Copilasi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
papadie spune:
La noi a nins mult azi noapte. Si tot azi noapte a plouat si a sters tot Bine ca nu am apucat sa le zic la copii ca merem cu saniuta la gradi.
Azi dimineata m-a trezit Catrina cu noaptea in cap sa-mi comunice o concluzie pritocita de ceva vreme:
-Maaaaaaaaaaaaaaaami, stii ca azi noapte a fost noapte?
imi venea sa-i zic si acu tot noapte eeeeeeeeee
Lorelai io ziceam ca siropul de ridiche e bun da din ala "hand made" nu de la magazin:)
mai viu:)
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita
leeloo2004 spune:
Buna ziua mai pe la prinz...
Asta-i ultima saptamina de stat acasa pentru mine - de saptamina viitoare re-incep serviciul - am asa, o apasare si intr-un fel ma simt vinovata ca las ariciul mic fara mine atita timp dar nu prea am de ales - sper sa recuperez seara si sa nu ma uite...
Stefan a trecut in faza "nu" - la orice il intreb imi spune mai intii NU si dupa aia se mai gindeste...miercuri pleaca iar in excursie, de data asta la salina de la Slanic Prahova. De la gradi deocamdata m-au anuntat cind e serbarea - respectiv pe 17 dec si prima zi de vacanta - 22 dec, dar deocamdata nu stiu ce rol va avea la serbare. Mai nasol este ca pe 22, 23 si 24 dec bunicele trebuie sa se descurce singure cu ambii baieti - asta da piatra de incercare!
Poze nu am avut timp sa vizionez - sper sa ajung mai pe dupa-amiaza - zilele astea am fost foarte ocupata pentru ca am facut pe calc niste caldendare cu pozele piticilor ca sa le fac cadou de Craciun la bunice - sa vedem cum am timp sa le printez si cum vor iesi. In rest am mai luat weekendul asta o parte din cadouri - mai am cadourile lui Stefan si cadoul pentru baiatul unor prieteni - baiat care e deja adolescent si caruia nu prea stiu ce sa-i iau...dar o sa mai caut.
Fug ca s-a trezit in sfirsit ariciul si trebuie sa-i dau sa manince...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Eu vreau sa anunt ca maine dimineata Vrabiuta merge la spital, in speranta ca domnisoara Teodora se va naste rapid si usor, asa ca eu pun agitatele la treaba ...
Vrabiuta,
o nastere usoara, rapida, refacere fara probleme si mult laptic
Teodora,
sa fii sanatoasa, papacioasa, necolicioasa si somnoroasa
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kro spune:
Gand la gand ... chiar vroiam sa intreb daca stie cineva ceva de Vrabiuta ...
Marcela nastere usoara si bb sanatos ..
te asteptam cu vesti bune
g_ioana spune:
Vrabiutza sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!!!
Daria id-ul este gorodeii...btw unde-i bata,ntz,ntz,ntz...
Caro,dermatita atopica zici...si mandra mea are pielicica uscata pe picioare in special toamna-iarna cand o imbrac cu ciorapi...mi-au placut pozicile
kro spune:
Ioana, asa a fost si la noi pana nu de mult ... pielea uscata, in special in sezonul rece, dar cu ajutorul unei creme hidratante rezolvam problema ... Acum insa, a fost mai rau ... A mai avut in primavara un episod de piele scorojita, insotita de mancarime, am fost la medic si ne-a recomandat hidratare cu crema, stat mai putin in apa si evitarea detergentilor puternici ... fara a ne pune un diagnostic clar
Acum am schimbat medicul si stim ce avem de facut, speram sa nu mai apara aceste manifestari ale bolii...
Pe Mariuta ta sunt sigura ca si tu o ungi cu crema ... dar eu te sfatuiesc ca in sezonul rece sa folosesti cat mai des o crema hidratanta mai grasa, neparfumata, chiar si atunci cand pielea este ok
philip spune:
neata
am vazut o gramaaada de fete frumoase, vad ca baietii stau cam ascunsi zilele astea. a venit soacra vineri, philip e fericit/topit asa ca il vom duce la gradi numai de la 8 la 11.30 apoi il duce tati acasa sa petreaca resul zilei cu bunica. basca joi si vineri e liber pt thanksgiving si tot asa, apoi croaziera, craciunul, anul nou si tot asa.
philip are dermatita atopica de cand era bebelus dar noi nu lasam zi fara crema, la el merge f bine vaselina pura, am mai incercat si prescriptii si alte minuni dar cauzau usturime.
in rest, burtica creste (inca nu stim sigur sexul) si au mai trecut si greturile.
eu nu pot sa folosesc emoticoanele dar fac si eu galeriei vrabiutei si micutei teodora.
va pupam cu mic cu mare
philip&andreea
kim222 spune:
neata...la prinz
Am reusit in sfirsit sa vizitam Alcatrazul..a fost f interesant..apoi ne-am plimbat prin San Francisco, mincat la RainForest (asta este un restaurant in care ..tuna, fulgera si totul inauntru este ca-n padurea tropicala..cu vegetatie ..animale in miscare -evident , doar decor)..
Discutie dintre tati si Luca..tati bombanind ca nu prea merge calculatorul:
Luca: lasa tati ca luam altul..
Tati: nu sintem asa de bogati ca sa cumparam in orice clipa ceva nou
Luca: de fapt, am o idee...mergem la case de batrini bogati, ne furisam in casele lor si le luam banii...ce zici de asta?
Tati: Nu cred ca este o idee buna..nu este frumos sa furi de la altii!
Luca:...ba este, ca si ei au furat de la altii saraci!
uite unde era Robin Hood!
Robi tocmai asta este motivul pt care cumpar de aici casa nu am ameteli la aflarea preturilor:)))
Ioana AMR, 3 luni si o saptamina! Poze vad de acasa...imi place ca va conformati!
Caro si eu am dermatita atopica..adica aveam in Ro, nu mi-a trecut cu nimic..doar se ameliora..disparea pt o perioada..dar reaparea. De aproape 9 ani de cidn sint aici...a disparut ..total! Mi-e groaza ca va reaparea in Ro!
Papa...adinc..lol...Cum stati cu mucii?
Roxa..18 decembrie?..acum trece!
Lore acasa este unde te simti acasa..asa ca bafta la cautat..Dar din curiozitate...de cenu va place Suedia..stiu ca acolo protectia este mare, desi platiti 60% impozite..lumea este fericita pt ca se simte protejata..Vazut pozele..
edit ..am pus niste poze de simbata:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Alcatraz#slideshow/5272327206774735266
szivarvany spune:
Revin cu vesti ...
amanam galeria pt Teodora pe 4 decembrie, pana atunci pumni stransi sa astepte medicul cumintica in burtica si mamaVrabiuta sa reziste eroic la ultima suta de metri
Daria & GIULIA(2004 08 16)