Femeile imature si femeile mature

Femeile imature si femeile mature | Autor: blue eyes

Link direct la acest mesaj

Femeile imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le
sune un barbat.
Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste
sa participe.

Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile imature il "verifica" pe barbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.

Femeile imature incearca sa "inlantuiasca" un barbat utilizand sexul.
Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine.

Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta
cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori
prostesc... Femeile mature, in aceeasi situatie, spun "Opres-te-te", se
ridica, se imbraca si pleaca.

Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont
propriu.
Femeile mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp
pretios, in care poti realiza mari progrese personale.

Femeile imature ignora "baietii buni". Femeile mature ignora
"baietii rai".

Femeile imature il pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature
il pot
aduce pe barbat acasa.

Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de
frumoase sau bune pentru un anume barbat. Femeile mature stiu ca sunt
suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.

Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor.
Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.

Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab.
Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o
batista.

Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat barbatului lor.
Femeile mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde "barbatia".

Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati
sa plateasca pacatele aceluia.
Femeile mature stiu ca acela a fost doar UN barbat.

Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate
realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi.
Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie.


Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

AMIN!
Nu mai e nimic de spus.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Foarte adevarat
Blue eyes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Asa e, dar fara sa treci prin etapa de "femeie imatura" cu toate timpeniile si greselile obligatorii nu ai cum sa ajungi matura si desteapta peste noapte.Acum mai ramine problema daca cele imature invata ceva din greselile facute, daca le ia mult sa treaca mai departe, nasol cind femeia se desteapta prea tirziu. Atunci e cu adevarat amarita si dezamagita de viata. Altfel viata merge inainte.Nah acum fiecare virsta face oricum ca Femeia sa fie irezistibila. La 20 de ani e proaspata si sclipeste in ea frumusetea tineretii, radiaza din ea optimismul si dorinta de a avea si a face totul cit mai repede si asa cum viseaza noaptea. Pe la 30-40 de ani e numai buna, apar semnele fizice ale maturizarii, nu e marul chiar crud dar sunt compensate cu alte lucruri, ca alea de sus.Dar totusi rindurile de sus ma nemultumesc ca prea se invirt pina la urma tot in jurul barbatului. O femeie matura e mai mult de atit.Chiar asa ia sa vad voi de cind v-ati simtit mature in relatia cu sexul opus, de cind ati inceput sa faceti lucruri de genul celor scrise mai sus asa in stilul "femeie matura". Dintotdeauna? De la 30 de ani? De la 35? Cite puncte din 20 (sau cite ori fi) puteti bifa? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Vikinga, in postura de femeie matura, conform celor postate,sunt toate sansele sa ramanem singure, pentru ca pt o astfel de femeie matura trebuie un barbat la fel de matur.
Evident asta presupune o evolutie,(in nici un caz la 20 de ani nu poti fi asa) ceea ce e invers proportional cu barbatii care involueaza pe parcursul casniciei.
Deci o femeie matura nu poate fi decat o femeie independenta care plateste un pret pentru aceasta independenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta

Vikinga, in postura de femeie matura, conform celor postate,sunt toate sansele sa ramanem singure, pentru ca pt o astfel de femeie matura trebuie un barbat la fel de matur.
Evident asta presupune o evolutie,(in nici un caz la 20 de ani nu poti fi asa) ceea ce e invers proportional cu barbatii care involueaza pe parcursul casniciei.
Deci o femeie matura nu poate fi decat o femeie independenta care plateste un pret pentru aceasta independenta.


AMIN



“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Balanta ai dreptate, exista un pret pentru asta dar cand ai ajuns intr-o anumita faza a existentei nu e greu de platit. Spun asta acum, m-am impacat (e impropriu spus, mai degraba ma bucur) cu singuratatea, acum si in perspectiva, cu mentiunea ca... am o speranta, miica de tot, ca exista un barbat "pe masura mea". E posibil sa nu-l intalnesc si sunt impacata si cu asta. Nu stiu cum voi gandi peste 10 ani, poate voi fi panicata, poate cand fiica-mea va pleca la colegiu ma voi simti... nu stiu. Acum sunt ok.
E foarte mult de spus la subiectul asta si stiu ca multa lume ma va taxa daca spun chiar ceea ce gandesc.

Vikinga la 31 de ani in cazul meu. Si eu am remarcat ca si tine, dar cred ca e ok subiectul asa, referindu-se doar la relatii, avand in vedere ca e postat la "in 1 sau in 2"
Cate bifez? Multe rau! Mai putin rubrica cu baietii rai... care uneori sunt si ei buni la cate ceva. Mai strang un surub, mai repara o instalatie...

