Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
grati.ela spune:
fetelor am si eu cateva pozici cu Tudorash!!!!!!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
monicaa spune:
Citat: |
-------------------------------------------------------------------------------- Citat: citat din mesajul lui ginnette Helene, am vazut-o pe mimoza ! Nu-mi place de ea ca e prefacuta. Roli, mananca Andrei ,manzat? eu pana acum i-am dat doar vita - la care fiebea mama o zi intreaga Louiza, ai o dulcica acolo , Succes in realizarea planurilor. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Adela Si eu i-am dat lui Andrei numai manzat sau vitel de lapte Vaca ...niciodata. O zi excelenta ! Lala. |
Ui..pai eu numai vaca i-am dat Clarei pana acum. Mai voi nu stiti cum sa procedati..cred ca Ceskai i-am povestit. Deci eu ma infintez cu copilu in carucior la macelarie si ii spun lui nenea macelarul ca vreau o bucata de carne vaca, fara grasime, sa fiarba repede, sa nu fie tare ca e pentru COPIL. In acel moment arat spre copil, copilul face ochi dulci si gata cumparatura.
Acum serios vorbind mai mult de 40 min nu am fiert la carnea de vaca.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Lala_D spune:
citat din mesajul lui grati.ela fetelor am si eu cateva pozici cu Tudorash!!!!!!!!! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Tudorasul frumuselul, veselia intruchipata si fratiorul evident al lui Ozi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
monicaa spune:
fetelor am si eu cateva pozici cu Tudorash!!!!!!!!! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Gratiela ne pacalesti sau ceva nu e ok?! Ca pozele astea le-am admirat deja acum 1 zi doua.
ramonab spune:
citat din mesajul lui Ioanact Fetelor am si eu o intrebare: cand ma uit pe filmulete de pe webshots merg 5 sec dupa care se opresc, mai derulez mai merge 5 sec iar se opreste si tot asa(asta de cateva zile), imi puteti spune ce sa fac sa se nu m opreasca? ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Si la mine face asa daca il deschid cu mozilla daca deschid cu explorer merge.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ginnette spune:
Merci pt grafic Lalad
Buburuza este "ideala"
Data nasterii:
9.12.2007
Inaltimea actuala:
75 cm
Greutatea actuala:
9600 kg
Perimetrul cranian actual:
44 cm
Minim / IDEAL / Maxim
Inaltime 69.57 cm / 74.07 cm / 78.338 cm
Greutate 7.293 kg / 9.694 kg / 12.301 kg
Greutatea minima pt. 75 cm: 8.5 kg / 9.95 kg / 11.4 kg
Perimetrul cranian: 42.814 cm / 45.614 cm / 47.914 cm
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Eu nu am curaj sa ma uit pe grafic
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ramonab Eu nu am curaj sa ma uit pe grafic RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 9 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Ramo eu as spune sa te uiti
Poti sa-i introduci datele de la o luna pana in prezent, succesiv si sa urmaresti curbele afisate in grafic. Daca copilul se mentine in procentele lui lunar sunteti ok.
Si eu spun ca Razvi e in curba lui de crestere.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ramo eu as spune sa te uiti Poti sa-i introduci datele de la o luna pana in prezent, succesiv si sa urmaresti curbele afisate in grafic. Daca copilul se mentine in procentele lui lunar sunteti ok. Si eu spun ca Razvi e in curba lui de crestere. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Subscriu; poate asa e el, mai 'finutz'.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
monicaa spune:
Tocmai am primit ceva tare dragutz pe email..Povestea soricelului
Un soricel privi din crapatura sa din perete si îi vazu pe taran si pe nevasta acestuia deschizând un pachet.
-Ce mâncare sa fi adus oare? se întreba soricelul... Cu groaza îai dadu repede seama ca era o capcana.
Soricelul se strecura cu mare grija în curtea animalelor si dadu alarma:
-E o capcana în casa;, e o capcana în casa!
Gaina cotcodaci si se înfoie, ridica apoi capul si îi spuse:
-Domnule soarece, vad bine ca acest lucru te afecteaza, dar pentru mine el nu are nici o relevanta.
-Nu pot permite ca acest lucru sa ma afecteze.
Soricelul se întoarse atunci înspre porc si îi spuse:
-E o capcana în casa;, e o capcana în casa!
Porcului îi fu mila de el, dar raspunse:
-Îmi pare foarte, foarte rau, Domnule soarece, dar tot ce pot sa fac este sa ma rog. Te asigur ca te vei gasi în rugaciunile mele.
Soricelul merse atunci la vaca si îi spuse:
-E o capcana în casa, e o capcana în casa!
Vaca îi spuse:
-Vai! Domnule soarece, îmi pare foarte rau pentru tine, dar chiar nu este o urgenta pentru mine.
Si asa se întoarse soricelul în casa, cu capul plecat si cât se poate de amarât, pentru a înfrunta de unul singur capcana pusa de taran.
În chiar noaptea aceea în casa se auzi un zgomot... Cum ar fi zgomotul produs de o capcana în care s-a prins un soricel.
Nevasta taranului se repezi sa vada ce s-a prins. Pe întuneric, ea nu îsi dadu seama ca în capcana îsi prinsese coada un sarpe veninos.
Sarpele o musca pe nevasta taranului.Taranul o duse cât putu de repede la spital,si când o aduse acasa, ea mai avea înca febra.
Oricine stie ca cel mai bun tratament împotriva febrei este supa proaspata de pui, asa ca taranul lua un cutit si se duse în curtea parasilor, ca sa faca rost de principalul ingredient pentru supa.
Dar nevasta lui nu se insanatosi, asa ca prietenele si vecinele ei venira sa o îngrijeasca; si stateau cu ea mai toata ziua. Pentru a le da de mâncare, tararanul fu nevoit sa taie porcul.
Nevasta taranului nu se mai insanatosi, si muri la scurt timp.
La înmormântare veni multa lume, iar taranul trebui sa taie si vaca pentru a-i hrani pe toti.
Soricelul se uita din crapatura lui din perete, cuprins de tristete.
Asa ca data viitoare când auzi ca cineva se confrunta cu o problema si tu ai impresia ca acest lucru nu te priveste, adu-ti aminte: Când unul dintre noi este amenintat, cu totii suntem expusi unui risc.
Suntem cu totii implicati în aceasta calatorie numita viata. Trebuie ss avem grijs unii de altii si sa facem un efort în plus pentru a ne încuraja unii pe altii.