Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, referitor la bani, eu am auzit / citit de tarife incepand de la 400 de RON - nastere naturala / 600 de RON - nastere prin cezariana la 200 de EUR - nastere naturala / 300 de EUR - nastere prin cezariana - si asta numai pentru "prima mana", adica doctorul care te asista la nastere...

Pentru anestezist - 100 - 200 de RON, la fel pentru neonatolog

Cam 100 de RON pentru asistenta sefa

50 - 100 de RON pentru moasa

Si maruntis - 3, 5, 10 RON - la sistente, aici cred ca merge si cafea sau ciocolata

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

naty - aici pt cezariana se poarta 6 mil la doctor, cate 2 mil la mana a doua, neonato si anestezist. asta pt cezariana. si ciocolata/cafea la asistente.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Scump, domne', scump. Mai ales pentru provincie.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

merci cristi. Cred ca in Bucuresti e mai mult ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty, depinde f. mult de dr. Horhoianu e si sef de clinica...
Da' tu ai mai nascut o data, daca atunci a fost bine, da-i tot asa (la cursul zilei).

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen ce ma bucur ca suntem la GIULESTI ... eu sper numai sa nu fie prea multa zapada sa nu pot ajunge cumva .... tu la ce medic mergi??? sau daca nu vvrei sa dai amanunte scrie-mi un PM ... plssss

nici eu nu stiu preturile dar am auzit ca nasterea normala e mult mai ieftina decat ceazariana ... eu am mers la marinescu mereu la spital si nu a fost vanator de averi ... de multe ori uitam sa ii dau si nu a zis niciodata nica .... ca nu cred ca mai mergeam ....

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea, nu mai zic nimic atunci ca vad ca ptr orice merit bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

roxana - cred ca nu e saptamana ta norocoasa...

mor de somn mai fetelor

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza fetelor.
Am citit tot ce ati scris,dar am uitat tot,ca-mi sta gandul in alta parte si nu prea reusesc sa ma concentrez deloc.Pe cumnatica mea au apucat-o durerile si a pierdut si dopul si ma gandesc numai la ea.
Noi suntem bine,acasa,in patut,ca ploua si e frig afara.Mai o durere de burta,mai una de spate,de solduri,mai o arsura,mai o durere de coaste..ce sa fac,bb nu ma asculta si face numai ce vrea el,nu pricepe ca nu-mi place cand imi sta stomacul in gat si nu pot manca si nici ca ma dor coastele daca incearca atat sa le mute.
Mai revin.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vreau si eu targ de chestii pentru bebelusi, in Sibiu nu stiti sa fie vre-unul???

Naty nici eu nu te pot ajuta, ca daca nasc la privat ar fi culmea sa le mai dau ceva, eventual flori
Anuc ma faci sa rad in fiecare zi, ai fost super tare cu datul banilor la rezient

Fetelor, am plans aseara o oraam crezut ca mor de nervi. E drept m-am ciondanit un pic cu maica-mea si m-am contrazis putin cu Mircea pentru ce mobila luam in dormitor dar nu intr-atat incat sa ma jelesc o ora. Nu ma mai puteam controla de plans, ma opream un minut si iar ii bagam si tot asa, si voi sunteti asa irascibile???

Am avut discutie cu Mircea pe tema camerei lui bebe. Eu vreau de-aia de bebe cu dulap, comoda si patut iar el a vazut una superba, pentru camera de copil mai maricel cu dulap, birou pat de 120x200 cuier si noptieruta si pe-aia o vrea. Intr-adevar de o calitate super super. Dar eu nu vreau ca ocupa toata camera, daca mai pun si patut nu mai ai unde calcasi eu dintotdeauna mi-am dorit SPATIU in camera la bebe. El zice ca e buna si pentru cand e mai mare....si tot asa....Saracul a zis ca renunta si luam de care vreau eu, dar eu nu vreau asa....eu vreau sa agreem amandoi aceeasi idee, nu sa facem compromisuri cu mobila lui bebe....si uite asa. Eu ma agit de 7 luni cu camera lui bebe, dintotdeauna am zis ca vreau SPATIU MARE DE JOACA.....Voi ce parere aveti????Sunt un pic cam nebuna????

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bebelusi - atunci cel mai bine ar fi sa rennuntati la ambele modele si sa gasiti un al 3lea care sa va placa.

noi am luat un patut care are si comoda incorporata - pe care cand o dai jos devine pat de adolescent. si un dulap. ca si eu vreau sa fie spatiu - nu imi plac casele sufocate de mobila. si cand va merge la scoala cred ca va primi un birou cu pat deasupra - mie mi se par super interesante pt copii si mai faci si economie de spatiu

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi si eu aceeasi dilema in privinta camerei bebelusului .... pt ca dormitorul nostru e f mic si va incapea doar patut iar in cealalta camera e o bibliotecsa imensa pe care momentan nu am unde sa o mut ... si am hotarat de comun acord sa luam momentan doar o comoda si un patut si baita etc cele pt nou nascuti ... si pe la 4-5 anisori .... cand bebe incepe sa isi dea seama de ceea ce e in jurul sau sa ii facem o cqamera cum vrea sotul tau ... in schimb eu am un hol mare pe care tocmai l-am golit care ii va servi pe post de loc de joaca .... acolo ii voi tine jucarii ... leagan ... casuta ... loc de miscare pt premergator ...

si da copii mici eu nevoie de mult spatiu ... in sensul ca e merg de-a busilea ... cauta ... vor sa gaseasca tot felul de lucruri ... etc ... eu asa am vazut la o prietena de-a mea .... dar acum fiecare isi face loc in limita posibilitatilor ...

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput