Copii din 1995-1998(25)
Raspunsuri - Pagina 7
agho spune:
Mihaela, iar am scris in paralel.
Mda, dragalase planuri de la copilasi! Mie mi-e o fooooame! Fug sa mananc si cu puii mei.
CriPOD spune:
La multi ani, Ana!
La multi ani, Mihai de Vic!
Sanatate, fericire si numai cele foarte bune sa va urmaresca!
agho, no worries, neuroni intrati in iglu!
mhldvrc spune:
La Multi Ani, Ana! Sa fi fericita, si sa ai numai bucurii. am vazut pozicile .
Ce-or fi cu nuntile astea, eu am visat pe Tatiana ca se marita cu-n coleg de clasa, actiunea se-ntampla in luna decembrie,mi-a spus luni si sambata gata nunta, ea fiind in clasa a XI-a. Probabil ii era frica sa nu ramana singurica, sau cinestie ..., oricum, inafara de mine, toata lumea stia ca-i indragostita de coleg .
Am ras amandoua dimineata, m-a-ntrebat cine-i colegul si n-am stiut sa-i spun
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Feteloooor ,dau de baut ,10 la romana .Si zice ca si la mate la test n-are nimic gresit |
Agho, Mihaela nu-s racita, o alta criza de pancreas, stiti vorba aia, ce-si face omu' cu mana lui..., asta este, acum nu ma mai doare asa de rau, sunt ,doar, foarte obosita, dorm pe mine , si-am atata treaba...
La sedinta ne-a prelucrat regulamentul cu privire la teze, ne-a spus notele, pe care oricum le stiam, si bineinteles ca trebui sa-nfrumusetam clasa - alti bani, alta distractie - banci noi, un dulap, parchet....
si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
Ana68 spune:
Salutare dragelor....
Mara...felicitari!Era si cazul...Doamne ajuta s-o tina Tibi tot asa!Bravo!
Mihaela...multumesc inca o data...O fi varsta nuntilor...habar nu am,cine sa mai stie?!
Tanti Agho,aferim si saru-mana de aprecieri si urari!
Mqqm,multumesc de urare!
Miha rock,multumesc de urare!May,nu stiu ce-i cu nuntile,cert e ca se dezvolta ideea...ca vad ca si tu o visezi pe Tatiana maritata!
Sa ai multa sanatate si sa-ti treaca problema cu pancreasul...Ai facut ceva investigatii?
Dragelor...va doresc o zi cat mai buna si va pup!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
Trec p-aici o fugutza ca sa raportez ca ma duc la sedinta cu parintii la Ana.
Va salut pe toate cu sau fara neuroni la iglu!
Sanca spune:
Scuze de disparitie!
La multi ani lui Ana!
Bun venit fetelor noi, mai am de citit din urma sa va cunosc mai bine.
Sa-mi motivez absenta. M-au inundat in biroul de la servici. S-a stricat un unit de aer conditionat, care a inundat server room, si de acolo, la mine in birou. Eu stateam linistita, dar aveam baltoaca sub picioare, si habar nu aveam. M-au scos si relocat temporar... Intr-un cubicale. Cum palaria mea, pot eu sa "muncesc" dintr-un cubicale, cand toata compania se flutura prin spatele meu.... Oricum, e temporara treaba, deja au schimbat peretele, astept sa ma mute inapoi saptamana asta. Joi si vineri le am libere, ca sa ne pregatim de Thanksgiving, si ca sa pot alerga cu Elliot la oftalmolog - la control anual. Vreau sa trecem la CRT lentile de contact, care le poarta numa cand doarme.
si o sa mai revin cu detalii.
Ana68 spune:
'Neata fetelor...
Tanti Agho,cum o fost la sedinta?
Anca,multumesc de urare!Si sa ti se rezolve mai repejor problema cu inundatul...cine stie?Poate acuma,dupa renovare,vei avea un birou si mai si...Deci puneti lentile de contact?Interesant!
Fetelor,noi aseara am avut o discutie oleaca ma seriosa cu Alex si am ajuns la concluzia ca are multe drepturi,insa nu respecta obligatiile.Asa ca am zis ca exista doua solutii:prima,sunt de acord cu drepturile lui si are obligatia sa invete,sau,a doua,daca nu suporta regula casei e liber sa aleaga libertatea...insa cand va reveni acasa va avea la fiecare drept,cate o obligatie...Asa ca am stabilit cate ceva aseara si pana duminica trebuie sa isi recapituleze materia de la inceputul anului si i se taie calculator,spor si alte concursuri.
No,sa aveti o zi cat mai buna si va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
ralualexandrei spune:
Eheee Ano la noi situatia si mai grava din aceleasi motive ,are toate drepturile din lume 0 obligatii,suntem intr-un razboi permanent si nu mai stiu in ce directie sa o apuc.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
Sanca, multumim macar ca ti-ai facut timp in nebunia de la serv. sa ne dai si noua un semn, sa ne explici! Imi pare rau pt. probl. tale de la serv. si drumul cu controlul anual etc. Sper sa se rezolve cat mai repede ca sa te linistesti. Si sa sarbatoriti frumos!
Ana68, Andra discutii aprinse, drepturi, obligatii...
And. are inca putina libertate din cauza ghipsului. A lenevit, ca temele pt. la scoala nu si le-a lucrat. Se poate spune ca a audiat cursurile. Dar de maine seara, gata. I-am si zis ca m-astept sa-nceapa de maine seara si se bosumflase rau.
L-am lasat mai mult decat de obicei la calc. si in we era tot nemultumit si-mi zicea sa-i numesc unul din prietenii lui care se joaca mai putin decat el la calc. Eu i-am dat exemple de-aici de la voi, mai demult si era ff nemultumit. I-am zis si de Bill gates si fetele lui ca le lasa maxim 45 minute pe calc. (asa era o stire). Stie el ce stie.
La sedinta a fost bine. Notele le stiam, au fost discutii despre clasa, despre efortul pe care treb. sa-l facem cu totii astfel incat copiii sa se inteleaga mai bn intre ei, ca mai apar si conflicte etc. Clasa are un nivel bun.
Au mai fost mamici suparate ca au prea multe teme la mate si la romana, ca sunt prea obositi copiii, ca n-au timp de joaca si ca la mate nu le explica suficient si au exr dificile de facut. Asa am aflat ca sunt copii care-si fac teme seara, dupa ora 19, 20...unii si pana la ora 12 noaptea. Altii fac si seara si dimineata isi pun ceasul sa sune ca sa continue lectiile.
Eu eram tare nedumerita, stiu ca Ana are multe teme, f multe fata de ce avea ea in anii anteriori, dar eu sunt ff multumita, pt. ca il vad ca pe un antrenament.
Seara ea nu face teme, in jurul orei 22 se culca si dimineata se scoala cand vrea ea, in principiu dupa ora 9. Ce stiu e ca nu s-a dus cu temele nefacute. Uneori o mai ajut, daca-mi cere, in we. Sau la mate si engleza ii mai cere ajutorul lui And.
Am discutat cu ea, aseara, inca o data, ca sa ma asigur ca e OK din punctul ei de vedere.
Am avut o discutie ff frumoasa. Ieri au avut mai putine teme la mate si-i parea bn. (Ne spusese diriginta c-a discutat cu prof. ca sa le dea mai putine teme.)
In fine, vom vedea ce mai e. Suntem inca la inceput.
Toate celelalte ce mai faceti?
mihaela_s spune:
Hop si eu pe aici inainte de nani...
Mai am o zi si pot spune ca e gata saptamana...vineri la pranz sunt aici mama si sora mea, le asteptam in port. Ovi s-a intalnit azi cu ele, se va intalni si maine sa petreaca impreuna de ziua lui...el e la Stockholm la un curs si mama cu sora mea azi au ajuns acolo. Din pacate nu vin deodata si impreuna , ci mama cu sora mea vin cu ferry, iar Ovi va veni cu avionul vineri seara.
Alte noutati nu avem, acum negociem cu Diana banii lunari. Apropo, corinai, voi ii dati Marei acei "veckopengar" sau "månadspengar"? Ca pe noi Diana nu pot zice ca ne innebuneste...dar ar vrea si ea sa fie ca fetele de aici.
Sa va zic despre ce e vorba. Suedezii dau copiilor lor lunar, o suma de bani (cam 16-20 de euro) in general in schimbul unor servicii in casa: curatenie, plimbat cainele, facut mancare. Copiii isi cumpara din acesti bani dulciurile de sambata si pun bani deoparte pentru haine mai deosebite ce si le doresc, sau alte lucruri. Zilele trecute au avut la scoala discutie despre banii acestia lunari si Diana e singura din clasa care nu primeste deloc. Toti copiii primesc de cand intra la scoala, incepand cu sume mai mici, de 8-10 euro lunar. Insa nu s-a plans, pentru ca ea primeste tot ce primesc colegele ei, poate chiar mai mult zicea ea. Insa ar vrea banutii ei ca sa ii gestioneze si cred eu ca asta e defapt scopul. Voi ce parere aveti?
Andra, Ana-Maria, e bine ca sunteti pe pozitii. Va tin pumnii mai departe!
corinai, nu ne mai spui nimic? Cum sunteti? Vreme urata si pe la voi? Se pregatesc fetele de Lucia? Ale mele canta de zor pin casa, Silvia deja canta si pe strada si in autobus .
Sanca, ce bine ca ai dat un semn...spor la reparat biroul(celor care fac asta) ca sa te muti repede inapoi.
agho, asadar Andrei inca e in auditoriu la scoala?
Mai nou si Diana sta mai mult la comp...dar ea lucreaza design. Pe un program foto a invatat sa faca tot felul de colaje si ii place tare mult. Le posteaza pe un site de unde le cumpara altii. Nu pe bani reali, dar pe bani care se pot gestiona in cadrul site-ului. Isi cumpara haine si tot felul de podoabe sa-si aranjeze o camera pe site spre exemplu.
Felicitari pentru Ana studioasa!
Mihaela multa sanatate, cum te mai simti?
Mara, sarbatoriti notele lui TB?
Diana maine ramane acasa singura, au zi libera si are ceva teme. Sper sa se execute si fara sa fie impinsa de la spate. De obicei le face, dar la cate teme au ei...ea abia asteapta.
Va pup, eu o sa am musafiri asa ca mai viu cand pot...
vorbe de copil...
Hobby