Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele cu creata mea. Sper sa ramana asa creata. Sor'mea era si mai creata si blonda cand era asa mica si cand a mai crescut s-a dus si cretul si blondul. Acum e satena si linsa ca de vacutza.

LalaD mama ce m-am distrat!! Mi-l si imaginez pe Andrei dezbracandu-se noaptea. Si sa stii ca nici dresurile nu mai rezista mult. Are Clara o colega la cresa care dupa ce face nani-ul de amiaza (in dres si body + ciorapei) apare in fata auditoriului numai in body si si ala desfacut intre picioare. Si nu are decat 1 an si 2 luni.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Ma bucur ca v-au placut pozele cu creata mea. Sper sa ramana asa creata. Sor'mea era si mai creata si blonda cand era asa mica si cand a mai crescut s-a dus si cretul si blondul. Acum e satena si linsa ca de vacutza.

LalaD mama ce m-am distrat!! Mi-l si imaginez pe Andrei dezbracandu-se noaptea. Si sa stii ca nici dresurile nu mai rezista mult. Are Clara o colega la cresa care dupa ce face nani-ul de amiaza (in dres si body + ciorapei) apare in fata auditoriului numai in body si si ala desfacut intre picioare. Si nu are decat 1 an si 2 luni.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

tu vrei sa ma omori

aveam si eu o verisoara care pe la 2-3 ani cand veneau musafiri fugea in camera ei isi dadea jos toate hainele si facea parada modei ...nud

lesinau parintii ei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Lala ma amuza foarte tare cum povestesti tu despre nazdravanii tai. Parca-l si vad pe Andrei cum trage de botosei suparat nevoie mare. Totusi e bine ca accepta dresul. Eu imi amintesc ca aveam de la ei o senzatie teribila de mancarime si nu-i suportam ioc. Era cumplit cand venea vremea rece si pe sub uniforma eram obligata sa ii port.

Luiza ma bucur sa mai avem vesti de la tine. Cat despre plecarea lui tati...parca ma roade o leaca de invidie. O persoana in minus pentru care ar trebui sa dedic timp. Macar o luna!!!! Pliiiizzzz!!! Oricum mai mult de atat mi s-ar face dor!
Banuiesc ca v-ati facut calcule si planuri si merita sacrificiul. Veti avea casuta voastra!

Roxanici culmea este ca eu sunt pasionata de motoare si chiar ii feresc in trafic. Dar se pare ca nu a fost suficient. Cel mai dureros a fost ca am stat atat la politie (unde btw am avut surpriza sa il vad pe Mihai Albu si sotia )

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

mda .. pai si ea facu accident ieri .. nu a vazut ditamai semnul de cedeaza trecerea!! si l-a chemat repede pe sotior sa vina sa-i convinga pe politistii cei rai ca nu e ea de vina .. am si poze daca vreti .. (venite pe martorocular).

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sunt criminali micii streaperi!!! Cred ca as muri de ras sa-i vad asa ...ma rog...la inceput .

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'neata!

Fetele - sunt dezamagita...chiar nimeni nu ia Exluton sa ma ajute si pe mine cu un sfat???

Ven - imi pare tare rau pentru bunicul tau... sa fie mai bine, dar poate totusi ar fi util sa-l duca la un spital mai mare...

Cat despre alergia lui Mathias...stiu despre ce vb...ia-o incet si va fi bine, parol

Stancutz - n-ai ramas cu impresia, chiar asa a fost, pe Ana am nascut-o cu ceza si pe Stef natural si comparativ, a fost mult mai ok.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Lala ma amuza foarte tare cum povestesti tu despre nazdravanii tai. Parca-l si vad pe Andrei cum trage de botosei suparat nevoie mare. Totusi e bine ca accepta dresul. Eu imi amintesc ca aveam de la ei o senzatie teribila de mancarime si nu-i suportam ioc. Era cumplit cand venea vremea rece si pe sub uniforma eram obligata sa ii port.

Luiza ma bucur sa mai avem vesti de la tine. Cat despre plecarea lui tati...parca ma roade o leaca de invidie. O persoana in minus pentru care ar trebui sa dedic timp. Macar o luna!!!! Pliiiizzzz!!! Oricum mai mult de atat mi s-ar face dor!
Banuiesc ca v-ati facut calcule si planuri si merita sacrificiul. Veti avea casuta voastra!

Roxanici culmea este ca eu sunt pasionata de motoare si chiar ii feresc in trafic. Dar se pare ca nu a fost suficient. Cel mai dureros a fost ca am stat atat la politie (unde btw am avut surpriza sa il vad pe Mihai Albu si sotia )

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

mda .. pai si ea facu accident ieri .. nu a vazut ditamai semnul de cedeaza trecerea!! si l-a chemat repede pe sotior sa vina sa-i convinga pe politistii cei rai ca nu e ea de vina .. am si poze daca vreti .. (venite pe martorocular).

Eva creste mare
Eva

Pai da, mai, da!!! Ca i-a intrat soarele-n ochisori! (asa a declarat politistului )
Moamaaaaaa...ce rele suntem!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'neata!

Fetele - sunt dezamagita...chiar nimeni nu ia Exluton sa ma ajute si pe mine cu un sfat???

Ven - imi pare tare rau pentru bunicul tau... sa fie mai bine, dar poate totusi ar fi util sa-l duca la un spital mai mare...

Cat despre alergia lui Mathias...stiu despre ce vb...ia-o incet si va fi bine, parol

Stancutz - n-ai ramas cu impresia, chiar asa a fost, pe Ana am nascut-o cu ceza si pe Stef natural si comparativ, a fost mult mai ok.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

nati, imi cer scuze .. am vrut sa-ti raspund dar pur si simplu am uitat .. exlutonul nu se mai fabrica!!! poate doar sa ai noroc sa mai gasesti uitat prin vreo farmacie ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD si mi eimi place cum povestesti, asa 'pastel' despre strengarii tai.
Mai trage de botosi dar ii dau o pereche de sosete (in permanenta, are in patutz) si trage de ele in disperare.

Cat despre parada modei, eu, cand aveau ai mei musafiri, ma incaltam repede cu pantofii mamei (purt atocuri de 10 cm) si aparea in sufragerie.

Helene da-ne poze cu mimoza aia, de Iulia Albu.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

am vazut la stiri ca de la 1 dec se schimba schema de vaccinare gratuita la bebelusi. o sa includa antipolio injectabil, si inca vreo 2 dar nu am prins de la inceput. iar fetitelor de 10 ani ,cel impotriva cancerului uterin. oare lipsa de infanrix sa fie o prgatire a pietei? poate il facem si noi gratuit pe cel de 1 an.mie pediatra i-a zis ceva de curand, ca din 2009 s-ar face pentaxim, dar nu am luat-o in seama atunci

MATEI

Eu chiar ieri am fost la Colentina sa iau vaccinele pt. copii. Am gasit Infanrixul pt 1 an pt Andrei, care se face. In schimb nu am gasit InfanrixDTP pt Marc, despre care mi-a zis ca nu se mai face conform noii scheme de vaccinare...ceea ce mi se pare o tampenie absoluta. Am mai luat Varilix pt Marc.

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Poze am pus la 9-10 luni si 10-11 luni puitine ca aici nu am prea multe la mine la serviciu si dupa cum va spuneam laptopul meu e plecat.

Fetelor sincer am tot facut calcule peste calcule, o lunu e destul sa ti se faca dor normal, dar macar nu sunt 6 luni sau un an si sa vina in concediu o luna, este platit si in luna in care sta acasa, nu zic ca el nu castiga bine inainte dar nu se mai putea si cat sa fii tras si el ca te rablagesti la un moment dat te strici ca si un robot si sanatatea e mai importanta decat toate, asa acolo are program, sutn cazati la hotel mananca bine are conditii mai alea ca tatal meu este seful pe sonda din maroc, il introduce in meserie, are grija de el, si poate daca ii place si avanseaza apoi o sa-i fie si mai bine. Si cum am mai spus in tara nu se mai poate, acum macar sa incepem casa si sa o temincam cu bine, mai ales ca peste doi ani cu ajutorul lui Dumnezeu sa fim bine sa mai facem un copil eh planuri si noi

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 9 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput