiori sa se iubeasca si sa se bucure unul de altul.
Simali ,bonul valoric de 30 de euro este din partea intregii clase.Noi am dat 10 euro de copil la pusculita clasei,deci s-au adunat cam 250 euro din care s-au luat si cadouri pt Mos Nicolae(dulciuri si fructe)si restul se mai folosesc in diverse ocazii,urmatoarea ar fi sa cumparam gogosi pt carnavalul din februarie
.Am zis,aici nu se obisnuiesc cadouri mari si scumpe pe la inv si educatoare ci doar gesturi simbolice.
Si noi avem tema de vacanta,sa citeasca cit mai mult si deja am luat avint,fiica-mea nu se mai poate desparti de carti si carticele,mi-e si cam teama ca-i prea mult dar e pur si simplu fff incintata de lectura.In zilele ce vin sper ca se ma juca mai mult doar tre'sa-si probeze darurile
.Pe 24 vine Mos Craciun,e foarte incintata,abia il asteapta,e emotionata.
Vacanta minunata tuturor scolareilor!
Craciun fericit si linistit!
Sa va aduca Mosu' in primul rind sanatate si sa vi se indeplineasca toate dorintele de pe lista lui!
Alina
Alina
speed spune:
am fost si eu la serbare azi dimineata,au fost taaare draguti...
il astept si eu pe Mos Craciun cu sufletul la gura )),am auzit ca ne aduce nintendo wii...(si pentru mine wii fit!)
Craciun fericit si linistit,plin de bucurii si dragoste alaturi de mititei!
Daisy spune:
Craciun Fericit la mamici si bobocei!
http://felicitari.tfm.ro/felicitari/16_craciun/card634/