Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 31
kariguld spune:
ooo, super. l-ati botezat pe bebe!
Felicitari ptr comportamentul Emei. cred ca e o dulceata de copil!
ce operatie trebuie sa faca?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
mari_paun spune:
http://www.xcell-center.ro/tratament/boli-tratate/autism.aspx am gasit inca din primavara acest site...am vb deja cu reprezentatul roman si mi-a solicitat pt Ema intai un RMN si computer tomograf, apoi imi va cere o serie de analize, in functie de acestea voi obtine o programare de diagnostic si de operatie... incerc ORICE
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
diannaalex spune:
Mari sa dea DD sa fie totul bine si aveti noroc, sa fie cu folos. Multa sanatate.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mari_paun spune:
Doamne ajuta!!
BAZAR GENERAL PE DC
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
mari_paun spune:
Ema a devenit geloasa, trage de noi si cand stau cu bebe in brate refuza sa-mi raspunda la intrebari...
O iau cu mine cand ii fac baita lui bebe, apoi o imbaiez pe ea...la lectii raspunde frumos insa cu noi ...isi arata gelozia.
Ema lucreaza acum cu 3 fete pt ca vreau s-o tin in priza...vreau sa profit acum de faptul ca imita si repeta f repede
BAZAR GENERAL PE DC
damielenusa spune:
Buna Mari
am si eu mare nevoie de cateva sfaturi de la tine.te rog din suflet.
Multumesc mult daca ma ajuti.
mari_paun spune:
damielenusa cu ce fel de sfaturi sa te ajut? astept intrebari
De multe ori ma amagesc singura, imi spun ca trebuie sa fie bine, incerc sa vad partea buna a lucurilor, partea constructiva...
Ema a devenit foarte capricioasa, se musca de mana, se traga de par si tipa..uneori fara motiv, alteori sa ataraga atentia ori sa-si arate frustrarea.
Sunt zile in care efectiv nu stiuc e sa fac, ma uit la Ema cum isi face rau , cum tipa...si nu pot sa reactionez, ori nu stiu cum... ma doare sufletul ca nu pot intra in mintea ei si sa anticipez nevoile ei.
Nu e suficient sa faca bine la lectii daca in afara autismul ei devine foarte vizibil.
NU pot sa descriu ce simt...As vrea sa nu imbatranesc si sa pot sa ma inarmez cu rabdare...As vrea sa nu ma mai gandesc la faptul ca devine adolescenta in curand si intervin alte probleme..ca intr-o zi nu voi mai putea sa o stapanesc si ce ar trebui sa fac...
BAZAR GENERAL PE DC
damielenusa spune:
D-na Mari as vrea sa vorbim in privat ..am si eu o fetita cu probleme asemanatoare..doar ca este mai micuta..
am dat add pe mess..dar nu am primit confirmare..acolo nu intrati?
nu stiu cum sa iau legatura cu dvs.
Multumesc
Afrodita ma numesc.
tatiana00 spune:
Eu sunt terapeut ABA, lucrez cu copiii care au tulburari de spectru autist, ADHD, tulburari de limbaj, sindrom Williams, Sunt licentiata in Psihologie, iar in prezent sunt la master in Psihologia Clinica si consiliere psihologica. Daca cineva are nevoie de terapeut in Bucuresti, ma puteti suna la tel 0766630811, sau tatianachireu@yahoo.com
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tatiana00 Eu sunt terapeut ABA, lucrez cu copiii care au tulburari de spectru autist, ADHD, tulburari de limbaj, sindrom Williams, Sunt licentiata in Psihologie, iar in prezent sunt la master in Psihologia Clinica si consiliere psihologica. Daca cineva are nevoie de terapeut in Bucuresti, ma puteti suna la tel 0766630811, sau tatianachireu@yahoo.com |
tatiana multumim pt mesaj, noi suntem din Slobozia