Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Louiza jos palaria pt sefa ta!

Stancutza, sunt sigura ca sperietura a fost mai mare .

Alina (kalos), mie-mi spui de ras?! Colegii mei s-au obisnuit sa ma vada cum rad la poza buburuzei (o am pe ecran).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Hai ca ma bag sa fac cap nou, ca vad ca ne-am intins...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

de asta ce ziceti?

Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si, proptindu-se in fata ei, ii spune :
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles? Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!??
Nevasta ii raspunde:
- Aia de la pompe funebre?!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze
am nevoie de ajutor......
azinoapte la 3.20 am auzito pe Sara ca voma,in somn,era pe burta si voma,a urmat o noapte de cosmar,a mai vomat apoi de 2 ori si a avut 3 scaune lichide,la 5.40 a adormit pana la 7.15,a papat laptele jumate si sa apucat iara de vomat si kklit,pana acum3 ture de vomat si 4 scaune lichide,ce i dau varsa....am fost la doc,are faringita si spera ca e indigestie iar scaunele lichide sunt de la microbii din gat,asa zice doc,mia dat trat un antibiotic cu K ceva,metroclopramid ,smecta si debridat,asta pana maine,sa vedem cum va fi.....
VA ROG are cineva salvata reteta pt mucilagiu si apa de orez,urgent

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

sau asta,
si am fugit afara ca s-a trezit Milan

Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

kalosalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

ceau zuze
am nevoie de ajutor......
azinoapte la 3.20 am auzito pe Sara ca voma,in somn,era pe burta si voma,a urmat o noapte de cosmar,a mai vomat apoi de 2 ori si a avut 3 scaune lichide,la 5.40 a adormit pana la 7.15,a papat laptele jumate si sa apucat iara de vomat si kklit,pana acum3 ture de vomat si 4 scaune lichide,ce i dau varsa....am fost la doc,are faringita si spera ca e indigestie iar scaunele lichide sunt de la microbii din gat,asa zice doc,mia dat trat un antibiotic cu K ceva,metroclopramid ,smecta si debridat,asta pana maine,sa vedem cum va fi.....
VA ROG are cineva salvata reteta pt mucilagiu si apa de orez,urgent

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Intr-un litru de apa pun cam 300 g orez (de regula din ochi)si-l fierb pana infloreste, completand sa fie in permanenta 1l de apa. Pun totul in blender amestec bine de tot si daca iese prea gros mai il mai diluez cu apa fiarta - asta-i mucilagiu.
Apa in care a fiert orezul este apa de orez.

Poti sa-i pui si morcov fiert.

Mai poti sa-i dau banana cu branzica.

Nu-i mai dai lapte deloc.

fata si pe mami.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

stoisor uite ce am gasit eu , nu e verificata insa de noi reteta

La 1 si 1/2 L de apa se pune 1 cana de orez. Cand apa incepe sa fiarba se lasa focul mic si se continua fierberea 45-60 de minute, cu capac. Se trece orezul prin sita fina si se pune din nou la fiert, sa dea cateva clocote. Se poate pastra la rece maxim 24 de ore

sanatate multa scumpei mici!

Mergi la inceput