Sezatoarea canadiana (114)
Raspunsuri - Pagina 16
mobriq spune:
Salutare fetelor! spuneti-mi si mie va rog niste magazine online din ca unde pot gasi jucarii - ma intereseaza un "doorway jumper/bouncer". Eu am gasit numai toysrus. Mersi muuult!
Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)
Dragaica spune:
Try esti o dulce.....i-am dat liber sotului sa se uite pe plaja la toate fetele, macar acolo....
Mikiion fratele meu da de unde 600 de ore , eu daca adun orele de pedagogie de la ambele specializari tot nu-mi dau 600 .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
OlgaTarziu spune:
Stiu ca dau jos...La prima sarcina am pus 30. Eram miss piggy. Le-am dat jos intr-un an cu pilates. Uitai sa specific ca am 1.73 deci probabil ca se aseaza diferit. Dar m-ati coplesit cu complimente. Multam fain, incep sa ma simt bine. Doctorul meu doar se uita la suncile mele si suspina, ca tot imi zice sa nu pun mult ca e rau. Dar mananc foarte sanatos, multe salate, fructe, lactate. Sa ma infometez acum nu pot. Asa ca vad eu dupa cum o sa fac.
Am fost la doctor azi, rezultatele la TT sunt bune. Sindrom Down 1: 4300 si spina bifida 1:12000. Cica pt varsta mea sunt super.
I-am zis azi sefei ca maine nu merg la lucru. Uite asa nu vreau si mai am ceva sick days si nu le pot transfera pt la anul, asa ca ma "imbolnavesc "subit. O zi doar pt mine... Nu pot sa cred.
mikiion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Try esti o dulce.....i-am dat liber sotului sa se uite pe plaja la toate fetele, macar acolo.... Mikiion fratele meu da de unde 600 de ore , eu daca adun orele de pedagogie de la ambele specializari tot nu-mi dau 600 . http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
Stii ce e culmea? Ca mama mea are orele, la fel ca toata lumea care a terminat fac. inainte de 89 ( sau macar avea deja primii ani facuti inainte de 89). Problema e ca nu mama a emigrat ci eu.
Eu am o prietena care a luat permisul fara probleme, fiind cu vreo 3-4 ani mai mare decat mine.Si avea orele necesare. Eu am terminat in 95. Nu am nici 300. Gradele nu se pun la socoteala.
Oricum prietena mea a renuntat dupa vreo 2 semestre, avea aceeasi specializare ca mine, si ofertele erau foarte proaste. Nu i-a placut . Si s-a reprofilat si acum lucreaza intr-o banca, in administratie.....
Eu de fapt intrasem sa o intreb pe cge cum prepari legumele, european best. Alea congelate. In special fasolea ma interseaza.....
Ai ceva usor de facut cu ea? Eu pana acum foloseam cand faceam ghiveci. Dar mi-ar place sa fac ceva mai rapid si mai putin procesat cu ele.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Podeanu spune:
Astenie de toamna nu stiu daca exista dar paranoia de frica a-ti auzit???
Cristina, oficial mi s-a instalat semineul, mai e de lucru pe linga. Sotul , cind e acasa, face focul peste zi si sare caldura cu cel putin 3 grade in casa. E super bine. Nu conteaza ca acum e cald afara si ca lemnele le comanzi in iulie, noi avem semineu acum si ACUM facem focul.
Azi eram singura si sa ma dau mare..bag 2 lemne (din alea presate ca doar de astea am gasit )si le dau foc. Pregatesc eu masa, mai verific focul, cica ardea , mic, dar era acolo...Si apoi nimic. Tot
ul negru. Mi-am zis, n-am reusit sa-l aprind, s-a stins.
Noroc ca a trecut un amic pe la noi.Ele scoteau un fum, mocneau. L-a dres el, a mai pus un lemn. Dupa ce a plecat si au luat toate trei foc, sa te tii..M-a luat paranoia de frica. Daca se aparge geamul de la atita caldura, daca...cade drobul de sare???
Asta daca nu-l mai vreau se poate returna la magazin? Chiar daca e deja zidit??/
Dupa vreo ore de "pazit", s-a linistit si am urcat si eu la etaj. N-am mai ajuns la nici un magazin, aveam lista pregatita.
Si am intrat aici si mi-am eliberat sufletul si am ris pe infundate de ciorapii vostrii.
Ange, sa-ti traiasca domnisoara si sa o paziti bine.
Mihaela, surpriza era deci ziua ta???
Noi ne mai vedem pina la urma sau nu?
Ah, si cind intram in post? As face si eu pomana saptamina viitoare si nu stiu daca sa pregatesc de post sau nu. Cine ma poate ajuta?
Salina spune:
Mikiion si Dragaica- sunt 450 ore de psihopedagogie, tipa de la Emploi Quebec sustinea sus si tare ca sigur le am, cica toti romanii le au din cate stie ea. Dar bag seama ca ea nu stie prea bine, pt ca pe forumuri toti profesorii din Ro spuneau ca au facut si ceva cursuri aici. Imi pare rau ca nu am pe cineva din bransa mai aproape sa intreb exact, ca sa ma duc pregatita la Minister.
Olga, bine ai facut ca ti-ai luat liber! Bucura-te de sarcina in continuare, relaxeaza-te, ai o viata inainte sa muncesti, nu?
Ana- mersi mult pt PM
Maru, esti draguta cu networking-ul, e drept ca ma dispera ideea asta. Dar la parada de Craciun, wow
Magdone, mersi pt urari. Ce s-a intamplat la "Juniori", s-a spart gasca? :(
Mikiion- mersi mult pt detaliile legate de imbracaminte, chiar ma gandeam ce bine ar fi daca ar exista garderoba la marile magazine (si nu numai), sa scap de geci si gecute carate in brate
Try, ce ma bucura perceptia ta!!! In mare asa este. Dar sa stii ca am si eu momente cu ganduri mai gri
Fetelor, dar covoare? Unde ma trimiteti si pe mine sa caut, ca stau piticii mei numai pe parchet. Pentru living vreau in primul rand, imi trebuie ceva maricel si dreptunghiular.
De perdele nu va intreb pt ca sistemul de prindere e asa aiurea incat ne trebuie ceva usooooooor, ca sa stea pe-o galerie subtiiiiiiire. Altfel, riscam sa ne cada in cap
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia Dana Podeanu, adevarul e ca am o aplecare spre nutritie, imi place mult sa citesc despre asta, cine stie ce aduce viitorul? Daca vrei, da-mi datele tale si iti fac eu calculele, e nevoie de greutate, inaltime, varsta si greutatea la care ai vrea sa ajungi. Oferta e valabila pentru oricine, de fapt. Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Daca mai e valabila oferta..greutate 74.5kg,inaltime 1.68 cm,virsta 40 (inca),si visez la vreo 65 kg.
Merci mult
columbiana spune:
Mihaela, m-am mutat acolo fugind de depresia de toamna, e cald si bine, problema e cind suna ceasul dimineata si dispar toate;
intrebai de legume congelate, eu fac de multe feluri (asiatic garden, pastai, etc): cele combinate le calesc in putin ulei cu sos de soia; fasolea aceea galbena cu morcovi (Ile Prince Eduard) o fac tot asa: calesc 2-3 catei de usturoi maruntiti in tigaie, o las sa fiarba putin mocnit pina se dezgheata cu condimente, apa si ulei; copilul o maninca foarte bine, linga ficatei de pui, snitele, orice;
Ce va invidiez cu regimul, acum cind pe mine ma asteapta porcaraie si cozonaci pe acasa, auleu ce cura de dezintoxicare tre' sa fac in ianuarie la intoarcere , dar cu gindul la sarmalele moldovenesti ale soacrei tot
apropo, ati studiat vreo prognoza meteo pentru iarna asta, oare-mi trebuie buldozer sa intru-n casa dupa trei saptamini de zapada necuratata cind ma intorc?
vroiam sa va mai spun ce scoala misto e scoala lui fiu'meu... m-am plins directoarei ca tot anul am alergat dupa servicii de ortofonie pentru fiul meu in privat fara succes, n-au trecut nici doua saptamini si m-a anuntat ca fiu'meu va avea servicii de ortofonie-gratuit-de la Comisia Scolara, prin scoala-a facut ea demersurile;
http://www.floriinro.ro/
cge spune:
Mikiion, amestecul ala de toate legumele: dovlecei, vinete tot in tigaie il facm si noi cu putin ulei.
Copiilor le plac morcovii congelati, pe astia ii punem la aburi cu bucatele de unt.
Si amestec cu conopida si brocoli tot la aburi le fac. ii pun lui Victor la pachet lg. carne.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mikiion spune:
Anamerci. Si spor la visatSi ce bine ca s-a rezolvat cu ortofonistul.
Salinasorry. De aproape 5 ani de cand am luat hotararea sa nu continui aici ca profesoara am uitat. Deci 450. Eu stiu ca aveam doar 300.
Eu cand am venit aici , eram la quebec ville, intr-un grup de nou veniti din care jumate erau profesori. Doar o singura persoana a continuat cu asta. Era profesor de sport. Si nu facuse prea serios treaba in Romania. Noi cei care lucrasem serios in domeniu am cautat repede alte portite de iesireDar nu conteaza specializarea, sistemul e la fel pentru toti. Si stiu ca a facut aproape 2 ani de scoala. Acum e profesor la Quebec.
Dar ce iti spun eu nu sunt informatii prea recente( de 5 ani s-au schimbat multe) si nici de prima mana. Eu nici macar nu am facut procedura de echivalare. Doar ca stiu ca pe site-ul ministerului era o chestie destul de clar explicata. Si ca o consolare. Daca as fi terminat fac de istorie aici, tot nu as fi putut preda. Asa e sitemul de invatamant. Si de fapt asa e in toata Europa. Am fost in vizita in 3 scoli din 3 tari si toti profesorii aveau o facultate facuta pe sistemul de aici. Adica o specializare clara in educatie.
Oricum ia foaia matricola si numara orele de pedagogie, practica pedagogica, metodica....si tot ce e legat de asta. Si o sa ai raspunsul cate ore ai.
Salinastiuca iti trebuie si niste cvoare. Daca nu vrei sa cheltui mult tot walmartul e mai ieftin. dar nu-ti fa iluzii , covoare ieftine si mari nu gasesti.
Noi am rezolvat partial luand niste patrate de cauciuc colorate.
Sunt peste tot de vanzare.
Oricum Marc e obisnuit sa stea pe jos. Si nu e asa de frig cum e in apartamentele in Romania. Sper sa ai un apartament bun. Eu in singurele 9 luni cand am stat la bloc mare, in Canada, am cam tremurat de frig.Culmea e ca doar in dormitor era frigCa nu mergea prea bine incalzirea.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc