Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Au trecut 11 zile de cand nu am vazut-o pe Ema. Au trecut 11 zile de cand am adus pe lume un omulet, un frate pentru Ema…un suflet pentru noi. Am pregatit ceva bun, am gatit si am pregatit un cadou de la fratiorul ei…asteptam cu emotie sa vad reactia Emei. In sfarsit suna la usa. Deschid. Ema mi s-a parut uriasa, invatata cu bobita… statea in usa , extrem de serioasa si se uita la mine. Eu, evident schimbata pt ea, fara burta, imbracata in trening…Am chemato la mine, aveam lacrimi in ochi de emotie, taica-su statea in usa, mi-a intins bagajul si cand a dat sa plece voia sa plece cu el…ma intristasem, sotul meu era si el f emotionat. Am imbratisato si mi-a raspuns cu o imbratisare si un pupic. Era insa trista. Am dus-o in camera in care e bebe, i-am dat cadoul de la fratiorul ei si am lasat-o sa vad cum reactioneaza. I-a scos manusa si l-a apucat de manseta bluzitei. I=-am zis ca e bebe, fratiorul ei… s-a urcat in pat si a zis BEBEEE. Avea lacrimi in ochi. Dece plangea? Pentru ca am stat atatea zile despartite? Avea emotii? Am plans si eu , de emotie. Incet ne-am intrat in ritm. Am stat cu totii la masa, insa Ema nu a vrut sa manance, s-a jucat cu furculita si doar a gistat. A savurat in schimb prajitura. Eu m-am dus sa alaptez bebelusul, Ema a stat langa noi, la un moment dat s-a dus in sufragerie l-a luat pe sot in brate si a dormit. Pt noi a fost o surpriza. Ema nu mai doarme de multa vreme dupamasa. Seara a asistat la baita lui bebe, Ema s-a amuzat cand auzea plansetul de bebelus. Dupa ce am terminat baita lui bebe, i-am facut si Emei baie. Am stat la tv, am mancat amandoua si ne-am jucat.
Dimineata am pregatito de scoala si ea s-a dus la bebe in camera si i-a zis PAAA.

mari,m-ai facut sa plang...cat de emotionant...si apare inevitabil intrebarea,gandul...oare ce-o fi in mintea ei?
oare ce-o simti?
oricu,esti o curajoasa si o luptatoare!
va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si impliniti!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Mihaela077

cu ajutorul hainelor vandute in bazar am strans in luna septembrie 2010 suma de 371 lei, va multumim pentru contributie si pentru suportul moral.
Ema lucreaza acum cu 1 fata pe care o platesc cu 700 lei pt 4 ore lucrate ( terapia ABA), de luna asta va reincepe iar cu fosta invatatoare inca 2 ore. Costurile lunare se ridica undeva la 1500 lei- plata terapeuti si materiale.
NU mai avem de multa vreme coordonatoare de programe care sa evalueze lunar programul insa lucram sub indrumarea d-nei psiholog la de scoala care lunar ii face psihoanaliza si indruma fetele cum sa continue programul. In acest fel sunt scutita de plata coodonatorului. In curand insa voi apela la un coordonator pentru o mai buna desfasurare a programului.

va multumesc!!

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Ema a fost la evaluarea , la d-na psiholog de la scoala, i-a facut psihanaliza...era un pic ingrijorata d-na pt ca i s-a parut ca Ema e cam ...apatica. Din fericire a raspuns la toate intrebarile/comenzile pe care i le-a pus, a dat indicatii cums a se continue programul.
E adevarat ca de cand am plecat la spital Ema a stat cu tatal ei si bunicii...au lasato sa faca ce vrea si sa manance cat vrea... A venit fata mea dupa 12 zile umflata cu pompa, si eu ma chinui acum cu regim sa o aduc la greutatea de dinainte...sincer mi-e teama s-o cantaresc insa are in jur de 43 kg la 8 ani!!!
Acum mai are si o bronsita acuta, bea mult ceai si mentinem regimul, stam la caldura... am bagat calorifer la bebe in camera si radiator la Ema...asta e.

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

familia a are o nou aofrmula, totul este schimbat...din fericire in bine. Ema se comporta exemplar, e cuminte, nu tipa, nu deranjeaza bebelusul...se uita intrebatoare in patut daca plange, plimba caruciorul, il atinge ca si cum ar vrea sa vada daca e real... Doarme cu tati, si numa cauta noaptea, nu doreste cu mine si asta ma bucura pt ca pot sa ma ocup de bebe
Datorita faptului ac bebelusul e f cuminte ma ocup de Ema si-mi petrec destul timp cu ea
La lectii este iar ...de vis, a avut o perioada de apatie insa acum si-a revenit si raspunde f frumos la intrebari si la toaqte programele.
mai nou la intrebarea CUM IL CHEAMA PE FRATELE TAU? Ema raspunde f frumos is clar PEPI!!!

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mergi la inceput

Azi e ultima zi de scoala, incepe o vacanta de 1 saptamana insa va continua terapia...va avea timp dimineata sa mai doarma si sa se mai joace...sper sa fie vreme buna sa iesim impreuna cu bebe afara. Ema e incantata sa iesim cu bebe la plimbare...Lumea ma intreaba cum ma descurc cu 2 copii sa merg la plimbare, oare de ce cred ei ca nu ma descurc? Ema plimba caruciorul si bebe sta in el...ce e greu??
La lectii merge foarte bine...si ma bucur ca deja isi spune numele intreg EMA BABA-PAUN, la paun spune silabisit.
Da Doamne sa inceapa sa spuna si propozitii
In rest pustoaica e ok, e cuminte si are momente cand doreste sa fie mai...rasfatata, ma pupa, ma i-a de gat...ah, si e o maaaare dansatoare. Tatal ei (vitreg) a ramas uimit aseara cand a vazut ce figuri de dans are

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mergi la inceput

Cu ajutorul fetelor DC am reusit sa strang la BAZAR suma de 228 lei in luna octombrie. Cu acesti bani am platit fata care lucreaza cu Ema 6 ore/saptamana logopedie

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mergi la inceput

Am increstinat fratiorul Emei si ne-am cununat religios. A fost o ceremonie restransa, fratii si cativa prieteni plus nasii. Ema a rezistat ca o adevarata domnisoara imbracata in rochita alba si a privit cu drag pantofiorii de lac , a fost o frumoasa si o cuminte. A stat atanta la slujba si chiar a participat la anumite ritualuri, s-a prins in hora cu noi si nasii cu preotul...a mers dupa noi si a pupat icoanele , a stat la poze
La petrecere a dansat cu toata lumea...cunoscuta si necunoscuta , a zambit la toti si chiar a raspuns cum o cheama si cum il cheama pe fratele ei. La petrecere a avut alta costumatie facuta cadou de nasa
Recunosc ca saptamana trecuta, saptamana de vacanta, mi-a fost tare greu cu amandoi...Ema facea multe prostii cand hraneam bebelusul...ma imparteam sa-i scot pe amandoi afara, dar m-am descurcat pana la urma.
Am vorbit cu fratele meu si ne vom mobiliza sa facem o campanie sa strangem bani pentru Ema si sa ne programam la operatia de transplant de celule stem din Germania. Sper ca in primavara sa reusim sa strangem cei 10000 euro si sa incerc si aceasta procedura...imi doresc sa o pot auzi pe Ema vorbind...imi doresc sa o vad jucandu-se si povestind cu ceilalti copii...TREBUIE sa incerc orice

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mari, ma bucur de vesti!

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mari, ce fel de operatie ? A aparut ceva nou in domeniul medical ?
Doamne ajuta

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Felicitari, Mari
Ma bucur tare mult pt voi

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput