Sezatoarea canadiana (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

salina? banuiesc ca stati la bloc, nu? Pai la noi caldura la bloc era cea mai mare risipa. Deschideam geamurile de cald din cand in cand (si tien cont ca eu sunt aia care zicea ca-i palce ca pisica pe soba). De ce te chinui sa iei covor daca tot e asa cald (in sensul ca daca-l iei pt decor, e una, dar daca-l iei pt ca le e frig copiilor pe jos, forget about it. Daca nu e cumva cald la bloc e pt ca e vreu nderajn cu robinetul de la calorifer, asa ca anuntati imediat superintendentul blocului sa vina sa verifice. Mergi la vecini si vezi daca e la fel de cald/rece ca la voi.
Miki, parca iti zicea de bluzite si geaca groasa - asa-i aici cel mai usor cu imbracatul e sa pui o bluza usoara pe tine si geaca sa fie baza pt frig.

Mqqm, ca sa-ti faci idee, eu am mai multi ciorapi decat chiloti. Eu sunt prietena ciorapilor in general. Si sa nu razi de mine, dar muuult timp am dormit cu ciorapi (e adevarat ca circulatia mea periferica e mai proasta si cand toata lumea e bine-mersi, mainile mele sunt mereu reci, picioarele la fel), acu' dupa ce i-am avut pe baieti am renuntat la dormitul cu ciorapi sau o fi acomodarea la clima de aici.
Mai, frate, nu mai scapam de discutia asta cu ciorapii? Parca e ca un sticker pe care-l tot scutur de pe mana si nu vrea sa se dea aruncat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

cu ciorapi cu tot! Da' bine ca nu-s chiloti!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Buna dimineata! Eu sint una dintre "meteorite", recunosc! Dar sa stiti ca nu-i usor sa fi meteorita! In primul rind ai de recuperat, nu gluma. Sa te pui la curent cu tot, pai ce asta-i lucru usor? Ca stiu ca scrieti, fratilor!

Asa, s-o luam metodic.
Mona_B si Olga, sa fiti sanatoase si aveti grija de voi! Sarcina(i) usoare!

Ange, la multi ani fetitei tale! Si ma bucur ca ati scapat de boala cu baietelul! Petrecere frumoasa!

Donia, te rog mult, am vazut ca te pricepi, poti sa-mi faci si mie calculul facut Danei? Uite, am 1.65m, cintaresc acum 62kg, am 40 de ani si nu mai merg la gimnastica. As vrea sa ajung pe la 56-57kg. Sint gata sa fac orice! De fapt, asa zic mereu dimineata, ca sint gata sa fac si sa dreg, iar seara ma apuca o foame ca uit de toate rezolutiile, maninc orice, apoi ma apuca depresiile. Dar la mine asta-i deja boala de cap. Multumesc din inima, Donia!

M-ati innebunit cu retetele de cozonac, am crezut ca mor! Citeam si salivam. Asta asa, ca tot vorbim de slabit! Si eu fac cozonac, il framint cu mina ca n-am masina si iese bun/mincabil, uneori chiar bun de scos pe masa la musafiri Il fac mereu din ochi, nu respect niciodata cantitati exacte, de aceea uneori nu-i dulce aproape deloc, zici ca maninci piine cu nuca, iar alteori dai in diabet! Dar nu s-a intimplat des sa-l arunc, am noroc ca ai mei nu-s prea pretentiosi, saracii!

In ce priveste ciorapii in pantofi, ca am vazut ca s-a dezbatut subiectul, nici eu nu port. Pe aia de ciorap (dres) nu-i suport, iar dresuri lungi sub pantalon n-am purtat never/ever. M-am intilnit cu Simonna acum citeva saptamini, am iesit sa mincam, aveam fular la git si picioarele goale in pantofi. Dar nu se vedea, ca pantalonii erau lungi. Asa ca nu-mi era frig! Uneori port chiar si cizme fara sosete, simt ca mor de cald daca-mi pun! Gata, destul cu ciorapii!

Fug acum , am un curs de reanimare cardio-resp, de-aia sint pe forum ci nu la servici
Daca cumva schimbati data intilnirii, vin si eu. Daca nu, data aviatoare! Va pup si we frumos!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mai, fetelor, cu covorul am zis de copii mai mult ca sa-mi gasesc mie o justificare, sigur ca e mai degraba estetica treaba (livingul pare 'dezbracat' fara covor), copiii sunt bine-mersi si pe parchet
Acum, sa va zic drept peste zi nici nu dau drumul la caldura pt ca nu e nevoie, plus ca nu ma omor dupa caldura asta electrica si aerul uscat.
Try, stii ce relaxare e sa ai totul inclus? In Ro eram campioni la consumul de apa si caldura, dar din necesitate nu de risipa.
Mersi, Cristina, chiar vroiam sa te intreb de covorul tau, stii ca-mi place tare mult si ceva in genul asta as vrea si eu. Am vazut deja unul la Home Depot numai ca trebuie sa-l vad fata-in-fata, ca sa zic asa
Mikiion, mersi frumos pt raspunsuri! Stiu ca cele mari sunt f scumpe, am vazut pe net... incepand de la 1000$ in sus. Dar nu e momentul deocamdata, ma multumesc cu mai putin
Mai, Ana, felicitari! Stiu ce stres era pt tine asta, e fantastic ca au rezolvat de la scoala!
Roxana, eu ma indoiesc ca fustita i-ar tine de cald . Sa nu aiba alte ratiuni(estetico-pudice ), ca uneori au si astia niste ciudatenii... Mie mi se pare absurd dar banuiesc ca n-ai ce face si trebuie sa te conformezi.
Donia, eu nu te intreb de slabit, pt ca mi-e rusine sa recunosc cate kile am. Dar as vrea sa te intreb daca ai idee de cate calorii are nevoie un copil de 2 ani. Mi se pare ca Eva mea nu mananca destul, e pirpirica rau si sclifo pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

senzatia aia de picior gol in pantof, care se lipeste de whatever material din interior, frecarea aia imi produce carcei efectiv...si gata cu sosetele, ca destul ne-am dat cu ele pe la nas

salina, ce ar putea sa faca concret sotul in banca/dom financiar...ca e vast si asta...pt covoare poti urmari si la Winners/Home Sense. mai gasesti chilipiruri faine..

Ana Stroe, nu am inteles unde e cald si bine ? te-ai mutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

sa-mi dau si eu cu parerea despre ciorapi

eu nu suport sa port ciorapi cu chilot, nici la fusta nici la pantalon, pt ca te strang si iti scot in evidenta tote suncile, unde mai pui ca sunt antisex.
eu port genul asta de ciorapi
http://musotica.com/seshpawifaga.html
ii recomand tuturor care au aceeasi pb ca mine, sunt comozi, sexi iar pt soti sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, pai glumesti cu 3 lemne d-alea deodata? Ai "stress-test" semineul, acu' nu-l mai duce inapoi daca a rezistat pana la capat!

Donia, mersi c-ai vazut intrebarea, chiar ma faceam aici si mai blue ca nu-i pasa nimanui de mine. Ce i-a dat persoanei de la naturisti? Cu proteinele cred ca stau ok, desi, pe mine nu-s prea multe, desi le ingurgitez, dar daca nu bag si-o proteina (macar sub forma de ciuperci sau alune daca nu e chiar carne) mi-e o foame de nu mai pot. Cred ca ma uit si la cnn prea mult de-o vreme.

Simi, esti de-a mea, sigur.

try, chiloti purtam toatele, asa ca nu mai deschide si sertaru' ala.

Uite eu am gasit o terapie care nu da gres la "albastreala", si v-o recomand cu drag. Am fost aseara la "Jersey Boys", a fost fenomenal, funny, too! Am plecat muta de uimire la atata talent si, cel mai important, complet rejuvenata, rupta de realitatea dinaintea show-lui. Acu'ncepe sa revina (realitatea), si e cam scumpa terapia asta, dar mi-am luat si-un cd. I-a placut si fetei nemaipomenit de mult. La sfarsit mai ales cei mai de varsta a 3-a erau in picioare, dansau, fans adevarati. www.youtube.com/watch?v=89SIsuanCgo" target="_blank">Asta e spotul tv din Toronto, www.youtube.com/watch?v=H_zatAEPklo" target="_blank">aici un medley.

Ma duc acu', copila e la midterm break pana marti, sa invenetez ceva de facut.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ok, vad ca pana m-am mocait io acolo a si declarat cineva ca nu poarta chiloti, asa ca retrag afirmatia. Da'... Have some privacy ladies!

Hai ca-l editez asta sa nu mai scriu unul nou... matilda, deh...

In weekendul asta e open campus days la university of western ontario si-as pushca 2 iepuri deodata. Asadar fac apel la zona K/W, maru, laurajr, etc. Cum pot sa combin piata voastra cu drumul la London, ce ziceti? Trec prin Kitchener in drum spre London? Ce distanta e intre ele? Sau mai e vreo piata la fel pe la London? Noi tre' sa fim acolo pe la 9 dimineata, si musai trebe sa iau carnatzi ca asa nu se mai poate, uite si Donia zice ca ma depresez daca nu . Aveti vreo idee de scenariu pt mine? Sar'na.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-nu merg link-urile,deci pls mai pune-le odata.
Almo- tu de pe site-ul ala ii cumperi sau de unde, la pret ok,ca asa din astai am si eu pt ocazii si sos-cand merita!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dana P, e super daca pierzi la sala 350 calorii...! (care de fapt sunt kilocalorii, dar ne-am invatat noi sa le zicem pe scurt calorii) Wow, esti eroul meu, eu in zilele mele cele mai bune nu reusesc mai mult de 200.
Pai daca arzi atat de mult si te mentii la 1400 consumate zilnic, eu cred ca o sa slabesti mai repede. Dar nu uita de proteine! Mai ales ca tu la sala pierzi proteine in timpul efortului fizic, si ai nevoie de altele noi ca sa refaci masa musculara. Deci daca mergi zilnic, necesarul tau minim de proteine e de 78 g/zi.
Eu te sfatuiesc sa incepi prin a-ti scrie zilnic pe hartie ce mananci si cate calorii si proteine contine fiecare lucru. Te asigur ca atunci cand vei face calculul la sfarsitul primei zile, o sa simti nevoia sa schimbi ceva in ziua urmatoare!
Cel mai bine e sa te uiti pe eticheta fiecarui produs si sa aproximezi cam cat ai mancat, iar daca nu gasesti informatii pe eticheta, atunci uita-te pe tabelul pe care l-am dat.
Si nu uita de lichide, cam la 2 litri pe zi. Desi daca muncesti atat de serios la sala, imi imaginez ca bei cam 1 litru doar acolo.
Daca vrei sa mai vorbim mie imi face placere, e chiar un stimulent pentru mine sa stiu ca nu sunt singura in batalia asta Si uite, mai vine si simi!

simi, tu nu te lupti cu multe kilograme, mi se pare perfect realizabil.
Uite necesarul tau.
Necesar minim de proteine = 68 g/zi
Rata metabolismului bazal = 1092
Nr. de kcalorii consumate zilnic pentru a atinge greutatea de 56 kg = 1400
Nr. de calorii care ar trebui arse prin exercitiu = 488 kcal/zi
In ritmul asta ti-ai atinge scopul in 26 decembrie 2008.
Insa mie mi se pare mult sa arzi aproape 500 de calorii prin exercitiu, chiar daca asta inseamna si dat cu aspiratorul, calcat rufe sau ceva munci casnice. In cazul asta ai doua optiuni:
- una ar fi sa reduci mai mult numarul de calorii consumate zilnic, pana pe la 1200, caz in care ai slabi cam 4-6 pounds pe luna (1-1,5 pounds / saptamana)
- a doua este ca la un consum zilnic de 1400 kcal si nefacand nici un fel de exercitiu, iti va lua probabil ceva mai mult sa slabesti, dar de slabit tot vei slabi.
Insa parerea mea e ca lasand la o parte tabelele astea si bazandu-ma pe ceea ce vad la mine si la sot si la inca vreo cativa oameni, daca iti reduci consumul zilnic cam cu 500 calorii si mananci macar cantitatea minima de proteine recomandata zilnic, ai sanse bune sa slabesti si fara exercitiu.
In plus tu parca stai in picioare destul de mult in timpul zilei, nu? Ca si asta mai conteaza, tabelele pe care le-am consultat nu au optiunea asta, ci trec de la sedentarism total (munca la birou, fara exercitiu), la activitate usoara (2-3 zile cu exercitiu, plimbari lungi, etc). Citeam ieri ca atunci cand stam in picioare ardem cu 1 calorie/minut in plus fata de atunci cand stam jos! Sa zicem ca stai in picioare macar 2 ore pe zi, atunci arzi deja 120 de calorii! Avantaj tu
Asa ca eu te incurajez sa iti faci lista aia cu numarul de calorii si de proteine pe care le mananci zilnic si apoi o sa vezi singura pe unde se poate imbunatati situatia. Mai vorbim daca vrei.

salina, m-am uitat putin pe net si am citit din 2 surse ca numarul de calorii necesare pentru un toddler e cam de 900-1300/zi... dar am citit ca si pana la 1700 ar fi ok... par diferente mari, nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput