Femeile imature si femeile mature

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce n-as da ca la 20 de ani sa fi vazut viata asa acum cum o vad la 40.
De ce trebuie "testate" pe propria piele incercarile vietii pentru a ne deschide ochii?
De multe ori ma intreb daca am fost tot eu cea de acum 20 de ani. Peste inca 20 o sa vad altfel viata? De ce n-as putea s-o vad acum, la 40 cum ar fi la 60?

Pentru ca mi-as irosi viata. Traind intr-o clipa 40 sau 60 de ani ar insemna sa nu gust placerile si greutatile vietii. Pentru ca, la urma urmei, ambele fac parte din viata. Ambele contribuie la maturizarea noastra.

Maturizarea desavarsita a femeii se realizeaza doar daca a trecut prin bune si rele astfel incat sa devina mai inteleapta din propriile experiente de viata.

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Buna, fetelor! S-a scris, nu gluma. Ma bucur! Asta era si scopul, sa incepem o discutie pe marginea subiectului maturitatea femeilor in relatiile cu barbatii. Ce am pus eu la inceput nu se vor a fi concluzii definitive, dar in multe e expus adevarul. Nici nu mai stiu de unde am textul cu pricina, l-am gasit in fisiere cand am facut back-up.
Pana acum un an, cand m-a traznit bine, bifam cam la toate aspectele femeii imature. Acum, ma simt mai echilibrata. Daca nu as fi avut dificultatile cu pricina, nu m-as fi maturizat. Degeaba primesti sfaturi, de multe ori le ignori si pana nu dai cu capul de pragul de sus, nu-l vezi pe cel de jos.
As mai sta cu voi la disecat, dar la 11 vine agentul de la asigurari, iar eu sunt o FEMEIE MATURA, cap de familie cu responsabilitati.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Tot pe aici sunt! Mai am in tolba:
Vi le expun pentru despicat firu'n paispe. Mie mi se par unele aplicabile; altele, hm!, datate 1900 toamna.
Doamnelor, materialul cu pricina:
1. Fii altfel decat altele
2. Nu fi tu cea care abordeaza un barbat
3. Nu fixa barbatii si nu vorbi prea mult
4. Nu-i veni la jumatate de drum si nu faceti nota de plata jumi-juma
5. Nu fi tu cea care-l suna si nicidecum nu-l suna inapoi imediat
6. Fi TU cea care incheie convorbirile telefonice
7. Dupa miercuri nu accepta invitatii pentru sambata seara
8. Ocupa-ti timpul pana la momentul intalnirii cu el
9. Fi TU cea care decide durata unei intalniri
10. Termina cu el, daca la ziua ta sau la Sf. Valentin nu-ti aduce un cadou romantic
11. Nu te intalni cu el mai des de 2 ori pe saptamana
12. Nu-i oferi la prima intalnire mai mult decat un sarut fugitiv
13. Nu-l agasa cu prea mult sex
14. Nu-i spune ce trebuie sa faca
15. Lasa-i lui conducerea
16. Nu astepta de la un barbat sa se schimbe sau nu incerca sa-l schimbi
17. Nu-ti deschide prea repede sufletul
18. Ramai un pic enigmatica
19. Fii constienta de atuurile tale
20. Nu te muta in apartamentul lui
21. Nu te incurca cu un barbat insurat
22. Fii cu capul pe umeri
23. Urmatorul, va rog! #65533; sau : dezamagita = schimbare
24. Respectati regulile stabilite in orice faza a relatiei
25. Iubeste doar barbati care te iubesc

Acu' dispar, sunt tot in pijama. Sau mai stiti, poate n'ar fi rau sa primesc agentul in pijama, poate imi face o oferta speciala! Asta e femeia matura, vicleana!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Citind acest mesaj....ma numesc acum o femeie matura.Este mult mai frumoasa viata asa si...cat de adevarat este ce scri!
Dar sincer,nu demult ma numaram printre femeile imature.
O fi normal asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

blue eyes ai dreptate ai citit vreo carte ceva?de unde ai atatea cunostinte?sper sa poata aplica toate femeile aceste reguli pentru a putea fi fericite.daca mai aflii ceva nou spunene si noua.Multumesc pentru lectia aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mie mi se pare ca impartirea asta in femei mature si femei imature e cam artificiala. Sunt femei mature (dupa definitiile astea) care au accese (binevenite, zic eu) de imaturitate si femei imature care, aflandu-se in vreo situatie limita, dau dovada de foarte multa maturitate.
Ca sa nu mai spun ca nu prea vad legatura dintre maturitate si orgasmul barbatului. Sau al femeii. Sau al oricui. Sau dintre maturitate si rasfat.
Nu cred sa existe femei mature si femei imature (pe deplin si in intregime). Exista femei si femei. Si situatii si situatii.
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Iar in ceea ce priveste regulile de comportament, mi se pare cam aiurea sa stai sa te supraveghezi mereu ('aoleu, azi am uitat sa fiu putin enigmatica!') ca si cum ai avea de dat vreun examen sau ar fi vreo camera de luat vederi prin preajma.
Cand eram mititica si nu voiam cu niciun pret sa port caciula (mi se parea ca sunt urata cu caciula si poate asa si eram), tata imi spunea ca cine ma iubeste, ma iubeste si cu caciula-n cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Ei, suna prea ... Cosmopolitan.

Poate femeia indiferenta, neimplicata intr-o relatie, este femeia matura.
Sau ... cum sa spun direct ... independenta, increzuta si c...a.

"Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil." - independenta?

"Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine." - vanitate?

"Femeile mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde "barbatia"." - el pe primul loc si apoi ele?

Mie mi se pare ca barbatii prefera imaturele. Pe cele care ii inlantuiesc sexual si ii pot aduce la orgasm. Si mai ales pe cele care se ingrijesc pentru a arata bine pentru ei.
Respecta independenta dar nu in iubire. Acolo ei simt nevoia de posesiune suprema.
Asta cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Parerea mea este ca sunt uneori imatura ( cu voie sau fara voie), alteori matura. Depinde de situatie si....unde vreau sa ajung. Sotul ma cunoaste destul de bine....pot sa fiu imatura si sa-i dau lui sansa sa para matur (si asta il face sa se simta puternic..si-i place), pot fi si matura daca este cazul. Asa ca...depinde de imprejurari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Uite ca am gasit si articolul similar despre barbati:

Un barbat imatur crede cu disperare ca fericirea unei femei depinde exclusiv de el. Un barbat matur intelege ca va gasi fericirea pe care o cauta cu disperare numai dupa va reusi mai intai sa o faca pe ea fericita.

Un barbat imatur ofteaza si suspina pentru toate femeile pe care le-a iubit pana acum. Merge mai departe si… ofteaza si suspina si pentru cele pe care le va iubi de acum incolo. Un barbat matur plange si suspina doar pentru cea pe care a iubit-o cu adevarat. Merge mai departe si… nu va mai plange cu adevarat dupa cele pe care le va iubi de acum incolo.

Un barbat imatur nu intelege mai nimic din insiruirile de cuvinte pe care le rosteste femeia care il iubeste. Un barbat matur totul din tacerile prelungite ale femeii care il iubeste. Un barbat imatur viseaza la o femeie matura insa nu o apreciaza ca atare atunci cand o intalneste. Un barbat matur viseaza la o femeie imatura, insa se considera cel mai norocos dintre pamanteni cand viata ii scoate in cale o femeie matura.

Un barbat imatur nu stie cum deschida bine ochii si sa faca distinctie intre femeile din jurul sau. Pentru un barbat imatur, toate femeile sunt o apa si-un pamant. Un barbat matur vede femeia din jurul sau fara sa o analizeze, o cunoaste fara sa o descopere, o intelege fara sa se straduiasca. Pentru un barbat matur, femeia poate fi si apa si pamant.

Un barbat imatur crede ca mai mult de atat nu mai poate oferi in iubire. Un barbat matur stie ca daca va iubi cu adevarat va oferi mai mult decat credea ca o va face vreodata.Un barbat imatur isi doreste sa fie liber doar pe cont propriu. Un barbat matur este liber pe cont propriu, insa isi doreste si libertatea in doi.

Un barbat imatur cauta motive ca sa iubeasca profund si le gaseste in lucrurile cele mai superficiale. Un barbat matur este in stare sa vada ca dincolo de lucrurile profunde se poate ascunde o iubire superficiala. Un barbat imatur isi imagineaza implinirea a fi lipsita de eforturi si o cauta in lucrurile cele mai scumpe. Un barbat matur stie ca implinirea provenita din lucruri costisitoare este plina de eforturi si de satisfactii, insa mai stie cat poate fi de goala fara cineva alaturi.

Barbatul imatur va incerca sa faca din iubita sa egala mamei. Barbatul matur stie ca mama este mama si iubita este iubita. Mama era cea care stia totul inainte ca el sa nu stie nimic, iar iubita este cea care stie totul cand el nu mai stie nimic.

Mergi la inceput