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta
Vikinga, in postura de femeie matura, conform celor postate,sunt toate sansele sa ramanem singure, pentru ca pt o astfel de femeie matura trebuie un barbat la fel de matur. Evident asta presupune o evolutie,(in nici un caz la 20 de ani nu poti fi asa) ceea ce e invers proportional cu barbatii care involueaza pe parcursul casniciei.Deci o femeie matura nu poate fi decat o femeie independenta care plateste un pret pentru aceasta independenta.
Asa e, prea multa maturitate sperie barbatii, ma rog pe unii, pt ca asta presupune poate prea multa responsablitate din partea lor, well de aia se vinde blondul asa de bine, mai mascam si noi pe ici pe colo.Maturizarea aia luata pe puncte irita si prin faptul ca parca o femeie a studiat si a absolvit cu brio Marele Colegiu al Tineretii: invatarea si satisfacerea nevoilor barbatilor, ok ok recunosc impachetate frumos si cu fundita rosie, par a se mula atit de natural pe dorintele firesti ale femeii.I-am citit asa citeva sotzului si realizez ca difera tare mult din punctul celui care citeste:) La prima chestie s-a gindit rizind...aaah pai super femeia asta matura..schimbarea pampersilor nu e obligatorie, mai rau cu una imatura ce ti-l arunca drept in oki plin cu de toate:)La a doua chestie a capitulat si a zis ca e clar ca treburile astea-s scrise de un barbat.Eu am citit alea cu alti ochi fireste, deja imi dadeam aere.Poate ca raspunsul corect nu sta in maturitate, oricum aia vine vrind nevrind mai devreme ori mai tirziu, ci in iubirea si pretuirea de sine. Da dom'le sa fim fitzoase si capricoase si sa nu uitam sa ne punem cit mai des pe primul plan. Scopul evoultiei sinelui ar trebui sa fie fericirea proprie, chiar daca suna la prima vedere prea egocentrist. Ete nah, si? Mai da' ce face oare o femeie matura cind un barbat ii vorbeste despre masini, detalii din alea total neinteresante, amanunte pina la cele mai plictisitoare detalii, si daca nu-s pe germana in cel mai bun caz is in mii de prescurtari, cind e vb de un sotz drag entuziasmat inaintea cumpararii unei "jucarii" noi? Cum face oare o femeie care le stie pe toate si se muleaza perfect si cu atita dimplomatie ca in punctele din primul mesaj, pe linistea si implinirea proprie dar si completeaza atit de fericit un barbat iubit.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G
Balanta ai dreptate, exista un pret pentru asta dar cand ai ajuns intr-o anumita faza a existentei nu e greu de platit. Spun asta acum, m-am impacat (e impropriu spus, mai degraba ma bucur) cu singuratatea, acum si in perspectiva, cu mentiunea ca... am o speranta, miica de tot, ca exista un barbat "pe masura mea". E posibil sa nu-l intalnesc si sunt impacata si cu asta. Nu stiu cum voi gandi peste 10 ani, poate voi fi panicata, poate cand fiica-mea va pleca la colegiu ma voi simti... nu stiu. Acum sunt ok.E foarte mult de spus la subiectul asta si stiu ca multa lume ma va taxa daca spun chiar ceea ce gandesc.Vikinga la 31 de ani in cazul meu. Si eu am remarcat ca si tine, dar cred ca e ok subiectul asa, referindu-se doar la relatii, avand in vedere ca e postat la "in 1 sau in 2" Cate bifez? Multe rau! Mai putin rubrica cu baietii rai... care uneori sunt si ei buni la cate ceva. Mai strang un surub, mai repara o instalatie... J si Carla (05.02.2006)
JG si eu la 31 si eu le-am bifat pe toate, fara ezitari chiar. Si da e mai bine asa, sa ajungi la treaba asta, in ciuda pornirilor usor f.e.m.i.n.i.s.t.e* din mesajul meu anterior, iti da o stare al naibii de relaxata in fata vietii/relatiei ori a abordarii lor. E bine asa, categoric! Ma mir cum de femeia matura de care vorbim, nu zice nimic de aspectul exterior, parca il evita cu grija..se simte frumoasa si atragatoare pt orice barbat. E super atitudinea asta, sincer bravo! de o mie de ori! Asa trebuie sa fie. Prea multe femei ingrozitor de nemultumite de cum arata chiar daca sunt frumoase. Si apoi neincrederea in sine oboseste pe cei din jur si chiar devine respingatoare uneori.Dar totusi ma intrebam asa, femeia matura mai pune pret pe asta? Pt ea, ca parte din alintul pt sine ca sa zic asa in metafore obosite in miez de noapte.*cuvintul f-e-m-i-n-i-s m e un cuvint interzis pe DC?, hai ca ar fi pacat, macar asa ca e forum de femei si la o discutie lejera nu avem cum sa ofensam pe careva si poate ne mai face si noua bine la ten din cind in cind... sa fim seriosi cu cel politically corectness Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

he he, io ma gandii sa vad cate bifez pentru femeia imatura - ca dupa mine nu prea are legatura cu varsta, sau nu numai cu varsta.

da' ma poticnii la aia cu rasfatzul: adica daca vreau sa fiu rasfatzata sa nu i-o spun raspicat. ok. vreau sa fiu rasfatzata si i-o spun delicat. daca-as fi matura i-as arata intai ce inseamna rasfatzul ca sa-l fac sa se simta atat de comfortabil incat sa ma poata rasfatza si sa se simta totusi macho. pai, un barbat ar trebui sa ma poata rasfatza si fara sa-l fac io mai intai comfortabil.

si ar mai fi:
femeia matura nu observa ca el nu a sunat. pai, io daca nu observ , inseamna ca mi-e indiferent. nu-l verific, da'mi face placere sa sune, iar daca nu suna, il sun io! imatur? :)

femeia imatura poate aduce un barbat la orgasm, aia matura il poate aduce acasa. aha, scopul e sa-l aduci acasa nu sa avem orgasme :)

mey, io pe aia cu "opreste-te" sa ma ridic, imbrac si sa plec ... si sa nici nu sun a doua zi :) n-as prea face-o :))
si e chiar asa: ori-ori? ori astepti cuminte, ori te ridici si pleci?

cred ca ati spus si voi si e si parerea mea: la orice varsta e bine sa'ti pastrezi si un pic de imaturitate, care ar putea fi condimentul relatiei. dupa mine, femeia matura - descrisa mai sus - e plictisoare! si numa' buna de amanta! :)

ecsz: sunt single de cativa ani buni! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Wow , sunt si eu matura doar ca nu's femeie o fetita cu procentaj matur

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput