Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Imi pare rau ca a iesit asa urata treaba cu asa-zisa fuzionare. Elena cred ca a avut intentii foarte bune si nici macar o urma de ironie. Parerea mea sincera e ca cele doua topicuri sunt total diferite si nu vad de ce ar trebui sa fuzioneze.In plus nici nu cred ca asta a fost de fapt intentia celei care a transmis mesajul.

Cluj rulz e un grup de "prieteni din totdeauna", dupa cum zice si categoria din care face parte topicul, in timp ce Mamici si gravidutze de Cluj se axeaza mai mult pe copii si pe nevoile si pe probleme lor. Si noi avem intalniri si activitati impreuna si credeti-ma , numarul de mamici e mult mai mare iar inatlnirile se fac cu copii cu tot pentru ca acestia sunt mici si depind de noi. Si noi am strans bani care au fost donati unui copil aflat in dificultate dar aceste lucruri nu ar trebui spuse. Am scris acest mesaj in speranta ca nu vor mai exista neintelegeri si ca nu se va mai pune accent nejustificat pe o "intoarcere la matca" fiindca nu are sens.

Eu va citesc zilnic cu mare placere, ma bucur pentru fiecare moment frumos pe care il povestiti (asa cum m-am bucurat nespus si pentru venirea Mariei in familia Stancai) insa nu scriu pentru ca as fi pe din afara. Fiecare face parte din grupul in care se simte cel mai bine, asa-i?

Cam atat am vrut sa va spun, sper sa nu va supere mesajul meu.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Imi pare rau ca a iesit asa urata treaba cu asa-zisa fuzionare. Elena cred ca a avut intentii foarte bune si nici macar o urma de ironie. Parerea mea sincera e ca cele doua topicuri sunt total diferite si nu vad de ce ar trebui sa fuzioneze.In plus nici nu cred ca asta a fost de fapt intentia celei care a transmis mesajul.

Cluj rulz e un grup de "prieteni din totdeauna", dupa cum zice si categoria din care face parte topicul, in timp ce Mamici si gravidutze de Cluj se axeaza mai mult pe copii si pe nevoile si pe probleme lor. Si noi avem intalniri si activitati impreuna si credeti-ma , numarul de mamici e mult mai mare iar inatlnirile se fac cu copii cu tot pentru ca acestia sunt mici si depind de noi. Si noi am strans bani care au fost donati unui copil aflat in dificultate dar aceste lucruri nu ar trebui spuse. Am scris acest mesaj in speranta ca nu vor mai exista neintelegeri si ca nu se va mai pune accent nejustificat pe o "intoarcere la matca" fiindca nu are sens.

Eu va citesc zilnic cu mare placere, ma bucur pentru fiecare moment frumos pe care il povestiti (asa cum m-am bucurat nespus si pentru venirea Mariei in familia Stancai) insa nu scriu pentru ca as fi pe din afara. Fiecare face parte din grupul in care se simte cel mai bine, asa-i?

POZE ALEXIA

cu o precizare - nu cred ca iesit urat, sau asa sper, dar e bine ca lucrurile sa fie spuse clar si acum cred ca sunt, deci sper sa nu se supere nimeni pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor, ioi ce de ati scris

eu am avut niste zile ff pline, si asa se arata si urmatoarele.

azi ma operez la o masea, si-s f stressata.

fetele sunt bine, am scapat de otita.

eu prin firea si jobul meu sunt pacifista si zic eu diplomata asa ca propun sa dam mana cu mana , sa privim ca un gest frumos mesajul elenei si sa impartasim infomatii intre forumuri legate de anumite momente, actiuni , experiente.nu cred ca e cazul sa punem bariera sau sa ne suparam, sincer, ar fi copilaresc si imatur mai ales ca suntem cu siguranta manate toate de sentimente bune.
eu sunt pe lista si am activat si pe celalalt forum, m-am simtit bine intotdeauna dar din pacate nu am reusit sa tin pasul si sa scriu dar cu siguranta voi mai intra pentru ca imi plac fetele.

so...friends?

revin,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana uite o pt hotararea cu care ai organizat intalnirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Clar ca si eu spun prezent la intalnire.Fetelor e musai sa ne intalnim ca sa strangem banutii.

Mami-Alexia felicitari ca strangeti bani si ca va intalniti.Tocmai ca nu se punea probleme de fuzionare , problemele abordate sunt prea diferite desi pe alocuri se intersecteaza.Oricum e bine sa stim ca exista ambele grupuri si sa ne unum fortele mai ales la campanii umanitare.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Da cine spune ca a iesit urat? Mie mi se pare ca am fost toate foarte civilizate si chiar am invitat fetele cu inima deschisa sa participe si ele la campania noastra pentru ca acei copii au nevoie de noi toate, indiferent unde postam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

POZE ALEXIA

ma bucur ca ai scris, iar mesajul tau e supercorect. Nici eu nu zic c-a iesit ceva urat...intr-adevar topicurile sunt foarte diferite, chiar si noi, asa ca stil, ne-am adunat cumva pe topicul acesta si am devenit prietene. Totusi trebuie sa-ti spun ca in primul rand ne-am intalnit tot pentru copilasi, ei ne-au unit, dupa care am abordat si alte subiecte si "apucaturi" drept pentru care noi nu ne mai intalnim doar in calitate de mamici.

Imi cer iertare daca v-am suparat, intentia mea, chiar daca ironica (dar se vroia doar mai glumeata) nu era sa va supar ci doar sa va spun cumvaca noi am fost aici demult si am asteptat cu drag fete & mamici din Cluj...spor in continuare si numai bine, si sunteti binevenite sa ne scrieti pe topic oricand doriti, iar daca doriti sfaturi, puteti intreba, avem aici mamici serioase, cu experienta

Mariana abia astept sa ne vedem!

Oana, te rog mult sa nu ma uiti cu contact details ala, chiar am nevoie...

Simo mi-e dor de tine!

Ioana (romana) inseamna ca vii Joi, nu?

Cristiana, si de tine mi-e dor ce ma bucur ca ati scapat de greu! Va si sanatate multa!

Dragelor, tre sa organizam o intalneala si cand o veni Rolo in Cluj, de Sarbatori, cred ca arde sa va revada!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130427
Poftiti la vorbe!

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput