fetelor va salut!eu tocmai m-am inregistrat pe acest forum.nu sunt mamica dar am o mare problema cu masina de cusut si ma gandeam ca poate una dintre voi ma scoate din incurcatura.Coseam un tiv la blugi (dublu) cu ata speciala pt blugi din-aceea groasa care nu se rupe si mi s-a innodat ata pe partea dedesubt, la piciorus si s-a blocat acul.Am tras la disperare de material si am invartit si de roata si s-a deblocat dar acum nu mai merge sa iau ata din suveica cu acul. Nu stiu daca ati inteles dar tare as vrea sa ma ajutati. Am o masina VIGORELLI mmodel nou. Va multumesc!
buna, cred ca ar trebui sa scri la subiectul de croitorie, poate acolo sa gasesti cineva sa iti de un raspuns potrivit,
numai bine
Cred ca se adunase destul de multa ata la suveica, nu? Punctu unu: verifica daca ai curatat bine de tot, sa nu ramana vreun capetel. Desi daca ramanea, nu cred ca se debloca.
Punctul doi: verifica in cartea tehnica a masinii si vezi daca nu iti explica acolo cum se scoate apucatorul si cum se monteaza la loc (banui ca e vorba despre o masina casnica). Parerea mea e ca apucatorul a "fugit" din loc. In cazul unei masini casnice, ar trebui sa poata fi montat / demontat pe ax cu usurinta, iar la montaj sa intre fix la locul lui.
Succes.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre